Vacature

HR Adviseur

 

Delft

 

20 - 24 uur

 

HBO+ werk- en denkniveau

Werk jij graag in een dynamische organisatie en heb je ervaring in het HR vak? Ben jij daarnaast gedreven en denk jij 2 stappen vooruit? Dan is deze uitdaging bij Zandvliet echt iets voor jou!

Zandvliet Vleeswaren is van origine een familiebedrijf, maar is in 2021 overgenomen door Group of Butchers. Zij zijn marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren en behoort tot de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. Op zestien gespecialiseerde productielocaties (NL/BE/DE) maken zij uiteenlopende vleeswaren, vleesproducten, salades en maaltijdcomponenten. Inmiddels zijn de producten niet meer weg te denken bij verschillende grote supermarktketens, mede  door de hoogwaardige kwaliteit die zij leveren!

Bij Zandvliet hangt een informele en open sfeer, er is veel ruimte om je te ontwikkelen en om mee te groeien binnen het bedrijf. Ter versterking van het HR team zijn wij op zoek naar een HR adviseur voor de locatie in Delft. Op deze afdeling werk je nauw samen met de andere HR adviseur (24 uur), teamleiders en het management. 

Hard werken loont!

Werken bij Zandvliet Vleeswaren is niet alleen leuk, maar het harde werken wordt ook nog eens goed beloond! Zo krijg je bij aanvang een jaarcontract aangeboden en is er, na dit jaar, uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is gebaseerd op basis van jouw kennis en ervaring. Denk hierbij aan een indicatie tussen de € 3.000,- en € 4.400,- bruto per maand o.b.v. 40 uur. Naast een prima salaris ontvang je 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen, een goede pensioenregeling én een eindejaarsuitkering van 3,25%. 

Niet minder belangrijk is dat er jaarlijks meerdere ontspannende activiteiten georganiseerd worden. Wat dacht je van een teamuitje (het HR team in NL bestaat uit ongeveer 14 medewerkers), grootse personeelsfeesten en een gezellige BBQ op locatie? 

Last but not least is er voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling door middel van het volgen van trainingen, cursussen en/of opleidingen.

 

Jouw toekomstige werkdag

Als HR adviseur bij Zandvliet ben je, samen met jouw duo HR collega, een belangrijke schakel tussen het management en de medewerkers van Zandvliet. Je bent in staat om de behoeften van de organisatie te vertalen naar concrete acties en om de organisatie van een professioneel HR advies te voorzien. 

Het uitvoeren van operationele zaken hoort hier ook bij, denk hierbij aan werving en selectie, administratieve taken en het ondersteunen van leidinggevenden bij diverse gesprekken.  

Als HR adviseur ben je ook verantwoordelijk voor het bijhouden en naleven van HR-gerelateerde wet- en regelgeving. Denk hierbij aan o.a. het toepassen van de Wet verbetering Poortwachter bij (langdurig) zieke medewerkers maar je kunt medewerkers ook informeren over de toepasselijke CAO en wettelijke regelingen.  

Last but not least ben jij dé vraagbaak voor alle medewerkers die werkzaam zijn bij Zandvliet. 

Vanuit het hoofdkantoor van Group of Butchers in Tilburg worden een aantal centrale taken opgepakt (o.a. applicatiebeheer Afas, salarisverwerking, opzetten gezamenlijk HR beleid). Met je HR collega’s in Tilburg (9) en Sassenheim (3) kun je altijd sparren over HR gerelateerde zaken.  

Kortom, als HR adviseur binnen Zandvliet heb je een zelfstandige en dynamische baan waarbij alle aspecten van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers voorbij zullen komen. Je werkt samen met de andere HR professionals aan een toekomst bestendige organisatie waar alles tot in de puntjes geregeld is. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een mooie organisatie en een leuk en gezellig HR team? Solliciteer dan snel!

Dit ben jij

 

  • Je hebt HBO werk en denkniveau en in ieder geval 2-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent in ieder geval op dinsdag en woensdag beschikbaar om te werken;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio;
  • Je hebt een open houding, bent toegankelijk en kan goed prioriteiten stellen. Daarnaast ben je flexibel, ambitieus en ben je niet bang om bepaalde verantwoordelijkheden te pakken.
logo.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.