Vacature

Junior Salarisadministrateur

 

Den Haag

 

24 - 40 uur

 

MBO werk- en denkniveau 

Heb jij je opleiding PDL (bijna) in je zak en ben je klaar om alle kneepjes van het vak te gaan leren? Of heb je al enige werkervaring opgedaan en wil je graag een volgende stap maken? 

Dan is deze uitdaging bij Smit & de Wolf helemaal iets voor jou.

Smit & de Wolf is gevestigd in een prachtig pand in hartje Den Haag. Ze hebben een groot en gevarieerd klantbestand, vooral gesitueerd in het MKB. Smit & de Wolf is een groeiende organisatie. Er zijn op dit moment zo’n 28 personen werkzaam binnen het bedrijf. Ze zijn professioneel, maar tegelijkertijd ook persoonlijk en direct. Het kantoor heeft een informele cultuur waarbij samenwerken het sleutelwoord is naar de behaalde successen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je de kans grijpt om mee te groeien met het bedrijf? Lees dan verder.

Hard werken loont!

Bij Smit & de Wolf krijg je bij aanvang een jaarcontract aangeboden. Is er een wederzijdse match? Dan zetten we dit contract graag om naar een vast contract. Bij dit contract hoort een prima salaris. Wat dacht je van een salarisindicatie tussen de € 2500,- en € 3250,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek? Is jouw salaris afwijkend, maar weet jij zeker dat jij de man/ vrouw bent die wij zoeken? Ook dan komen we graag met je in contact. Naast een mooi salaris krijg je een 13e maand en een reiskostenvergoeding.

Naast deze mooie voorwaardes biedt Smit & de Wolf je ook nog een premievrij pensioen, 26 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband, één bruto maandsalaris aan vakantiegeld, een telefoon, laptop en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. een mooie studieregeling (en als je het ambieert om door te groeien binnen het bedrijf is dit ook zeker een optie). Daarnaast is er een bedrijfsfitness aanwezig in het pand. In de kantine vind je een spelcomputer, tafeltennistafel en dartbord en voor een gereduceerd tarief is het mogelijk om mee te doen aan de gezamenlijke lunch. Ook op vrijdagmiddag weet iedereen elkaar te vinden en wordt de week gezellig afgesloten. Last but not least is er nog een jaarlijks uitje waarbij goed uitgepakt wordt en een BBQ. Wat wil je nog meer?

 

Jouw toekomstige werkdag

Jij gaat graag naar je werk. Niet alleen omdat je hele fijne collega’s hebt en een heel variërende job, maar ook omdat de ambiance bij jullie op kantoor zo fijn is. Je stapt binnen en maakt een praatje met één van de collega’s. Vervolgens loop je naar de eerste etage waar jouw (directe) collega’s al aan het werk zijn. Je settelt achter je computer en hebt weer zin in vandaag! Omdat jij (vrij) nieuw bent in het vak en nog ervaring op moet doen, zul je in eerste instantie wegwijs gemaakt worden door twee collega’s van jouw afdeling salarisadministratie. Jij zult hen gaan ondersteunen op alle vlakken en gaat, als jij meer ervaring hebt, op termijn een eigen klantenbestand bedienen.

Vandaag staan er verschillende taken op de planning. Samen met je twee collega’s overleg je wie welke taken oppakt. Naar aanleiding van dit overleg maak je voor jezelf een to-do lijstje op. Je gaat als eerste aan de slag met de maandelijkse mutaties die verwerkt moeten worden. Tussendoor spar je nog even met de collega’s over de gang van zaken bij de verschillende klanten. Door de dag heen komen er verschillende mailtjes en telefoontjes binnen van klanten. Zij hebben verschillende vragen met betrekking tot de salarisadministratie. Jij geeft antwoord op deze vragen waar nodig en belt nog even met de klant als er onduidelijkheden zijn. Heerlijk die afwisseling in werkzaamheden!

Dit ben jij

  • Je hebt een (bijna) afgeronde PDL en/of VPS opleiding;
  • Je hebt enige werkervaring in een soortgelijke functie of wilt deze graag op gaan doen;
  • Het is handig als je ervaring hebt met Nmbrs;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent klantgericht, sociaal- en contactueel vaardig, nauwkeurig, kritisch en neemt graag zelf initiatieven.

Een PPA (assessment) maakt deel uit van de werving- en selectieprocedure. Na het invullen van de PPA wordt de uitkomst eerst besproken tussen de kandidaat en een gecertificeerde collega van Reinders & van Soest. Hierna wordt de uitkomst van de PPA besproken en gedeeld met ons contactpersoon binnen Smit & de Wolf.

smit&dewolf

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.