Vacature

Leerling monteur klimaatbeheersing

 

de Lier

 

Fulltime

 

MBO werk- en denkniveau

Sleutel jij graag aan brommers, machines of installaties en wil jij de kans krijgen om een vakkundig en zelfstandige monteur in de klimaatbeheersing te worden? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Valk klimaat groep is dé partij als het gaat om perfecte klimaatbeheersing. Zij installeren en onderhouden aircosystemen, warmtepompen en luchtbehandeling. Of het nu gaat om een kleine (particulieren) klus, een op maat gemaakte oplossing, of een grote opdracht bij een zakelijke klant; de klant is koning en klanttevredenheid staat met stipt op nummer 1! Op dit moment zijn er zo’n 12 personen werkzaam voor de Valk klimaat groep. De ene persoon fulltime en in vast dienstverband en de andere op ZZP basis voor een aantal uren in de week. In verband met de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar versterking van het huidige team.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract aangeboden. Bevalt het van beiden kanten, dan krijg je hierna direct een vast contract. Uiteraard hoort er een prima salaris bij de functie die we graag persoonlijk met je bespreken. Hierbij houden we rekening met je huidige salaris (en een beetje meer). Je gaat in eerste instantie mee met een ervaren monteur en leert alle kneepjes van het vak. Ben jij er uiteindelijk klaar voor om zelfstandig aan de slag te gaan? Dan staat er een mooie bus voor je klaar met goed gereedschap. Ook krijg je een telefoon en laptop van de zaak wanneer dit nodig is. Omdat wij persoonlijke groei erg belangrijk vinden kan je gebruik maken van een coaching traject. Valk klimaat groep valt onder de cao klein metaal en ook het pensioen wordt vanuit deze cao geregeld. Daarnaast krijg je 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

 

 

Foto met logo.png

Jouw toekomstige werkdag

Yes! Het is maandag en er staat weer een leerzame week voor je op de planning. Vandaag ga je mee met een ervaren monteur. Je gaat samen een aantal aircosystemen ophangen bij een bedrijf. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en uiteindelijk zelfstandig werkzaamheden te verrichten. Je wilt de beste worden in je vak en die motivatie zorgt er dan ook voor dat je binnen Valk klimaat groep alle ruimte en begeleiding krijgt om deze idealen ook daadwerkelijk na te kunnen streven. Niet alleen het installeren en in bedrijf stellen van verschillende klimaat installaties behoort tot jouw takenpakket. Met de tijd loop je ook mee met een service monteur en ben je de hele dag samen op pad om de meest complexe storingen op te lossen. Ook dit vind je leuk om te doen en je gaat geen uitdaging uit de weg. Je let goed op, kijkt mee en herkent na verloop van tijd bepaalde problemen. Je wordt uitgedaagd om zelf na te denken over storingen en je (ervaren) collega vraagt jou dan ook geregeld om met een oplossing te komen. Uiteraard geeft het je een kick wanneer jouw oplossing de juiste is.

Buiten de werkzaamheden die verricht moeten worden ben jij ook het visitekaartje van Valk klimaat groep. Dit betekend dat je in contact staat met klanten en deze netjes te woord staat. Stellen ze een vraag waarop jij het antwoord niet weet? Geen probleem! Je weet altijd je collega te vinden om het antwoord te achterhalen.

Dit ben jij

  • Je bent in het bezit van je rijbewijs B;
  • Je bent bereid om je VCA en F-gassen (niveau 1) certificaat te behalen na een gedegen inwerkperiode;
  • Je hebt affiniteit met de techniek;
  • Bij voorkeur ben jij woonachtig in- of rondom Westland;
  • Je bent beschikbaar op maandag t/m vrijdag. De standaard werktijden zijn van 7:00 uur – 16:00 uur, maar het kan voorkomen dat je wel eens eerder begint of later terug bent.

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Valerie (06-53495918 of 0174-514875).

 
Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.