Vacature

Marketing & Communicatie medewerker

 

Maasland

 

32 - 40 uur per week

 

MBO+ - HBO

Ben jij zelfstandig, creatief en barst jij van de goede ideeën op het gebied van marketing en communicatie? Heb je daarnaast al een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

HABA is een internationale aanbieder van (technische) recreatieaccessoires voor campers, caravans boten en aanhangers. Dit groeiende familiebedrijf is gevestigd in Maasland. Een grote speler in deze markt, die zich onderscheidt met een specialistisch assortiment, sterke focus op kwaliteit, eigen productontwikkeling en een eigen productiefaciliteit. Je komt te werken in een leuk bedrijf waar veel ruimte is voor jouw creatieve ideeën. Jouw naaste collega’s zullen twee grafisch vormgevers zijn, die jouw kennis, hulp en natuurlijk expertise goed kunnen gebruiken. Daarnaast zul je veel in contact staan met de afdeling sales en de directie.

Ben jij in staat het echte vakantiegevoel op verschillende manieren over te brengen aan klanten? Lees dan snel verder!

Hard werken loont!

HABA heeft jou naast een mooi salaris tussen de €2500 – €3500 veel te bieden! Er is namelijk alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Is er bijvoorbeeld een bepaalde cursus die je zou willen volgen? Ga er dan over in gesprek, grote kans dat jij over een tijdje deze cursus afgerond hebt en alles kunt gaan toepassen in de praktijk. Daarnaast kunnen zij jou veel leren over de verschillende soorten producten die zij aanbieden.  Wat ook nog goed is om te weten, is dat HABA jou in eerste instantie een dienstverband aan zal bieden voor de duur van 7 maanden, maar deze hopen zij bij gebleken geschiktheid om te zetten naar een vast contract! Ook is er een goede pensioenregeling en natuurlijk genoeg tijd om op vakantie/naar de camping te gaan. Op jaarbasis krijg je namelijk 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Naast dat je komt te werken in een leuk team is er een actieve personeelsvereniging die allerlei leuks organiseert voor het team. En omdat ook de directie teambuilding en leuke dingen met elkaar doen erg belangrijk vindt wordt de pot van de personeelsvereniging verdubbeld vanuit het bedrijf.
Zou je graag gedeeltelijk thuis willen werken? Dan is dit na de inwerkperiode zeker bespreekbaar.

logo HABA.png

Jouw toekomstige werkdag

Als Marketing & Communicatie medewerker bij HABA heb jij een zelfstandige maar ook zeker afwisselende functie. Zo ga je het strategische marketingbeleid verder vormgeven en implementeer je verschillende (nieuwe) marketingprogramma’s om het gehele proces zo goed mogelijk te laten verlopen en te bekijken waar nog (meer) mogelijkheden liggen. Daarnaast ben je een echte sparringpartner voor je collega’s en denk je actief mee over onderwerpen zoals bijvoorbeeld de website/webshop. Hoe bekijkt de klant de website en hoe kun je de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken? Jij weet dat als geen ander en gaat er vol enthousiasme voor zorgen dat dit op een goede en duidelijke manier geïmplementeerd wordt.

Jij gaat in deze functie HABA nóg beter in de markt zetten. Wat het leuke en uitdagende hieraan is dat je de bedrijven die de producten van HABA afnemen blijft aanspreken maar ook zeker de eindklant, die uiteindelijk een mooi accessoire in zijn/haar caravan of camper heeft! Met jouw creatieve mindset doe je dit onder andere door: het versturen van mailings, het maken van content voor de social mediakanalen, het maken van advertenties, het schrijven van blogs en het organiseren van twee beurzen per jaar. Ieder jaar zijn er twee vaste beurzen waar HABA graag bij aanwezig is, jij organiseert samen met je collega’s alles om een zo leuk mogelijke stand neer te zetten. Weer een leuk stukje marketing waar jij onderdeel van uit mag maken en over mee mag denken.

Af en toe zul je ook wat marketing en communicatie gerelateerde taken verrichten voor Westacc, dit is het zusterbedrijf van HABA.

Dit ben jij

  • Je hebt een MBO4/HBO-opleiding in de richting van marketing en communicatie;
  • Je hebt minimaal 2/3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je staat stevig in je schoenen, en bent communicatief sterk;
  • Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Google Analytics, Adwords, Facebook Business Manager, MailChimp en social media kanalen hebben geen geheimen voor jou;
  • Je hebt veel ervaring met alle onderdelen van MS office;
  • Heb je ervaring met Adobe Illustrator, Indesign en Photoshop? Dan heb jij een streepje voor;
  • Bij voorkeur heb je affiniteit met de recreatiebranche!
 

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.