Vacature

HR adviseur

 

Rotterdam

 

20 - 32 uur

 

HBO+ werk- en denkniveau

Ben jij een ervaren HR adviseur die energie krijgt van het adviseren en ondersteunen van managers en medewerkers op HR-gebied? Ben jij daarnaast communicatief ijzersterk en kan jij communiceren op verschillende niveaus?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Techniplan Adviseurs is een ingenieursbureau op het gebied van duurzaamheid, engineering en technisch advies. Met een team van hooggekwalificeerde professionals biedt Techniplan Adviseurs op maat gemaakte oplossingen en adviezen aan klanten, variërend van grote bedrijven tot overheidsinstellingen. Ze hebben uitgebreide ervaring in het leveren van technisch advies op het gebied van bouw, installaties, energie-efficiëntie en duurzaamheid.
Bij Techniplan werken zo’n 50 mensen, voornamelijk op onze locatie in Rotterdam. Ons team is een verzameling van talent en persoonlijkheid. Ieder met hun eigen kracht, ideeën en vaardigheden.
Ter versterking van het HR team zijn wij op zoek naar een HR adviseur. Op deze afdeling werk je nauw samen met een andere met een collega HR Officer, teamleiders en de directie.

Hard werken loont!

Bij Techniplan Adviseurs is alles keurig netjes geregeld. Je bent hier tenslotte zelf verantwoordelijk voor. We verwachten veel van onze HR adviseur, maar hier krijg je ook voldoende voor terug. De salarisindicatie ligt tussen de € 3850,- en € 4600,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband. Voor andere zaken is er een eigen personeelsreglement aanwezig. Hierin staat onder andere dat je recht hebt op 25 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek en dat er zes verplichte vrije dagen zijn op jaarbasis. Deze dagen vallen bijvoorbeeld op de dag na hemelvaart en rondom kerst. Je krijgt 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling. Daarnaast krijg je een laptop en telefoon van de zaak. Wil jij een cursus of vak gerelateerde opleiding volgen om je kennis up-to-date te houden en/of om innovatief te kunnen opereren? Hier is alle ruimte voor!

 

Jouw toekomstige werkdag

Als HR adviseur ben je verantwoordelijk voor de HR processen binnen onze organisatie. In deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. Techniplan Adviseurs wilt blijven groeien en professionaliseren en dat valt helemaal in jouw straatje. Je houdt je bezig met de missie, visie en kernwaarden m.b.t. het HRM beleid. Je hebt op dit gebied een adviserende en ondersteunende rol richting de directie, maar je deinst er ook niet voor terug om bedrijf breed mee te denken. In de afgelopen jaren heb jij flink wat ervaring opgedaan en je kan goed schakelen tussen operationele, tactische en strategische vraagstukken.
Naast advieswerk ben jij samen met jouw collega druk bezig om de organisatie verder te ontwikkelen door beleid en HR onderwerpen te bedenken en implementeren. Denk aan thema’s als duurzame inzetbaarheid, het opzetten van een employer branding strategie, werving- en selectie, werkplezier van de medewerkers, het vernieuwen van de HR-gesprekscyclus en het opzetten van een vitaliteitsbeleid.
Daarnaast heb jij een uitstekende kennis van de ontwikkelingen op HR-gebied en innovatie staat bij jou hoog in het vaandel. In jouw ogen kan het altijd 1% beter en hier handel jij dan ook naar. Je initieert en begeleidt veranderingen, structureert processen, hebt aandacht voor automatisering en digitalisering en je past graag nieuwe en passende HRM tools toe.
We hebben al best wat opgezet voor je maar heb je eigen ideeën of initiatieven zodat we een nog betere en professionelere organisatie worden, dan juichen we dat alleen maar toe!

Bij Techniplan Adviseurs zijn we trots op onze medewerkers. We werken met uniforme werkprocessen maar geven medewerkers tegelijkertijd veel vrijheid om hun functie in te vullen. Dit vraagt van jou als HR Adviseur een hands-on mentaliteit, persoonlijk leiderschap en inspiratie.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als HR adviseur;
  • Je bent beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. Dit is in overleg ook flexibel in te delen;
  • Je hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • Je voelt je thuis binnen een technische organisatie en weet om te gaan met de vertrouwenspositie die de functie met zich mee brengt.
logo techniplan

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.