Vacature

HR Medewerker

 

Monster

 

32 - 40 uur

 

minimaal MBO 4 werk- en denkniveau

Ben jij zowel communicatief als organisatorisch sterk en heb jij veel affiniteit met HR maar ook zeker met Recruitment? Lees snel verder, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Het familiebedrijf Van der Valk Systemen is al sinds 1963 niet alleen een begrip in het Westland, maar ook ver daarbuiten! Zij maken innovatieve systemen voor in de glastuinbouw en houden zich daarnaast bezig met het produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. Bij Van der Valk Systemen maken ze gebruik van de nieuwste technologieën en een modern machinepark. Er worden producten van hoge kwaliteit geproduceerd en hier zijn zij trots op! De diensten die zij leveren zijn onderverdeeld in twee organisaties: Van der Valk Horti Systems en Van der Valk Solar Systems. Door aanhoudende groei is Van der Valk Systemen op dit moment op zoek naar een enthousiaste en communicatief sterke HR medewerker. In de functie van HR medewerker ben je onderdeel van het HR team en werk je nauw samen met de HR Manager, twee HR medewerkers en een Recruiter. Samen zorgen jullie ervoor dat alles zo gestroomlijnd mogelijk verloopt.

Hard werken loont!

Het werken bij Van der Valk Systemen is niet alleen leuk, maar zal je ook veel voldoening geven. Dit omdat je in de functie van HR medewerker jouw collega’s van dienst kunt zijn op het gebied van HR en daarnaast de waarden respect en werkplezier bij Van der Valk Systemen hoog in het vaandel staan. Om het teamgevoel te behouden, is er iedere twee maanden een gezellige borrel, ieder jaar een goedverzorgde BBQ en een jaarlijks bedrijfsfeest!

Als jij komt te werken in de functie van HR medewerker krijg je bij aanvang een jaarcontract. Bij een wederzijdse match krijg je hierna meteen een vaste aanstelling. Daarnaast krijg je een salaris aangeboden dat past bij jouw kennis en ervaring op het gebied van HR, een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Wil je met de tijd een cursus/opleiding volgen, die aansluit op jouw functie, of zou je graag wat extra taken op je nemen? Dan gaan zij hier graag met jou over in gesprek.

 

Jouw toekomstige werkdag

Het is maandagochtend, klaar voor een nieuwe werkweek. Je loopt het pand van Van der Valk Systemen binnen en pakt een lekker kopje koffie/thee voor jezelf. Bij de koffieautomaat kom je een aantal collega’s tegen. Na even over het weekend gesproken te hebben, loop je naar je werkplek. Als HR medewerker heb je zowel HR als recruitmenttaken. Als recruitmenttaak staat er vandaag een telefonische intake op de planning. Je leest het CV van de kandidaat nog even goed door en bedenkt alvast wat vragen die je de kandidaat zou willen stellen. Na de telefonische intake ben je enthousiast, dit zou zomaar eens een goede match kunnen zijn! Je stelt de kandidaat per mail voor aan de manager van de desbetreffende afdeling en geeft hierbij aan dat je erg positief bent. Je geeft hem/haar daarom het advies om zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek met de kandidaat in te plannen. Om alles binnen de sollicitatieprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen, werk je hierna alle sollicitaties en de status hiervan bij in het systeem, zo is iedereen op tijd op de hoogte. Hierna pak je verschillende administratieve HR en recruitmenttaken op. Hierbij kun je denken aan:

 • Beheren van de personeelsadministratie en de salarisadministratie;
 • Verwerken van personeels- en salarismutaties, uren en declaraties;
 • Ondersteuning bieden bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers;
 • Voorbereiden, afhandelen en vastleggen van documenten;
 • Overzichten maken en rapporteren;
 • Diverse andere ondersteunende taken op personeelsgebied.

Kortom een afwisselende en dynamische rol waarin je zowel communicatief als administratief bezig bent!

Dit ben jij

 • Je beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur heb je enige ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent communicatief en administratief ijzersterk, hebt cijfermatig inzicht en oog voor detail;
 • Je werkt graag in een ondersteunende rol en je vindt recruitment een leuk onderdeel van het HR vak.
Valk Systemen.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.