Vacature

(Junior) Werkvoorbereider

 

Naaldwijk

 

32 - 40 uur

 

MBO4 werk- en denkniveau

Heb jij net je technische mbo opleiding afgerond, ben jij op dit moment monteur óf heb jij al ervaring in een soortgelijke functie? In alle drie de gevallen komen we graag met je in contact!  

Peter Dekker Installaties (PDI) is een bedrijf wat gevestigd is in Naaldwijk, dat zich al sinds 1984 specialiseert in het leveren van scherminstallaties aan de glastuinbouwsector. Het bedrijf is actief in het installeren en optimaliseren van professionele scherminstallaties en heeft klanten over de hele wereld. Het bedrijf staat bekend om hun betrokkenheid bij klantrelaties en het streven naar duurzame partnerschappen met hun klanten.
Er zijn bij PDI in Naaldwijk totaal 75 medewerkers werkzaam, waarvan drie werkvoorbereiders. In verband met uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een vierde (junior) werkvoorbereiders binnen PDI. Herken jij jezelf helemaal in onderstaande tekst? Dan komen we graag met je in contact. 

Hard werken loont!

Het werken bij PDI is niet alleen leuk, maar zal je ook veel voldoening geven, omdat je in de functie van (junior) Werkvoorbereider klanten uitstekende service kan bieden! Bovendien staan respect en werkplezier bij PDI hoog in het vaandel. Om het teamgevoel te behouden, worden er regelmatig gezellige borrels gehouden en worden er in de zomer BBQ’s en leuke personeelsuitjes georganiseerd! Daarnaast bestaan ze volgend jaar 40 jaar en dan zal er groot uitgepakt worden. 5 jaar geleden bij het 35-jarig jubileum stond er een tripje naar Barcelona op de agenda, hoe vet is dat! 
Als jij komt te werken in de functie van (junior) Werkvoorbereider krijg je bij aanvang een contract voor bepaalde tijd. Bij een wederzijdse match zijn zij voornemend om jou een vast dienstverband aan te bieden. Jouw salaris past bij jouw kennis en ervaring en zal bij PDI besproken worden. Daarbij krijg je een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen (mits je belooft dat je terugkomt natuurlijk!) en 8% vakantiegeld. Wil je op termijn een cursus/opleiding volgen die aansluit op jouw functie of zou je graag wat extra taken op je nemen? Dat juicht PDI alleen maar toe!

 

Jouw toekomstige werkdag

Het is woensdagochtend even voor 8:00 uur. Je begint vandaag lekker op tijd en dat vind je heerlijk. Er lopen een aantal projecten waarbij jij vandaag de focus hebt op één groot project. Het project is al gecalculeerd door een collega en inmiddels hebben jullie een akkoord op jullie offerte. Werk aan de winkel dus en nu kom jij in zicht. Om het project zo goed mogelijk te laten verlopen zorg jij ervoor dat het de jongens buiten aan niets ontbreekt. Zo ben jij verantwoordelijk voor het bestellen van de juiste materialen, denk je gevraagd (en ongevraagd) mee met technische oplossingen voor het project en sta je veel in contact met leveranciers, aannemers en collega’s die meewerken aan het project. De projectplanning is door de planning aangeleverd en aan jou de taak om jullie interne planning hier op af te stemmen. Wanneer moeten welke materialen binnen zijn? Welke collega’s zet je op het project en in welke volgorde worden de werkzaamheden uitgevoerd? Je bent een kei in vooruitkijken en een tikkeltje creatief, zodat ook onvoorziene werkzaamheden binnen de planning passen. 
Je werkt altijd vanuit het aangeleverde project en het is voor jou geen probleem om technische tekeningen te kunnen lezen. Zelf tekenen heb je eigenlijk nog nooit gedaan, maar hier start je binnenkort een cursus voor. Dit heb je zeker niet dagelijks nodig, maar het is wel handig wanneer je jezelf kan redden met AutoCad. Daarnaast vind je het leuk om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen.
Inmiddels vliegt de dag voorbij en heb je heel wat werk kunnen verzetten voor het project. Je bent gedurende de dag nog een aantal keren gebeld door collega’s en je hebt twee leveranciers aan de lijn gehad. De combinatie tussen computerwerk en het contact met mensen past goed bij je. 
Voordat je je computer afsluit loop je nog even naar één van je collega’s die net terug is gekomen van een opdracht. Je spreekt een aantal zaken door m.b.t. het project waar hij bezig is. Hierna pak je je fiets en ga je lekker richting huis. Wat een heerlijke dag heb je weer gehad.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde technische MBO4 opleiding, of een aantal jaren werkervaring opgedaan bij een soortgelijk bedrijf;
  • Je beschikt over technisch inzicht en je hebt materiaalkennis;
  • Je beschikt over je rijbewijs B, je bent communicatief vaardig en je kan goed overweg met een computer;
  • Je bent sociaal, flexibel, representatief en staat sterk in zijn of haar schoenen.
PDI logo

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.