(junior) Monteur

VLP Flexibele Afscheidingen is opgericht in 1982. Het is een echt familiebedrijf dat al bijna 40 jaar dé specialist is in verschillende soorten flexibele deuren en gordijnen. Of het nu gaat om industriegordijnen, pendeldeuren, strokengordijnen, snelroldeuren, schuifwanden, rolwanden, harmonicatunnels en vaste tenten, dockshelters of levellers; je vindt het hier allemaal. VLP Flexibele Afscheidingen is actief in verschillende sectoren. Van de petrochemische industrie tot aan de glastuinbouw. Daarnaast is ieder product dat gemonteerd wordt maatwerk. In verband met de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een gedreven medewerk(st)er met twee rechterhanden die graag het vak zou willen leren. Wanneer jij beschikt over de juiste motivatie, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Kerneigenschappen

Functienaam: (junior) Monteur
Standplaats: Naaldwijk
Aantal uren: 38 uur per week
Functieniveau: MBO werk- en denkniveau
Vereiste diploma’s/certificaten: bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding richting techniek. Daarnaast is het een pré wanneer je je VCA-, hoogwerk- en/of heftruckcertificaat hebt. Heb je deze niet, dan ben je bereid deze te halen.
Soort contract: bij aanvang een tijdelijk dienstverband. Bij gebleken geschiktheid hierna een vast contract
Werktijden: maandag t/m donderdag van 7:30 uur – 16:30 uur en op vrijdag van 8:00 uur – 14:45 uur. De werktijden kunnen regelmatig afwijken in verband met de reistijd naar de klus.
Werkdagen: maandag t/m vrijdag , zaterdag sporadisch
CAO: n.v.t. Er wordt een bedrijfsreglement gehanteerd
Pensioenregeling: Ja, 50% van de pensioenpremie wordt betaald door de werkgever en 50% is een eigen bijdrage  
Vakantiegeld: 8,25% van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Werkzaamheden

Het is 7.20 uur en je komt aan op de zaak. Eerst even een lekkere bak (bonen)koffie. Bij het koffieapparaat kom je je collega tegen met wie je die dag op pad gaat. Gezellig en leerzaam, want je collega zit al jaren in het vak. Gisteren hebben jullie de bus al geladen met alle materialen die jullie nodig hebben vandaag, dus jullie besluiten je koffie op te drinken en lekker bijtijds weg te rijden.

Eenmaal aangekomen bij de klant meld je je aan en check je de tekening met de werkelijke situatie. Je overlegt even met je collega en haalt samen de eerst benodigde materialen en gereedschappen uit de bus. Je zet de werkplek af om de veiligheid van omstanders en die van jou en je collega te borgen. Op deze klus moet er eerst een draagconstructie gemonteerd worden om een montagepunt te creëren. Samen met je collega ga je aan de slag. Je leert het vak grotendeels ‘on the job’ en er is altijd ruimte voor het stellen van vragen. Nu er een montagepunt aanwezig is wordt de rails gemonteerd. Uiteindelijk wordt hier het gordijn aan bevestigd. Je loopt samen met je collega het werk na, want alleen het beste resultaat is goed genoeg. Schoonheidsfoutjes: daar doen jullie niet aan!  

Nadat jullie zelf tevreden zijn en alles netjes hebben opgeruimd, loop je naar de klant toe en loop je nogmaals het werk na. De klant is, net als jullie, zeer tevreden over het eindresultaat en zet zijn krabbel op de bon. Weer een tevreden klant erbij!

De dag is voorbijgevlogen en je rijdt weer samen met je collega terug naar de zaak. Morgen ga je samen een snelroldeur monteren. Superleuk, want bij het plaatsen van een elektrisch aangedreven product sluit je het product ook (elektrisch) aan en stel je het product naar behoren af. Dit heb je nog nooit eerder gedaan, dus je bent heel benieuwd naar de dag van morgen.

Aangezien er een groot assortiment producten is, zijn de werkzaamheden heel afwisselend. Daarnaast wissel je montageklussen (90%) af met storings- en onderhoudswerkzaamheden (10%)

De ideale kandidaat

  • Heeft affiniteit met de techniek en werkt graag met zijn/ haar handen;
  • Heeft zijn/ haar B rijbewijs (BE is een pré, maar kan ook later gehaald worden);
  • Beheerst de Nederlandse- en Engelse taal;
  • Is communicatief zeer vaardig en hét visitekaartje richting de klant;
  • Is gemotiveerd, representatief, secuur, opgeruimd en heeft oog voor detail.

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden

Binnen deze functie is er alle ruimte om het vak te leren. Je gaat op pad met een ervaren collega om samen het werk naar volledige tevredenheid van de klant te monteren. Wat erg belangrijk is, is dat je graag wilt! Met de juiste motivatie en houding kom je bij VLP Flexibele Afscheidingen heel ver en zijn er tal van mogelijkheden. Daarnaast krijg je ook nog eens iedere maand een mooi salaris gestort tussen de € 2000,- en € 3000,- bruto o.b.v. een 38-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, kennis en eventuele ervaring. Omdat je nieuw bent in het vak vinden wij het belangrijk dat je goed begeleid wordt, maar ook dat je deelneemt aan verschillende cursussen/ opleidingen. Zo krijg je de mogelijkheid om de opleiding basis elektrotechniek te volgen en word je uitgenodigd bij verschillende leveranciers voor een aantal praktijkcursussen.

Daarnaast ga je op pad met een goed uitgeruste bus en werk je met uitstekend gereedschap.

Op de zaak vind je altijd vers fruit in de kantine en hebben ze heerlijke (bonen)koffie. Ook wordt er op vrijdagmiddag gezellig afgesloten en is er eens per jaar een bedrijfsuitje.

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Valerie (06-53495918 of 0174-514875).

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.