Vacature

Implementatie specialist

 

Honselersdijk

 

32 - 40 uur

 

HBO werk- en denkniveau

Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! 

jem-id is een grote speler op het gebied van softwareontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die ertoe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in de relatie met de klant en met elkaar als team. Wij begrijpen wat klanten willen, zien waar behoefte aan is en spelen hierop in. Door processen te blijven doorgronden kunnen we  tot de kern van een probleem komen. Dat is de kracht van jem-id. We hebben op dit moment zo’n 60 medewerkers in dienst. Het AGF implementatie team, bestaande uit 4 personen, is momenteel op zoek naar versterking. Word jij hun nieuwe collega? Lees dan snel verder!

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een jaarcontract aangeboden. Dat zal bij wederzijdse tevredenheid omgezet worden naar een vast contract. We willen immers met jou de toekomst in! Naast een hele mooie uitdaging, bieden we je ook nog eens een mooi salaris. Dit salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring, maar zal liggen tussen de € 3.000,- en € 4.500,-
bruto o.b.v. een fulltime dienstverband. Als we aan het einde van het jaar ervan overtuigd zijn dat je je goed voor de organisatie hebt ingezet, kunnen we je nog extra belonen d.m.v. een bonusregeling.
jem-id heeft geen CAO, maar wel een personeelshandboek. Hierin staat o.a. beschreven dat je 8% vakantiegeld verdient en onbeperkt vakantiedagen mag opnemen! Zolang je dit maar goed overlegt met je team. We werken met volwassen mensen en vertrouwen erop dat iedereen prima met deze verantwoordelijkheid om kan gaan. Klinkt goed, toch? Er wordt een pensioenregeling aangeboden, waarvan jem-id de helft van de premie betaalt. Zo ben je ook alvast aan het sparen voor je oude dag. Verder zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bij jem-id vinden we het zeer belangrijk dat
iedereen zich blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Er is daarom ook ruimte en budget tot het volgen van cursussen en/of opleidingen zodat jij je binnen het werk kan specialiseren in de richting waar jij en jem-id mogelijkheden zien. Last but not least is er naast hard werken uiteraard ook ruimte voor gezelligheid. Jouw verjaardag zal niet zomaar voorbij gaan. Zo hangt er altijd een jungle aan vlaggetjes rondom jouw bureau en worden er geregeld bedrijfsuitjes en borrels georganiseerd.

 

Jouw toekomstige werkdag

Als implementatiespecialist ben je verantwoordelijk voor het implementeren van de Greencommerce applicatie bij klanten. Voordat je in overleg gaat besluit je eerst nog even je mail bij te werken. Je hebt wat belangrijke mails te beantwoorden, zodat een aantal lopende projecten doorgang kunnen krijgen. Je mailt terug, maar loopt ook even naar een collega van de afdeling systeembeheer om nog wat toelichting te vragen over een bepaald project. Na het bijwerken van je mail start je de dag met een start-up meeting met je collega’s van het implementatieteam. Je bespreekt de lopende projecten door en kijkt waar je elkaar nog wellicht ondersteuning kan bieden. Na de meeting staat er een demo op de planning bij een potentiële klant. Je stapt de auto in en legt op locatie uit op welke manier Greencommerce kan bijdragen aan de groei van de desbetreffende organisatie. Eenmaal terug op kantoor werk je e.e.a. uit voor de klant en hierin denk jij proactief met hen mee. Ook weet jij precies wat er speelt op de markt en hier speel jij effectief op in. Je zult werken aan verschillende projecten en taken binnen verschillende organisaties. Denk hierbij aan de installatie, het configureren, testen en het geven van trainingen aan het personeel, zodat zij in staat zijn om de software effectief te gebruiken. Daarnaast blijf jij betrokken bij de uitrol en implementatie van Greencommerce bij de klant. Jij bent verantwoordelijk voor de afrondfase, waarna jouw collega’s van de supportafdeling het stokje van je overnemen voor eventuele vragen. Eind van de middag werk jij de documentatie bij van de lopende projecten. Je belt nog even een klant op om te vragen hoe de eerste dagen na implementatie zijn gegaan. De klant geeft aan dat er nog wat vragen vanuit de medewerkers zijn en je spreekt af dat je tegen het einde van de week even langs rijdt om hier opvolging aan te geven.

Tevreden sluit jij je laptop af en ga je rond 17.00 uur weer richting huis. Morgen weer een nieuwe dag!

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde HBO diploma richting ICT of Bedrijfskunde. Heb je deze niet, maar heb jij wel minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren;
  • Je hebt ervaring met het opzetten, uitvoeren en begeleiden van projecten;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je staat stevig in je schoenen, hebt een kritische houding en werkt graag met mensen samen.
  • Kennis van de AGF sector is een pré
jem-bgwit.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.