Vacature

Logistiek medewerker

 

Poeldijk

 

Fulltime

 

MBO

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij toe aan een afwisselende, dynamische job? Rij jij op een heftruck alsof je nooit iets anders hebt gedaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Varekamp Coldstores is een snelgroeiende, logistieke dienstverlener gevestigd in Poeldijk. Ze zijn hét schakelpunt voor importeurs, exporteurs en retail-organisaties met moderne verzamel-, opslag- en distributie faciliteiten. Varekamp Coldstores doet de opslag en distributie van AGF-producten en bloembollen afkomstig uit en bestemd voor binnen- en buitenland. Ze zijn continu in ontwikkeling om de klanten een full-service logistiekpakket aan te bieden. Hierdoor is geen dag hetzelfde en kom jij te werken in een dynamische, internationale omgeving. Het bedrijf bestaat voornamelijk uit medewerkers in het warehouse en op de customer service. Inmiddels werken er ruim 20 enthousiaste en gedreven vakmensen bij Varekamp Coldstores die de logistieke puzzel iedere dag weer tot een goed einde proberen te brengen. De afdeling warehouse bestaat uit 12 vaste personen en 3 weekendhulpen. In verband met de aanhoudende groei zijn wij voor deze afdeling op zoek naar versterking!

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract. Maar wees gerust. De intentie is om iemand hierna een vast contract aan te bieden bij een wederzijdse match. De salarisindicatie ligt tussen de € 2000,- en € 2600,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband. Uiteraard is dit afhankelijk van kennis en ervaring. Naast dit basissalaris is er ook een mooie regeling wanneer je overuren maakt. Je krijgt 8% vakantiegeld en 28 vakantiedagen op jaarbasis. Varekamp heeft een eigen aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je pensioen wordt afgesloten bij NN. Zowel de werkgever als de werknemer dragen bij aan de pensioenpremie, waarbij de eigen bijdrage beperkt is. Naast de informele sfeer en het gezellige-, jonge- en dynamische team wordt er ook hard gewerkt. En het harde werken wordt niet alleen in salaris beloond, maar er worden ook geregeld leuke dingen georganiseerd. Zo is er ieder jaar een teamdag, krijg je een mooi kerstpakket aan het einde van het jaar en ben je ieder jaar welkom op de bedrijfs BBQ. Daarnaast worden successen gevierd en word je op je verjaardag in het zonnetje gezet. Ook is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. het volgen van cursussen.

 

Jouw toekomstige werkdag

Deze week heb jij vroege dienst. Dit betekent dat je om 6:50 uur aanwezig bent op de zaak. Je drinkt een lekkere kop koffie met je collega’s en om 7:00 uur starten jullie met werken. Door de dag heen voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals het laden en lossen van vrachtwagens. Uiteraard controleer jij iedere vracht bij ontvangst. Je checkt onder andere het gewicht van de lading, de kwaliteit van het verpakkingsmateriaal en eventuele gebreken die aanwezig kunnen zijn. Je scant de pallets, want alles moet kloppen en in de juiste koelcellen opgeslagen worden. Je maakt er een sport van om de beste te zijn in je werk. Kwaliteit gaat immers voor kwantiteit en dat is waar Varekamp Coldstores voor staat.  

Naast het laden en lossen van vrachtwagens ben je ook een aanspreekpunt voor de kwaliteitscontroleurs die op locatie langskomen. Een aantal keren per dag begeleid je deze mensen tijdens hun controles. Ook kan het voorkomen dat er medewerkers van de douane langskomen voor een controle. Je staat deze mensen altijd netjes te woord wanneer ze vragen hebben. En juist die afwisseling vind jij leuk aan je werk.

Doordat Varekamp Coldstores een full-service dienstverlening aanbiedt richting haar klanten zijn er geregeld klant specifieke vragen. Dit geeft lekker veel afwisseling tijdens het werk. Het kan zomaar zo zijn dat een product niet alleen maar opgeslagen dient te worden in de koelcellen, maar bijvoorbeeld eerst nog voorzien moet worden van een andere etiket. Geen probleem, dat klusje klaar jij wel even. Een ander voorbeeld is dat er voor bepaalde orders pallets overgestapeld moeten worden. Een collega biedt aan om het samen te doen. Fijn, want vele handen maken licht werk.

Inmiddels is het 16:00 uur en is het tijd om naar huis te gaan. Je maakt nog even snel iets af en groet je collega’s. Morgen weer een nieuwe dag met (hoogstwaarschijnlijk) weer net zoveel afwisselende werkzaamheden als vandaag!

Varekamp Coldstores is een onderneming die volop in ontwikkeling is. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die het leuk vindt om met de organisatie mee te denken én mee te  groeien. Er liggen prachtige kansen. Pak jij deze kansen met beiden handen beet?  

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal 1 jaar (dagelijkse) ervaring op een heftruck in een soortgelijke functie;
  • Je hebt bij voorkeur AGF kennis, maar dit is geen must;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent bereid om de ene week vroeg te starten (7:00 uur en bij hele drukke dagen in overleg om 6:00 uur) en de andere week af te sluiten (18:00 uur). De werkweek is 40 uur, dus de ene week kan je hierdoor lekker bijtijds naar huis en de andere week kan je net wat langer in je bed blijven liggen voordat je op je werk verwacht wordt;
  • Je kunt snel schakelen, bewaart het overzicht en beschikt over een helicopterview. Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit en werk je pragmatisch.
varekamp-coldstores-020.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.