Vacature

International sales manager

 

Monster

 

Fulltime (38 uur)

 

MBO+ werk- en denkniveau

Is het voor jou een uitdaging om vanuit jouw technische expertise gecombineerd met commercieel inzicht de klantvraag te vertalen naar een kwalitatief kassenbouwproject waar dan ook ter wereld?

Wil jij werken in een professioneel, informeel en dynamisch team en heb jij feeling voor sales en internationale mogelijkheden? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag!

Debets Schalke: hét internationale familiebedrijf in complete kassenbouwprojecten! Met ruim 36 jaar aan kennis en ervaring is Debets Schalke niet meer weg te denken in de wereldwijde verkoop van (turn-key) kassenbouwprojecten. Of het nu gaat om de bouw van een kasconstructie voor een publieke ruimte, de uitbreiding van een bestaande kas of de realisatie van een grootschalig turn-key kassenbouwproject; Debets Schalke doet het allemaal! En daar zijn ze trots op.

Inmiddels zijn er zo’n 35 personen vast in dienst. Er wordt ook veel samengewerkt met onderaannemers en lokale agenten. Wanneer je deze personen allemaal bij elkaar optelt, dan zijn er ruim 100 personen werkzaam voor Debets Schalke. En daar blijft het niet bij. Want door de toenemende groei zijn zij op zoek naar een international sales manager.  

Hard werken loont!

Bij Debets Schalke ontbreekt het je aan niets. Buiten de geweldige, informele sfeer die er heerst op kantoor zijn ook de arbeidsvoorwaarden goed. Je start met een jaarcontract, maar wanneer er een wederzijdse match is, wordt dit contract omgezet naar een vast contract. En bewijs jij je al eerder binnen de organisatie? Dan verlengen ze je contract met alle liefde al binnen dit jaar voor onbepaalde tijd. Naast een goed salaris krijg je 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en het pensioen wordt geregeld vanuit de cao (PMT, conform cao klein metaal). Ook krijg jij een telefoon en laptop van de zaak. Er is regelmatig vers fruit aanwezig op kantoor, iedere week een gezellige borrel op vrijdagmiddag en er wordt met grote regelmaat het e.e.a. geregeld voor de medewerkers. Denk hierbij aan verschillende bedrijfsuitjes op jaarbasis en een geweldig, groot kerstfeest! En uiteraard ga je de feestdagen niet naar huis met lege handen, maar krijg jij ook nog eens een prachtig kerstpakket mee naar huis.

2018-greentech.jpg

Jouw toekomstige werkdag

Je bent vroeg op kantoor en je hebt er zin in! Vandaag heb jij een drukke dag op de planning staan. En dat vind je fijn, want daar ga jij lekker op. Je houdt je vandaag eerst bezig met het beantwoorden van je mails. Je hebt namelijk een aantal vragen van je internationale klanten, een aanvraag voor een offerte en een aantal uitstaande vragen bij de afdeling werkvoorbereiding. Natuurlijk zijn dit niet de enige werkzaamheden die bij deze dynamische functie horen. Je staat veel in contact met klanten uit verschillende landen en je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het sales traject.  Als het gezicht van Debets Schalke weet jij precies hoe je het bedrijf op internationale beurzen moet vertegenwoordigen. Je ontvangt en bezoekt regelmatig (potentiële) internationale klanten en je hebt online meetings om jouw salestraject van A-Z in goede banen te leiden. Na het ontvangen van een offerte aanvraag (en het bespreken hiervan) ga je aan de slag met het opstellen van de prijscalculatie en gedetailleerde offerte. Het vertalen van de klantaanvraag naar een offerte met de juiste technische oplossingen is een belangrijk onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden. Jij weet exact wie je moet bellen wanneer je een vraag hebt, zowel intern als extern. En hier deins je niet voor terug. Je wilt namelijk de allerbeste worden/zijn in je vak en je continu blijven ontwikkelen.  En dit wordt vanuit de organisatie zeker gestimuleerd. Jouw saleskwaliteiten zorgen voor een optimale klantervaring, waarbij duurzaamheid in de relatie en het project essentieel zijn. Aftersales vind je daarom belangrijk.

Herken jij jezelf in het profiel, maar spreken niet alle bovenstaande werkzaamheden je aan? Ook dan vragen we je te solliciteren. Bij Debets Schalke vinden ze het namelijk het allerbelangrijkste dat je plezier hebt in hetgeen wat je doet. Er zijn tal van mogelijkheden. Nu is het aan jou om deze met beide handen aan te pakken!

Dit ben jij

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, meer talen is een pré;
  • Je bent een zelfstandig werkende, accurate doorpakker met veel verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Jij reageert proactief op ontwikkelingen in de kassenbouw en markttrends;
  • Je weet op internationale beurzen je weg te vinden naar de juiste prospects;
  • Jij weet de klantvraag te vertalen naar technische oplossingen;
  • Jij hebt goede contactuele eigenschappen, doortastend en energiek;
  • Jij bent klant-, service- en oplossingsgericht en je kunt snel schakelen;
  • Jij vindt het leuk om calculaties en offertes op te stellen en op te volgen.
20210729-greenhousproject Saudi Arabia.JPG

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.