Vacature

(junior) Controller

 

Wateringen

 

40 uur per week

 

HBO werk- en denkniveau

Heb jij cijfermatig inzicht, een proactieve houding en sta jij stevig in je schoenen? Lees dan snel verder, want dan hebben wij misschien wel de perfecte baan voor jou!

AH Vrij is een familiebedrijf dat zich richt op groen, grond en infra. Het bedrijf bestaat ruim 60 jaar en heeft inmiddels zo’n 90 personen vast in dienst. Daarnaast werken er zo’n 60 á 70 personen o.b.v. een flexibel dienstverband. AH Vrij richt zich voornamelijk op gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers. Met een uitgebreid, modern wagenpark en zeer capabele medewerkers is dit bedrijf niet meer weg te denken als het gaat om groen, grond en infra. De klant staat centraal, maar ook duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. In verband met de aanhoudende groei is AH Vrij op zoek naar een (junior) Controller.  Als (junior) Controller bij AH Vrij mag jij onderdeel zijn van het gehele team op kantoor. Je zult nauw samen gaan werken met de senior Controller. Hij leert je graag alle kneepjes van het vak of, als je al een aantal jaren ervaring hebt, neemt hij je graag mee in zijn werkzaamheden. Dan zul je al snel zelfstandig taken op gaan pakken.

Hard werken loont!

Werken bij AH Vrij is leuk. Onderling hangt er een informele, nuchtere sfeer wat zorgt voor de nodige humor. Het heeft de charme van een klein familiebedrijf en de voordelen van een groot commercieel bedrijf. Win-win. Naast de platte organisatiestructuur biedt AH Vrij een prima salaris! Je start met een jaarcontract, maar er is zeker de intentie om deze na verloop van tijd om te zetten naar een vast contract.

AH Vrij valt onder de cao GGI. Dit betekent dat je een goede pensioenregeling aangeboden krijgt (BPL), een reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 8,33% vakantiegeld. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot een winstdeling wanneer er dat jaar goed gedraaid is.

Ook is er alle ruimte voor ontwikkeling  d.m.v. het volgen van vakgerichte cursussen/ opleidingen. Wil jij na verloop van tijd nog doorgroeien binnen AH Vrij? Ook dan zijn er zeker mogelijkheden en gaan ze graag met je in gesprek.

En wat dacht je van een gezellige zomer BBQ, kerstborrel en een leuk bedrijfsuitje? Klinkt jou dit als muziek in de oren? Solliciteer dan snel!

AHVrij_blauwe_achtergrond.jpg

Jouw toekomstige werkdag

Je komt binnen op kantoor en maakt even een praatje met je collega’s die bij de koffieautomaat staan om een lekker kopje koffie te halen. Er wordt nog even een grappig verhaal vertelt door een van je collega’s en na daar met zijn allen smakelijk om gelachen te hebben, kruip je achter je bureau. Wat zal deze dag gaan brengen? Je checkt je mail, overlegt even met je collega en gaat dan aan de slag met debiteuren- en crediteurenadministratie. Ben je helemaal nieuw in het vak? Dan neemt je collega je mee in zijn wereld als senior Controller bij AH Vrij. Samen met hem ben je namelijk (op termijn) verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie, maar ook voor de projectadministratie. Dit houdt in dat je de financiële administratie samen up-to-date houdt en de cijfers eens per maand bespreekt met een externe accountant. Bij het stukje projectadministratie monitor je verschillende projecten. Je houdt bijvoorbeeld bij of een machine die aangeschaft is zijn geld al heeft opgebracht, of dat het wellicht beter is deze machine te verkopen en een duurzamere machine aan te schaffen. Daarnaast adviseer je de directie over verschillende projecten. Is er nog wel budget om bijvoorbeeld een nieuw soort machine te bestellen? Of kunnen we beter even wachten tot volgend jaar? Omdat AH Vrij een bedrijf is dat niet in hokjes denkt, zullen er af en toe ook wat andere werkzaamheden bij komen kijken. Zoals bijvoorbeeld het onderhouden van contact met de verzekering als er schade is aan een van de machines.

Kortom een hele afwisselende functie met een breed takenpakket waarin jij je zeker nog kunt ontwikkelen. Als je (vrij) nieuw bent in het vak zijn er tal van mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je kunt steeds meer taken op gaan pakken en uiteindelijk doorgroeien in de rol van senior Controller. Heb je al wat meer ervaring als Controller? Dan hoef jij je ook zeker niet te vervelen. Als jij AH Vrij als bedrijf hebt leren kennen, kun jij namelijk fungeren als strategisch sparringpartner voor de directie, maar ook zeker voor je collega’s. Bij AH Vrij vinden ze het namelijk erg leuk maar ook zeker belangrijk dat jij meedenkt over verbeteringen binnen het bedrijf. Iedereen levert op zijn eigen manier een bijdrage aan dit mooie familiebedrijf!

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van bedrijfseconomie, controlling, accountancy of vergelijkbaar. Heb je al een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie? Ook dan gaan we graag met je in gesprek.
  • Je hebt kennis van het MS Office pakket en hebt bij voorkeur ervaring met een ERP of CRM systeem;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief sterk en denkt zeker niet in hokjes;
  • Ervaring in de GWW is een pré.
IMG_0709 (4).JPG

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.