Vacature

International projectmanager

 

Monster

 

Fulltime (38 uur)

 

MBO +

Ben jij resultaatgericht en kan jij goed het overzicht bewaren? Ben jij daarnaast communicatief ijzersterk en heb jij technisch inzicht? Dan mag jij deze uitdaging niet aan je voorbij laten gaan!

Debets Schalke: hét internationale familiebedrijf in complete kassenbouwprojecten! Met ruim 36 jaar aan kennis en ervaring is Debets Schalke niet meer weg te denken in de wereldwijde verkoop van (turn-key) kassenbouwprojecten. Of het nu gaat om de bouw van een kasconstructie voor een publieke ruimte, de uitbreiding van een bestaande kas of de realisatie van een grootschalig turn-key kassenbouwproject;  Debets Schalke doet het allemaal! En daar zijn ze trots op.

Inmiddels zijn er zo’n 35 personen vast in dienst. Er wordt ook veel samengewerkt met onderaannemers en lokale agenten. Wanneer je deze personen allemaal bij elkaar optelt, dan zijn er ruim 100 personen werkzaam voor Debets Schalke. En daar blijft het niet bij. Want door de toenemende groei zijn zij op zoek naar een International project manager. En het mooie is: zowel met- als zonder ervaring ben jij van harte welkom!

Hard werken loont!

Bij Debets Schalke ontbreekt het je aan niets. Buiten de geweldige, informele sfeer die er heerst op kantoor zijn ook de arbeidsvoorwaarden goed. Je start met een jaarcontract, maar wanneer er een wederzijdse match is, wordt dit contract omgezet naar een vast contract. En bewijs jij je al eerder binnen de organisatie? Dan verlengen ze je contract met alle liefde al binnen dat jaar voor onbepaalde tijd. Naast een goed salaris krijg je 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld. Het pensioen wordt geregeld vanuit de cao (PMT, conform cao klein metaal). Daarnaast is er regelmatig vers fruit aanwezig op kantoor, is er iedere week een gezellige borrel op vrijdagmiddag en wordt er met grote regelmaat het e.e.a. geregeld voor de medewerkers. Denk hierbij aan verschillende bedrijfsuitjes op jaarbasis en een geweldig, groot kerstfeest! En uiteraard ga je voor de feestdagen niet met lege handen naar huis, maar krijg jij ook nog eens een prachtig kerstpakket!

12-december-vacaturefilm07.webp

Jouw toekomstige werkdag

Jij bent een regelneef (of nicht) in hart en nieren. Je overziet, plant en communiceert als de beste en dit zijn dan ook tevens je sterkste eigenschappen. Je bent het centrale aanspreekpunt voor opdrachtgevers, supervisors en het bouwteam op locatie. Omdat zij jou goed weten te vinden, en visa versa, ben jij grotendeels verantwoordelijk voor het succes van de internationale projecten. Over het algemeen stuur je aan vanaf kantoor, maar het kan ook zeker voorkomen dat je een internationaal project bezoekt. Je bent creatief. Wat betekent, dat je niet alleen per mail of telefoon contact hebt met derden, maar ook een internationale conference call gebruikt om de klant of collega te woord te staan. Soms is het gewoon net even wat fijner om iemand aan te kunnen kijken tijdens een gesprek, ook al zitten jullie tienduizenden kilometers van elkaar vandaan.  Daarnaast ben je accuraat en kun je goed inschatten wat er nodig is om een project vlekkeloos te laten verlopen. Hierover heb je direct contact met de interne organisatie. Van te voren beoordeel en controleer jij de ontwerp- en uitvoeringstekeningen en stel je een projectplanning op. Vervolgens bewaak je deze planning gedurende het uitvoeringsproject en bied je technische ondersteuning waar nodig. Je hebt geregeld overleg met de directie over bepaalde projecten en houdt hen o.a. op de hoogte middels het aanleveren van voortgangsrapportages. Deze rapportages deel je ook met je opdrachtgever.

Wil jij ook op commercieel vlak wat extra uitdaging, dan is het mogelijk om deze functie te combineren met een stukje verkoop. In dat geval zal je wat vaker in het buitenland zijn om klanten (of potentiële klanten) te bezoeken. Uiteraard stel je na je bezoek zelf de calculatie- en offerte op.

Er zijn tal van mogelijkheden, omdat het gaat om een nieuwe functie binnen de organisatie. Geef jij aan wat je leuk vindt en waar jouw krachten liggen? Dan zoekt Debets Schalke daar intern de perfecte uitdaging bij. Het enige waar jij over moet beschikken is de combinatie tussen een communicatief ijzersterk persoon, een klantgerichte instelling en technisch inzicht. Dit maakt jou uitermate geschikt om bij Debets Schalke aan de slag te gaan!

Dit ben jij

  • Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Heb jij dat niet, maar heb je wel de capaciteiten en ambitie? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Extra talen zijn mooi meegenomen;
  • Relevante kennis van de tuinbouw en ervaring met Autocad (2D) of Inventor (3D) is een pré;
  • Je bent niet vies van werken. Je bent administratief sterk, zelfstandig, accuraat en beschikt over flink wat verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je communicatief sterk en klant- service- en oplossingsgericht. 
20190412_08.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.