Vacature

Logistiek Administratief Medewerker

 

Rotterdam

 

40 uur

 

MBO werk- en denkniveau  

Geen dag is hetzelfde in de logistiek! Ben jij servicegericht, enthousiast en ga je gestructureerd te werk? Dan zoeken wij jou!

Timerfruit, gevestigd in Rotterdam, is een toonaangevende import- en exportspecialist in overzees fruit. Het bedrijf onderscheidt zich door het beheersen van het gehele proces, van plantage tot consument, met een sterke nadruk op kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en kostenbeheersing. Hun toewijding aan tevreden relaties drijft hun succes. Timerfruit heeft zich gespecialiseerd in diverse producten, waaronder druiven, meloenen, citrusfruit, steenfruit en appelen. Als expert op het gebied van deze specifieke producten biedt Timerfruit betrouwbare en hoogwaardige oplossingen voor hun klanten. Dankzij hun strategische locatie in Rotterdam kunnen ze efficiënt leveren aan diverse zakelijke klanten in heel Europa.
Inmiddels werken er ruim 15 enthousiaste en gedreven vakmensen bij Timerfruit die de logistieke puzzel iedere dag weer tot een goed einde proberen te brengen. In verband met de aanhoudende groei zijn wij voor deze afdeling, bestaande uit 2 personen, op zoek naar versterking!

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een vast contract. Dat is alvast een goed begin. Over het salaris gaan we graag het gesprek met je aan, maar is uiteraard afhankelijk van kennis en ervaring. Je krijgt 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op jaarbasis. TimerFruit valt onder de cao Groenten en Fruit Groothandel en heeft een eigen aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een 13e maand en is er een pensioenregeling (PGB) aanwezig. Naast de informele sfeer en het gezellige- en dynamische team wordt er ook hard gewerkt. En het harde werken wordt niet alleen in salaris beloond, maar er worden ook geregeld leuke dingen georganiseerd. Zo wordt de tafel dagelijks gedekt voor de lunch en er is er ieder jaar een team uitje. Ook krijg je een mooi kerstpakket aan het einde van het jaar en daarnaast worden successen gevierd en word je op je verjaardag in het zonnetje gezet. Ook is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. het volgen van cursussen.

 

Jouw toekomstige werkdag

Als Logistiek Administratief Medewerker bij Timerfruit ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de 4 loodsen in het Westland. Dit betekent dat je dagelijkse bezig bent met het inlezen en invoeren van paklijsten van de leveranciers, eerstelijns contact onderhoudt met transporteurs en klanten voorziet van de juiste benodigde informatie. Je speelt een cruciale rol in het efficiënt functioneren van de logistieke operaties door een nauwkeurige transport container planning op te stellen. De uitdaging is om snel te kunnen handelen als dat van je gevraagd wordt, waarbij je continu de planning bijwerkt en aanpast op basis van de veranderende behoeften en omstandigheden. Daarnaast houd je het oog op het creëren van de meest optimale planning voor de loodsen.
Je takenpakket omvat verder een breed scala aan verantwoordelijkheden, waaronder het verwerken van documenten in Green Commerce en het onderhouden van contacten met douaneautoriteiten voor inklaring en bijhouden. Daarnaast hou je je bezig met het opvolgen van alle verkooporders en hou je onderling contact met de verkoopafdeling.

Bij Timerfruit kom je terecht in een team van 2 collega’s. Samen vormen jullie het team Logistiek. Daarnaast heb je dagelijks werkoverleg met je collega's om bepaalde zaken te bespreken. Met deze mensen bouw je ook een band op omdat je elkaar bijna dagelijks spreekt. Het team is ervaren en werkt goed samen. Ook streven jullie ernaar om elke dag de meest efficiënte planning te realiseren.

Klinkt goed toch?

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt kennis van diverse Microsoft software programma’s. Heb je kennis van GreenCommerce, dan heb je een streepje voor;
  • Je kunt snel schakelen, bewaart het overzicht en werkt nauwkeurig.
Timerfruit

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.