(spoor) Kraanmachinist

AH Vrij is een familiebedrijf dat zich richt op groen, grond en infra. Het bedrijf bestaat ruim 60 jaar en heeft inmiddels zo’n 85 personen vast in dienst. Daarnaast werken er zo’n 60 à 70 personen o.b.v. een flexibel dienstverband. AH Vrij richt zich voornamelijk op gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers. Met een uitgebreid, modern wagenpark en zeer capabele medewerkers is dit bedrijf niet meer weg te denken als het gaat om groen, grond en infra. De klant staat centraal, maar ook duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Doordat het bedrijf blijft groeien zijn wij op zoek naar een vakbekwame Kraanmachinist die het leuk vindt om (met de tijd) ook ingezet te worden voor verschillende werkzaamheden op het spoor. Heb jij al ervaring als Spoorkraanmachinist? Je bent van harte welkom om ons team te komen versterken! 

 

Kerneigenschappen

Functienaam: (spoor) Kraanmachinist
Standplaats: Wateringen
Aantal uren: fulltime
Functieniveau: MBO niveau
Vereiste diploma’s/certificaten: TCVT- certificaat Krol Kraan W5-02, certificaat gereedschap machinist, Vca-certificaat zijn alle drie een pré. Beschik je niet over deze certificaten, dan ben je bereid om deze te halen.
Soort contract: jaarcontract. Bij gebleken geschiktheid hierna een vast contract
Werktijden: tussen 7:00 uur – 17:00 uur
Werkdagen: in principe van maandag t/m vrijdag, maar het kan ook voorkomen dat je in het weekend en/of ‘s nachts werkt
CAO: groen, grond en infrastructuur (voorheen de LEO cao)
Pensioenregeling: BPL. 19,09% wordt afgedragen door de werkgever en 7,31% wordt afgedragen door de werknemer
Vakantiegeld: 8,33 % van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 26 vakantiedagen + 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Werkzaamheden

 Als Kraanmachinist bij AH Vrij liggen alle opties open. In eerste instantie verricht je werkzaamheden op de kraan, maar we leiden je graag op tot Spoorkraanmachinist. Als Spoorkraanmachinist voer je verschillende werkzaamheden uit op het spoor. Je kunt hierbij denken aan graaf-, hijs en transportwerkzaamheden. Je werkt op een 10 of 16 tons spoorkraan. Naast het werk op de spoorkraan draai jij je hand niet om voor maai- en snoeiwerkzaamheden en overige grond- en ballastwerkzaamheden. Leuk én lekker afwisselend. Je hebt er daarom dus geen moeite mee om soms ook werkzaamheden te verrichten op andere grondverzetmachines. Het gaat erom dat de klus geklaard wordt en dat doe je met z’n allen. Je helpt elkaar waar nodig en zorgt voor een goed en veilig verloop van alle voorkomende werkzaamheden.

 

De ideale kandidaat

  • Heeft een aantal jaren ervaring op een kraan én vind het leuk om zich verder te ontwikkelen tot spoorkraanmachinist;
  • Beschikt over zijn/ haar rijbewijs B (must) en BE (pré);
  • Is flexibel qua werktijden (dag- nacht- en weekendwerk). Uiteraard krijg je hier een prima toeslag voor.

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden

Werken bij AH Vrij is leuk. Onderling hangt er een informele, nuchtere sfeer wat zorgt voor de nodige humor. Het heeft de charme van een klein familiebedrijf en de voordelen van een groot commercieel bedrijf. Win-win. Naast de platte organisatiestructuur biedt AH Vrij een goed salaris! Verricht jij werkzaamheden in het weekend of in de nacht? Uiteraard krijg je hier een passende vergoeding voor. Daarnaast is er alle ruimte voor ontwikkeling (cursussen/ opleidingen) en kom je te werken bij een groeiende organisatie. Je krijgt een reiskostenvergoeding conform de cao en er bestaat de mogelijkheid tot een winstdeling wanneer er dat jaar goed gedraaid is. En wat dacht je van een gezellige zomer BBQ, kerstborrel en een leuk bedrijfsuitje? Klinkt dit jou als muziek in de oren, solliciteer dan snel!

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Valerie (06-53495918 of 0174-514875).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.