Manager Teelt

Montis is een familiebedrijf gespecialiseerd in potplanten, groene – en bloeiende kamerplanten. De belangrijkste teelten zijn die van de Helleborus, Campanula en Ranunculus. Daarnaast kweekt Montis ook nog een aantal andere seizoensproducten. Op dit moment zijn er drie vestigingen met een totale oppervlakte van 6,5 ha. Er zijn zo’n 30 personen in dienst en er wordt hiernaast gebruik gemaakt van flexibel in te zetten personeel. Montis levert haar producten aan het hogere segment, zoals aan tuincentra, bloemisten, groothandels en de Retail.

 

 

Kerneigenschappen

Functienaam: Manager teelt
Standplaats: Moerkapelle
Aantal uren: 42 uur per week
Functieniveau: HBO werk- en denkniveau
Vereiste diploma’s/certificaten: Een MBO niveau 4 diploma en een spuitlicentie (grote pré)
Soort contract: Bij gebleken geschiktheid direct een vast contract
Werktijden: 7:30 uur – 17:00 uur (in overleg andere werktijden)
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag + 1x per 2 weken een weekenddienst
CAO: Glastuinbouw
Pensioenregeling: BPL
Vakantiegeld: 8,33% van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 25,5 dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Werkzaamheden

Als manager teelt is geen dag hetzelfde. Per jaar worden er zo’n één miljoen planten gekweekt op deze locatie en aan jou de taak om deze, samen met het team, kwalitatief zo goed mogelijk af te leveren. Je ruikt, kijkt en voelt aan de planten en past daar het klimaat op aan. Je weet om te gaan met de Priva klimaatcomputer en beheert een goed groeiklimaat in samenhang met het energieverbruik. Daarnaast zorg je voor de waterafgifte en voedingstoestand. Uiteraard hangen hier ook nog andere teelttechnische werkzaamheden aan vast, zodat je een lekkere gevarieerde dag voor de boeg hebt. Naast de uitvoerende werkzaamheden wordt er ook verwacht dat je meedenkt met het bedrijf. Dit houdt in dat je een serieuze sparringpartner bent binnen het managementteam en je neemt deel aan kaderoverleggen. Je denkt voortdurend aan de lange termijn en past hier je teelt, planning en productie op aan. Je informeert het verkoopteam over de verwachte productie, zodat zij hier verder mee aan de slag kunnen. Op de andere twee locaties zijn ook twee teeltmanagers werkzaam. Je ziet het als een uitdaging om gezamenlijk een zo goed mogelijk jaar te draaien en hebt intensief contact met elkaar om uit iedere dag het beste resultaat te halen.

De ideale kandidaat

  • Heeft 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
  • Heeft ervaring met MPS registratie;
  • Kan goed overweg met de computer (planningsprogramma’s en MS office).

Voldoe je niet aan bovenstaande punten, maar zou je graag als teelt assistent aan de slag willen? Ook dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden

Montis biedt een prima salaris tussen de € 4000,- en € 5000,- bruto per maand o.b.v. een 42-urige werkweek. Mocht jij een afwijkende salariswens hebben dan gaan we hierover graag met jou in gesprek. Je komt te werken in een enthousiast team en er is een personeelsvereniging. Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en een uitgebreide BBQ. De kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon worden vergoed (of je kan een telefoon van de zaak krijgen) en er is een goede reiskostenvergoeding. Montis investeert graag in haar medewerkers wat betekend dat er altijd ruimte is om te ontwikkelen en/ of bij te leren wanneer het werk hier om vraagt.

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.