Vacature

Medewerker Backoffice Re-integratie- en Loopbaanadvies 

Adres

Maasdijk

Openingstijden

24 uur

Educatie

MBO werk- en denkniveau

Voor onze cliënten ben jij een belangrijk startpunt van hun traject. En dankzij jouw slimme planning en accurate administratie ben jij voor onze Re-integratieadviseurs en Loopbaancoaches een onmisbare rots in de branding. 

Reinders & van Soest is een allround HR-adviesbureau, waar ongeveer 20 HR-professionals werken. Daarnaast zetten wij ook regelmatig zzp’ers in voor diverse opdrachten op HR-gebied. In onze organisatie heeft ieder zijn eigen specialisatie, ondergebracht in 5 verschillende labels: Recruitment, HR-advies, Mobiliteit, Mediation en Werk & Kanker. Ons kantoor staat in Maasdijk, maar onze adviseurs werken in het hele land. Op zoek naar een fijne baan met impact? Dit is ‘m!

Jij komt te werken bij onze afdeling Mobiliteit. Hier worden mensen begeleid die om medische redenen uitgevallen zijn, of om een andere reden op zoek zijn naar een nieuwe baan. Je werkt niet alleen nauw samen met de Manager Mobiliteit en de Office Assistant, je bent ook steun en toeverlaat van onze Re-integratieadviseurs en Loopbaancoaches.

Wij zijn een informeel team, en houden ervan om kennis met elkaar te delen. Heb je goede ideeën over hoe onze organisatie nóg beter kan werken, dan staan wij daar zeker voor open! We werken hard, maar zorgen graag voor een gezonde energiebalans. Daarom organiseren we regelmatig gezellige borrels en teamuitjes.

 

Hard werken loont!

Je start met een tijdelijk contract, maar wij willen graag met jou de toekomst in. Dus blijkt er een wederzijdse match te zijn, dan krijg je daarna een vast contract. Je krijgt veel ruimte om je verder te ontwikkelen en mee te bewegen met onze groeiende organisatie. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan de interessante themabijeenkomsten die wij maandelijks organiseren voor onze collega’s. Daarnaast kun je bijvoorbeeld rekenen op:

 • Een salaris dat is afgestemd op jouw ervaring
 • Prima pensioenregeling, waarvan wij de helft voor onze rekening nemen
 • 8% vakantiegeld en 25 vrije dagen bij een fulltime dienstverband
 • Interessant vitaliteitsprogramma
 • Mogelijkheid om (in overleg) gedeeltelijk thuis te werken

Jouw toekomstige werkdag

Deze nieuwe functie is zoveel meer dan een doorsnee administratieve baan. Zo ben jij als Medewerker Backoffice bij onze afdeling Mobiliteit het eerste aanspreekpunt voor cliënten die bij ons een spoor 2- of loopbaantraject gaan volgen. Op een toegankelijke, empathische wijze vang jij hun eerste vragen op en zorg je ervoor dat zij goed worden aangemeld in ons systeem. Hebben cliënten hulp nodig bij het invullen van een vragenlijst, vinden van een vacature of solliciteren? Dan maak jij hen op afstand wegwijs. Is er meer inhoudelijke ondersteuning nodig, dan verwijs je hen door naar de juiste collega.

Niet alleen onze cliënten en opdrachtgevers zijn blij met jou. Je zorgt namelijk voor optimale ondersteuning van jouw collega’s. Dankzij jouw grondige voorwerk kunnen de Re-integratieadviseurs en Loopbaancoaches er blindelings op vertrouwen dat de juiste stappen kunnen worden gezet, termijnen worden gehaald en dossiers altijd waterdicht zijn.

Jouw takenpakket in een notendop?

 • Aannemen, verwerken en opvolgen van aanmeldingen voor spoor 2- en loopbaantrajecten
 • Plannen en voorbereiden van gesprekken, testen en sollicitaties
 • Monitoren van voortgang en termijnen
 • Tijdig signaleren van knelpunten
 • Administratieve ondersteuning van adviseurs en coaches

Dit ben jij

Je werkt zelfstandig en legt snel verbanden. Je bent administratief ijzersterk en houdt ervan om structuur aan te brengen in processen en dossiers. Als eerste contactpersoon van onze cliënten en opdrachtgevers word je regelmatig geconfronteerd met hun persoonlijke verhalen. Je hebt genoeg levenservaring en empathisch vermogen, dus kun je hier uitstekend mee omgaan. Verder heb je in huis:

 • Mbo-werk- en -denkniveau
 • Ervaring met MS Office en liefst een CRM- of ERP-systeem
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Rotsvaste integriteit
 • Pro-actieve werkhouding
RevS - Logo - Vrijstaand.png

Interesse in bovenstaande vacature?

Word jij wel blij van deze afwisselende baan? Wacht dan niet te lang en solliciteer! Wil je eerst meer informatie, neem dan gerust contact op met Erik Oortwijn, Manager Mobiliteit. Dat kan telefonisch of per WhatsApp via 06-19406285, of mail naar: e.oortwijn@reindersenvansoest.nl

 

 

wat-wij-kunnen-bieden.jpg

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.