Vacature

Vakman in loonwerk

 

De Lier

 

32 - 40 uur per week

 

MBO werk- en denkniveau

Ben jij die 60-urige werkweek zat, maar wil jij toch graag werken bij een allround loonbedrijf? Pak dan nu je kans, want bij Marel Loonwerk kan het!

Marel Loonwerk is al ruim 70 jaar een betrouwbare en professionele partner met diverse specialiteiten onder één dak. Denk hierbij aan het krijten, coaten en reinigen van het kasdek, het machinaal borstelen van de buitenzijde van de kas, maar ook het reinigen van de binnenkant van de kas. Grond- en graafwerk heeft voor Marel Loonwerk geen geheimen en versnipperen bij de teeltwisseling is voor de jongens van Marel Loonwerk een specialiteit.

Met het moderne machinepark onderscheiden zij zich van veel anderen; het vakbekwame personeel zorgt ervoor dat er altijd kwaliteit wordt geleverd. En dit zorgt dan weer voor goede, langdurige samenwerkingen met hun klanten.

Op dit moment zijn er zo’n 15 personen vast in dienst, werkt er een vast team van ZZP’ers en zijn er (afhankelijk van het seizoen) zo’n 10 tot 30 uitzendkrachten aan de slag. Marel Loonwerk is op zoek naar nieuwe medewerkers omdat zij de ambitie hebben om te groeien. En dit kan ook, want er zijn zat mogelijkheden bij bestaande én nieuwe kanten.

Pas jij niet helemaal in onderstaand profiel, maar heb jij wel affiniteit met de glastuinbouw en wil jij onderdeel uit gaan maken van dit groeiende bedrijf? Ook dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg jij gelijk een vast contract. Dat is alvast een flitsende start. Marel Loonwerk valt onder de cao GGI (voorheen de LEO cao). Dit betekent niet alleen dat je een prima salaris krijgt, maar ook dat je recht hebt op 8,33% vakantiegeld, 26 vrije dagen, 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling. Daarnaast zijn er bij Marel Loonwerk ontzettend veel mogelijkheden om je kennis te vergroten door het volgen van cursussen. Je kan dus groeien. Naar een meer leidinggevende rol, maar ook naar een andere functie binnen het bedrijf. Heb jij interesse om nieuwe dingen te leren of wil jij jezelf specialiseren? Dan is daar alle ruimte voor.

marel-loonwerk.png

Jouw toekomstige werkdag

Heerlijk! Je rijdt weer richting je werk. Sinds jij geswitcht bent van baan en bij Marel Loonwerk bent gaan werken heb je een stuk meer rust gekregen. Tuurlijk, het is hard werken, maar wat bevalt het goed om minder te werken, zodat je werk-privé situatie beter in balans is. Je houdt je binnen Marel Loonwerk vooral bezig met de ‘natte kant’. Dit houdt in dat je in het voorjaar de kassen machinaal of handmatig krijt of coat. Uiteraard is het ook de bedoeling dat je deze kasdekken vanaf half augustus weer reinigt. Je borstelt machinaal de buitenzijde van de kas en reinigt de kassen van binnen. En ook het ontsmetten van kasopstanden hoort bij jouw werk. Dit doe je door middel van turbofoggen. Je vindt het fijn om verschillende werkzaamheden te doen gedurende het jaar. Zo is jouw werk nooit saai, maar weet je wel waar je aan toe bent.

Daarnaast zijn er bij Marel Loonwerk tal van mogelijkheden. Er is voldoende ruimte om andere facetten binnen het bedrijf te leren kennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van spitten, frezen en/of kraanwerk? Je hebt het nog nooit gedaan, maar je bent goed met machines én technisch onderlegd, dus vandaar jouw interesse. Bij Marel loonwerk wordt dit gewaardeerd en vinden ze het belangrijk dat een ieder zich blijft ontwikkelen. In overleg kan je dus meegaan met andere projecten om je horizon te verbreden en een andere tak van sport te ervaren binnen de organisatie.

Dit ben jij

  • Je beschikt over je rijbewijs B. Rijbewijs BE en/of rijbewijs C is een pré (heb je deze niet, dan ben je bereid deze te halen);
  • Je bent in het bezit van je VCA-certificaat, of bereid dit te halen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je vindt het leuk om gedurende het jaar verschillende werkzaamheden uit te voeren.
Spitten.JPG

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.