Vacature

Marketing- en communicatie specialist

 

Maasdijk

 

28 - 40 uur

 

MBO werk- en denkniveau

Ben jij op zoek naar een marketing en communicatie functie waarbij je jouw ideeën ook daadwerkelijk in de praktijk kan gaan brengen? 

Ben je toe aan een zelfstandige functie binnen een groeiende organisatie en weet jij het verschil te gaan maken door jouw creatieve brein? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! 

Reinders & van Soest is een full service HRM adviesbureau waar op dit moment ruim 20 passievolle medewerkers werkzaam zijn. Binnen onze organisatie heeft een ieder zijn eigen specialisatie en dit is onderverdeeld in 5 verschillende labels: Recruitment, HRM, Mobiliteit, Mediation en Werk & Kanker.
Ons doel is om onze opdrachtgevers op proactieve wijze te ontzorgen, verwachtingen te overtreffen en samen met de opdrachtgevers groei te realiseren. Het hoofddoel is om de continuïteit te waarborgen binnen iedere organisatie. Per maart 2023 verhuizen wij naar het duurzame pand Paulina in Maasdijk dat van alle gemakken is voorzien. 

Je zult voor 75% van je tijd werkzaamheden verrichten voor de afdeling Recruitment. De overige 25% ga jij bedrijf breed aan de slag.

De afdeling Recruitment bestaat op dit moment uit vier personen: drie recruitment consultants en een manager sales & recruitment.

Sinds begin 2021 zijn wij gestart met een hele nieuwe vorm van Recruitment. Door het aanhoudende succes zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij creatief, zelfstandig en sta jij open voor een geweldige uitdaging op het gebied van marketing en communicatie? Vind jij het leuk om jouw ideeën om te zetten naar de praktijk en ben jij op zoek naar een baan waarbij je de vrijheid krijgt om jouw functie gedeeltelijk zelf in te richten? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract, maar wij willen met iemand de toekomst in! Dit betekent dat je hierna, bij een wederzijdse match, direct een vast contract krijgt. Voor deze functie staan we niet open voor iemand die op ZZP basis aan de slag wilt gaan voor ons. We willen echt iemand aannemen in loondienst. Heb jij naast deze job wel wat freelance opdrachten lopen? Dit is voor ons geen probleem!  

We gaan graag met jou in gesprek over je salariswens en de overige arbeidsvoorwaarden. Wij hebben hier wel een idee bij, maar uiteraard is dit gebaseerd op basis van ervaring, kennis en kunde. Bij een positief bedrijfsresultaat vinden we trouwens dat iedereen hier wat van terug mag zien. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bewegen met een groeiende organisatie. Er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van cursussen/ opleidingen. Reinders & van Soest valt niet onder een cao, maar er is wel een personeelshandboek aanwezig. Je krijgt een pensioenregeling aangeboden waarvan de helft van de premie betaald wordt door ons. Daarnaast krijg je ieder jaar 8% vakantiegeld en 25 vrije dagen bij een fulltime dienstverband.

Reinders & van Soest is een zeer professioneel HRM adviesbureau, maar er hangt altijd een informele, gezellige sfeer onder elkaar. Wij beschikken over een vitaliteitsprogramma, organiseren leuke borrels en gezellige bedrijfsuitjes. Daarnaast is thuiswerken (in overleg met je collega’s) geen probleem.

 

Jouw toekomstige werkdag

De functie van marketing- en communicatie specialist is nieuw binnen onze organisatie en dat ligt helemaal in jouw straatje. Jij bent van jezelf erg ondernemend, hebt graag de touwtjes in handen en zo’n persoon is precies wat deze functie nodig heeft.

Vandaag heb je een lekkere dag voor de boeg. In de ochtend houd jij je bezig met de social media kanalen en ben je bezig met het maken van content. Je vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn. In je marketing- en communicatieplan heb je goed weten te beschrijven hoe je ons bedrijf naar ‘de buitenwereld’ wilt presenteren. Na een GO op dit plan ben jij hier al enige tijd mee bezig en zien de social media berichten en content er vernieuwend, strak en lekker fris uit. Sinds jij werkzaam bent bij Reinders & van Soest schiet het aantal volgers hierdoor omhoog. Jij weet exact hoe je berichten moet targetten en hoe je de zichtbaarheid en ons bereik vergroot. Een uitdaging waar jij dagelijks mee bezig bent en die goed meetbaar is.

Later op de ochtend heb je contact met één van je collega’s en word jou gevraagd om twee functies online te zetten. Je wist al dat deze functies eraan kwamen, dus je had al wat tijd in je agenda geblokt om dit op te pakken. Je zet de functies op onze eigen website, maar ook op externe kanalen. Daarnaast verzorg je de content, de betaalde social media campagnes en je licht de functies uit op onze eigen social media kanalen.

Na een gezellige lunch met alle collega’s is het tijd om je bezig te gaan houden met hele andere zaken. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het bewaken van de huisstijl, de e-mailmarketing en voor het uniformiseren van zowel interne- als externe documenten. Wij verwachten niet dat dit gelijk je eerste maand op orde is, maar stukje bij beetje krijgt alles steeds meer vorm. Daarnaast wordt er binnenkort een nieuwe website geïmplementeerd en jij zit in de werkgroep hiervoor. Ook dit vind jij leuk om op te pakken en deze middag heb je een afspraak met de bouwers van de website. Je hebt bepaalde ideeën en zorgt ervoor dat de website de juiste uitstraling krijgt. Wanneer de website live is zal jij ook degene zijn die de website (gedeeltelijk) onderhoudt.

Inmiddels is het alweer tijd om richting huis te gaan. Je zorgt ervoor dat je bureau netjes opgeruimd is, want morgen ben je niet aanwezig. Morgen ga je namelijk naar één van onze opdrachtgevers toe en ga je een bedrijfsfilmpje ‘schieten’. Hierna ga je richting huis en richt je je op het bewerken van alle shots naar één mooi filmpje. Hier kan je je goed concentreren en dit werkt voor jou het fijnst. Helemaal leuk die afwisseling in je werk. Wat ben je blij dat jij deze ‘sprong in het diepe’ hebt genomen.  

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van marketing en communicatie aangevuld met minimaal 1 jaar (stage)ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ruime kennis van de huidige social media kanalen en (enige) ervaring met Premiere Pro, Photoshop en/of soortgelijke programma’s;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed in woord en geschrift;
  • Je bent creatief, kunt zelfstandig werken en durft jezelf te laten zien.
logo Reinders en van Soest scherp.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.