Vacature

(Kind) Planner

 

Delft / De Lier

 

24 - 36 uur

 

MBO werk- en denkniveau

Ben jij een echte puzzelaar, kan je goed vooruit denken en ben jij creatief in het bedenken van oplossingen? Lees dan snel verder, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Kinderopvang de Lange Keizer heeft tot doel goede kinderopvang te bieden door ieder kind op een verantwoorde en veilige manier uit te dagen tot activiteit, ontdekking en creativiteit. Ze willen ontwikkelingen op het gebied van kinderopvang volgen en waar mogelijk voorgaan. Op dit moment bestaat de organisatie al ruim 19 jaar en zijn er zo’n 240 medewerkers in dienst verdeeld over +/- 18 locaties. De verschillende locaties bevinden zich in Delft, De Lier, Pijnacker, Nootdorp en Rijswijk. Op de locaties wordt kinderopvang in de vorm van hele dagopvang, peuteropvang, en buitenschoolse opvang aangeboden. Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een (Kind) Planner om het team te komen versterken. Op dit moment bestaat het team (kind)planning uit twee personen. Kom jij ons gezellige team versterken met jouw creatief oplossend vermogen?

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een jaarcontract, maar bij een wederzijdse match bieden wij jou hierna graag een vast dienstverband aan. De Lange Keizer valt onder de cao kinderopvang en dit betekent dat wij jou een salaris kunnen bieden tussen de € 2.632,- en € 3.562,- bruto op basis van een 36-urige werkweek (schaal 8). Daarnaast krijg je 210 vakantie uren bij een fulltime dienstverband, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 3% van het jaarsalaris en er is een goede pensioenregeling.
Is er een opleiding, cursus of werk-/leertraject die je graag zou willen volgen? Dan gaan we hier graag over in gesprek en kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Naast goede arbeidsvoorwaarden is er een platte organisatiestructuur waardoor jouw inbreng gehoord wordt. Daarnaast heerst er een informele sfeer waarin er altijd ruimte is voor een grapje en gezelligheid. Ook gaat er geen verjaardag voorbij zonder attentie en op de dag van de pedagogisch medewerker wordt iedereen in het zonnetje gezet.

 

Jouw toekomstige werkdag

De Lange Keizer is een organisatie waarin het allemaal nét even iets anders gaat dan bij de gemiddelde kinderopvang. De ontwikkeling van het kind staat centraal en ze doen er alles aan om deze vanuit de kinderen zelf te stimuleren.

Het is maandagochtend 08.00 uur (of 09:00 uur wanneer je de kinderen naar school hebt gebracht) en je komt aan op het kantoor in De Lier/ Delft. Je informeert bij collega’s hoe hun weekend was. Vervolgens loop je door naar je bureau en opent je mail. Als (kind)planner ben jij verantwoordelijk voor het vinden van de balans tussen de voor ouders meest wenselijke dagen en het zo optimaal mogelijk inplannen van de groepen. Dat betekent puzzelen, vooruitdenken en kunnen anticiperen op toekomstige ontwikkelingen! Een pittige, maar leuke uitdaging; elke dag weer!
Je wordt gedurende de dag gebeld door ouders die graag wat meer informatie willen en zijn/haar kind willen aanmelden bij de Lange Keizer. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor ouders en weet dan ook haarfijn uit te leggen wat jullie voor ze kunnen betekenen. Wanneer jij de voorkeursdagen- en locatie weet begint het puzzelen voor jou.
Je pakt de planning van de locaties erbij en kijkt hoeveel kinderen er momenteel aangemeld staan. Uiteraard hou jij rekening met het leidster-kind ratio. Je ziet al snel dat de gewenste startdatum niet gaat lukken. Wellicht zijn er op andere vestigingen nog plekjes vrij? Kunnen we schuiven qua dagen/uren? Met jouw creatieve brein denk jij graag out-of-the-box en kom jij tot de best passende oplossing voor zowel de organisatie als de ouders. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, wanneer er lastige vragen jouw kant op komen.
Tussen het puzzelen door hou je veel contact met de locatiemanagers. Je bent op de hoogte wanneer ouders een rondleiding krijgen op één van de locaties.
Eind van de middag gaat met één druk op de knop de maandelijkse automatische incasso eruit.
Je ziet dat het al bijna 17:00 uur (of 14.30 uur) is. Je sluit af met wat administratieve afhandeling van de aanmeldingen die definitief door gaan en gaat daarna op weg naar huis. Morgen weer een dag vol (plan)uitdagingen!

Dit ben jij

  • Je beschikt over een geldig VOG of ben bereid deze aan te vragen (op onze kosten);
  • Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie;
  • Heb je ervaring in de kinderopvang? Dan heb je een streepje voor!;
  • Je bent zeer stressbestendig, kan snel schakelen, bent nauwkeurig en communicatief vaardig;
  • Je bent uiteraard goed in plannen en houdt graag de helikopterview.
DLK logo

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.