Vacature

Kwaliteitsmedewerker

 

Delft

 

Fulltime

 

MBO

Heb jij ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie, sta jij stevig in je schoenen en heb je oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zandvliet Vleeswaren is van origine een familiebedrijf. Door gebruik te maken van nieuwe industriële technieken verwerken zij vlees tot een mooi eindproduct voor de consument. Hierbij kun je denken aan verschillende soorten worst, vleeswaren en maaltijdcomponenten. Inmiddels zijn de producten niet meer weg te denken bij verschillende grote supermarktketens. En dit komt natuurlijk door de hoogwaardige kwaliteit die zij aan hen leveren!

Bij Zandvliet hangt een informele en open sfeer, er is veel ruimte om je ontwikkelen en mee te groeien in het bedrijf. Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een kwaliteitsmedewerker voor de locatie in Delft. Op deze afdeling werk je nauw samen met de KAM manager, de teamleiders en de plantmanager.

Hard werken loont!

Werken bij Zandvliet Vleeswaren is niet alleen leuk, maar het harde werken wordt ook nog eens goed beloond! Zo krijg je bij aanvang een jaarcontract aangeboden en is er, na dit jaar, uitzicht op een vast contract. Daarnaast krijg je een mooi salaris op basis van jouw kennis en ervaring, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen, een goede pensioenregeling én een eindejaarsuitkering van 3% van het jaarsalaris. Deze voorwaarden zijn allemaal conform CAO Vleeswarenindustrie.

Wil jij je graag blijven ontwikkelen? Daar is zeker ruimte voor. Is er een cursus die je bijvoorbeeld graag wil volgen? Dan ben je bij Zandvliet aan het goede adres.

logo-min.png

Jouw toekomstige werkdag

Het is 07:30 uur en je komt het pand binnengelopen. Mooi op tijd om de organoleptische keuring voor te bereiden. Bij deze keuring worden de te verpakken producten bij jou aangeleverd en worden in teamverband geproefd om te zien of de kwaliteit en de smaak op het juiste niveau is. Na afloop van de keuring loop je meteen richting de productievloer.

Als kwaliteitsmedewerker bij Zandvliet maak je deel uit van het kwaliteitsteam. Hier komen verschillende taken bij kijken om de kwaliteit op het gewenste niveau te houden. Jij hebt oog voor detail en ziet het meteen als huisregels niet in acht worden genomen. Worden alle hygiëneregels nageleefd? Zijn de afdelingen goed gereinigd en gedesinfecteerd? Daarna is het tijd om de door de productie uitgevoerde CCP-controles te verifiëren. Dit ziet er allemaal prima uit! Dus ga je verder met het kalibreren van de benodigde meetapparatuur zoals de metaaldetectoren, weegschalen en thermometers. Als deze op de juiste manier zijn gekalibreerd, verzamel je de producten en grondstoffen die extern chemisch of microbiologisch moeten worden onderzocht. Fijn dat alles vandaag zo soepel verloopt! Periodiek zul je ook bouwkundige aspecten gaan controleren, zoals bijvoorbeeld een glascontrole en/of een hygiëne ronde.
Aan het einde van de dag rond je nog wat laatste taken af, maakt nog even een praatje met een van je collega’s en gaat op weg naar huis.

Kortom als je op zoek ben naar een afwisselende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid dan komen we graag met jou in contact.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde MBO diploma richting levensmiddelentechnologie;
  • Je hebt bij voorkeur 1-2 jaar werkervaring als kwaliteitsmedewerker binnen de voedingsmiddelenindustrie. Heb jij al ervaring opgedaan in de vleeswarenindustrie? Dan heb je een streepje voor;
  • Je hebt kennis van microbiologie en voedselveiligheid (HACCP/IFS);
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent bereid om van maandag t/m vrijdag van 7:30 - 16:30 uur te werken;
  • Je bent een sterke persoonlijkheid, analytisch, gedisciplineerd en durft mensen aan te spreken.
Afbeelding1.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.