Vacature

Inhouse Recruiter (Intern)

 

Naaldwijk

 

24 - 40 uur per week

 

HBO werk- en denkniveau

Ben jij een ervaren recruiter in hart en nieren en vind je het leuk om bij verschillende opdrachtgevers de belangen te behartigen m.b.t. het werven & selecteren van nieuw personeel?

Of ben jij ZZP’er en kan jij er nog wel wat recruitmentklussen bij hebben? Reageer dan snel, want wij zijn op zoek naar jou! 

Reinders & van Soest is een full service personeelsadviesbureau waar op dit moment ruim 20 passievolle medewerkers werkzaam zijn. Binnen onze organisatie heeft een ieder zijn eigen specialisatie en dit is onderverdeeld in 5 verschillende labels: Recruitment, HRM, Mobiliteit, Mediation en Werk & Kanker.
Ons doel is om onze opdrachtgevers op proactieve wijze te ontzorgen, verwachtingen te overtreffen en samen met de opdrachtgevers groei te realiseren. Het hoofddoel is om de continuïteit te waarborgen binnen iedere organisatie.


De afdeling Recruitment bestaat op dit moment uit drie personen: een recruitment consultant, een assistent-recruiter en een manager sales & recruitment. Sinds begin 2021 zijn wij gestart met een hele nieuwe vorm van Recruitment. Door het aanhoudende succes zijn wij op zoek naar versterking! In principe werk jij als inhouse recruiter voor een aantal verschillende opdrachtgevers tegelijkertijd en zit je op locatie bij onze opdrachtgevers. Maar komt het een keer beter uit dat je vanuit ons mooie kantoor in Naaldwijk werkt, dan vinden wij dat natuurlijk harstikke gezellig! 

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract, maar wij willen met iemand de toekomst in! Dit betekent dat je hierna, bij een wederzijdse match, direct een vast contract krijgt. Het salaris is prima en bij een positief bedrijfsresultaat vinden we dat iedereen hier wat van terug mag zien. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bewegen met een groeiende organisatie. Er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van cursussen/ opleidingen. Reinders & van Soest valt niet onder een cao, maar er is wel een personeelshandboek aanwezig. Je krijgt een pensioenregeling waarvan de helft van de premie betaald wordt door de werkgever, ieder jaar 8% vakantiegeld en 25 vrije dagen bij een fulltime dienstverband. Uiteraard hoort er bij deze functie een telefoon en laptop van de zaak. Ook staat er een (pool)auto voor je klaar om naar klanten te kunnen. Reinders & van Soest is een zeer professioneel personeelsadviesbureau, maar er hangt altijd een informele, gezellige sfeer onder elkaar. Wij beschikken over een vitaliteitsprogramma, organiseren leuke borrels en gezellige bedrijfsuitjes. Daarnaast is thuiswerken (in overleg met je collega’s) geen probleem.

 

Jouw toekomstige werkdag

Als inhouse recruiter bij Reinders & van Soest is het nooit saai! Door jouw ervaring als recruiter weet jij exact welke wegen er naar Rome leiden en hoe jij successen kunt behalen. Jij bent dé specialist als het gaat om het werven en selecteren van nieuw personeel. Je bent werkzaam bij onze opdrachtgevers, waardoor je een verantwoordelijke en afwisselende baan hebt. Je schrijft wervingsplannen en vacatureteksten en daarnaast plaats je deze teksten op de website van de opdrachtgever en overige externe kanalen. Je beoordeelt de opmaak van de (online) advertenties die al uit staan. Je (laat) vacatureteksten uitlichten op de social media kanalen en zorgt ervoor dat jouw opdrachtgever zichtbaar is. Je benadert kandidaten proactief en onderhoudt contact met externe werving- en selectiebureaus. Regelmatig heb je overleg met de opdrachtgever over de voortgang.

Je screent binnengekomen cv’s en selecteert geschikte kandidaten. Zo’n kandidaat bel je op voor een telefonische intake voordat je een (uitgebreidere) kennismaking inplant op locatie. Op verzoek van de opdrachtgever houd je je ook bezig met lichte HR werkzaamheden en kan je gevraagd worden om een aanbod voor te bereiden wanneer er een nieuwe medewerker aangenomen wordt. Daarnaast vind jij het ook heel leuk om je bezig te houden met employer branding. Hoe houd je het personeel van de opdrachtgever binnenboord en waarin onderscheid de opdrachtgever zich in vergelijking met concullega’s? Last but not least onderhoud je contacten met scholen en bezoek je open dagen/ banenmarkten waar nodig. En juist deze afwisseling zorgt ervoor dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als (corporate) recruiter.
  • Je bent op korte termijn beschikbaar in loondienst, of op ZZP basis;
  • Je bent dé ambassadeur van onze organisatie en je bent trots om voor Reinders & van Soest te werken;
  • Je bent communicatief zeer vaardig en deinst er niet voor terug om deze kwaliteit optimaal te benutten;
  • Je beschikt over je rijbewijs B in verband met het bezoeken van opdrachtgevers;   
  • Je bent, bij voorkeur, woonachtig in of rondom Westland.
FotografieIngeborgvanBruggen-7413.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.