Vacature

HR Medewerker

 

Maasdijk

 

24 - 32 uur

 

HBO werk- en denkniveau

Heb jij een aantal jaar ervaring in een HR functie en ben jij administratief ijzersterk? Ben jij daarnaast leergierig en werk je graag samen in een team? 

Lees dan snel verder, want dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Harvest House. Die moet je kennen! Coöperatie Harvest House U.A. is dé vruchtgroentespecialist van Europa. Met een areaal van ruim 1100 ha, 71 leden en een omzet van € 885 miljoen per jaar zijn zij één van de grootste producentenorganisaties in vruchtgroenten van Nederland. Ze hebben een breed assortiment tomaten, paprika’s en komkommers.

Het zijn echte doeners. Doen het goed, doen het gewoon, doen het op hun eigen manier en doen het vooral samen. Want samen bereiken ze meer. Ze kennen de keten. En ze kennen de markt. Ze snappen de behoeften van de consument. Ze zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en kennis. Samen bouwen ze aan een voedselketen die relevant is in de wereld. Want zij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten.

De afdeling HR bestaat in het meest ideale plaatje uit vijf personen. Een HR manager, twee HR adviseurs en twee HR medewerkers. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en op zoek naar een werkgever waar nog aandacht is voor de mens? Lees dan snel verder.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg jij een jaarcontract. Klikt het hierna van beide kanten, dan bieden ze jou bij Harvest House graag een vast contract aan. Je krijgt een prima salaris en bij een positief bedrijfsresultaat deelt iedereen hierin mee. Om je werk goed uit te kunnen oefenen krijg je een laptop en telefoon van de zaak. Harvest House valt onder de cao Groothandel voor groente en fruit. Dit betekent o.a. dat je bij een fulltime dienstverband 26 vakantiedagen krijgt, 8% vakantiegeld ontvangt en een goede pensioenregeling aangeboden krijgt. Op het gebied van ontwikkeling zijn er veel mogelijkheden. Er is altijd ruimte voor het volgen van cursussen of opleidingen. Binden en boeien staat bij Harvest House centraal. Dit geldt ook m.b.t. doorgroeimogelijkheden.

Buiten het feit dat de arbeidsvoorwaarden meer dan prima zijn, zijn er ook nog andere leuke extraatjes die het werken bij Harvest House net even iets aantrekkelijker maken dan bij de buurman. Wat dacht je van ergonomische werkplekken, iedere dag een heerlijke lunch op de zaak (tegen een kleine vergoeding). Oh ja, en deels thuiswerken is ook een optie.

HarvestHouselogo.jpg

Jouw toekomstige werkdag

Het is dinsdagochtend 08:00 uur en je gaat op weg naar kantoor. Het is mooi weer dus je besluit de fiets te pakken. Heerlijk zo’n ritje voordat je begint aan de werkdag. Eenmaal aangekomen kom je een aantal collega’s tegen in de hal. Je kletst nog even wat bij met één van je collega’s en vervolgt je weg naar de HR afdeling. Gisteren hebben jullie al even overleg met elkaar gehad, dus je kunt lekker snel aan de slag. Als HR medewerker bij Harvest House heb je een breed takenpakket. Samen met je directe collega zorg je ervoor dat alle HR administratie op rolletjes loopt. Hierbij kun je denken aan werving en selectie, verzuim, alle personele- en salarismutaties, het up-to-date houden van de personeelsdossiers, het organiseren en plannen van externe opleidingen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Afwisseling genoeg dus! Je start vandaag met het invoeren van verschillende salarismutaties. Je bekijkt de mutaties nauwkeurig en zorgt dat alle details ingevoerd staan. Tussendoor loopt er een collega binnen. Zij is kortgeleden gestart bij Harvest House en het is haar nog niet helemaal duidelijk hoe zij haar verlof in moet dienen. Jij helpt je collega natuurlijk graag even op weg.

De ochtend vliegt voorbij. Je beantwoordt nog een aantal binnengekomen mailtjes en dan is het tijd voor de lunch. Tegen een klein bedrag kan je gebruikmaken van een heerlijke lunch. Die saaie boterhammen laat jij dus mooi thuis!

Na de lunch verwerk je de laatste salarismutaties en stelt een arbeidsovereenkomst op voor een nieuwe collega. Het maken van contracten doe jij zo secuur mogelijk, hier mogen natuurlijk geen fouten in staan. Als alle informatie in de arbeidsovereenkomst staat, check je dit nog even met de desbetreffende manager en dan is het contract klaar om later deze week getekend te worden!

Tot je verbazing zie je dat het alweer 17:00 uur is. Tijd om naar huis te gaan!

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding HRM of P&A en/of hebt het werk- en denkniveau van een HBO-er. Daarnaast heb je een aantal jaren ervaring in een soortgelijke rol;
  • Je bent administratief ijzersterk, werkt nauwkeurig en hebt bij voorkeur ervaring met salarisadministratie;
  • Je kan goed overweg met het MS office pakket, met name Excel, en hebt ervaring met digitale personeelsinformatiesystemen;
  • Je bent flexibel en komt graag met nieuwe ideeën met betrekking tot de personeelsadministratie.
Harvest House samenwerking 098-533.jpg
Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.