Vacature

Marketing & Communicatie medewerker

 

De Lier

 

16 uur per week

 

MBO+

Heb jij een afgeronde MBO opleiding in de richting van Marketing & Communicatie en ben jij toe aan een zelfstandige, veelzijdige job?

Ben je daarnaast lekker creatief en bruis jij van de energie? Dan komen wij graag met jou in contact. 

VG Orchids bestaat al 40 jaar en is een echt familiebedrijf. Op dit moment hebben zij 73.000 m2 oppervlakte potorchideeën. Met 58 medewerkers in dienst en gemiddeld zo’n 75 uitzendkrachten wordt er binnen het bedrijf met man en macht gewerkt om de hoogst haalbare kwaliteit af te leveren bij hun klanten. Dagelijks worden de (gekleurde) orchideeën opgekweekt en verpakt op de locatie in de Lier.

In verband met het vertrek van de huidige Marketing & Communicatie medewerkster is er ruimte gekomen voor een nieuwe, frisse wind binnen VG Orchids. In deze functie werk je veel samen met de afdeling Sales en de directie.

Hard werken loont!

Bij VG Orchids krijg je bij aanvang een tijdelijk contract. Bij een wederzijdse match is er de intentie om dit om te zetten naar een vast contract. Daarnaast gaan we graag met jou in gesprek over je salariswens.

VG Orchids valt onder de Glastuinbouw cao. Dit betekent dat je een goede pensioenregeling aangeboden krijgt (BPL), jaarlijks 8,33% vakantiegeld krijgt en je recht hebt op 5 weken vakantie per jaar. De functie van Marketing & Communicatie medewerk(st)er is een zelfstandige functie. Dit betekent dat het belangrijk is dat je je blijft ontwikkelen en op de hoogte blijft van de laatste trends (trendwatching). Hier is alle ruimte voor.

VG foto 2.png

Jouw toekomstige werkdag

Geen dag is hetzelfde! En dat is juist zo leuk aan deze functie. Het ene moment ben je bezig met het uitwerken van concepten, terwijl je het andere moment bezig bent met het coördineren van campagnes om de naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast heeft social media geen geheimen voor jou en beheer jij deze kanalen. Ook het maken van content vind jij leuk om te doen. Je hebt hier al een aantal jaren ervaring mee en hebt gewerkt met programma’s zoals Photoshop en InDesign. Je draagt zorg voor het drukwerk en past de website aan wanneer nodig.

Daarnaast ben jij lekker creatief en vindt het leuk om te organiseren. Denk hierbij aan het voorbereiden van beurzen en evenementen. Jij bent helemaal in je element wanneer er weer een beurs op de planning staat en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. En dan hebben we het niet alleen over het regelen van bijvoorbeeld banners en promotiemateriaal, maar je bent ook fysiek aanwezig bij de op- en afbouw van een beurs. Niet om het zware werk te verrichten, maar wel om te zorgen dat de stand de juiste uitstraling heeft.

Dit ben jij

  • Je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke, zelfstandige functie;
  • Je beschikt over een rijbewijs (i.v.m. de op- en afbouw van 2 externe beurzen op jaarbasis);
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent flexibel. In de week dat er een beurs gepland staat ben je wat extra uurtjes beschikbaar.

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

VG foto 1.png
Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.