Vacature

HR Adviseur 

Adres

Maasdijk

Openingstijden

24-32 uur

Educatie

HBO werk- en denkniveau

Het transport en de logistiek van vloeistoffen is een vak apart. Het is al meer dan 100 jaar het vak van Staalduinen Logistics!

Met 80 trekkers en 130 opleggers vervoeren wij diverse vloeistoffen naar onze klanten in voornamelijk de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Naast het vervoeren van vloeistoffen houden wij ons ook bezig met de op- en overslag van vloeistoffen in ons warehouse en in onze tank- en containerterminal. Dit alles doen wij met een team van 140 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

 

Wat zoeken wij in een HR Adviseur?

Wij zijn op zoek naar een ervaren HR Adviseur voor 24 tot 32 uur per week die graag in een dynamische omgeving werkt en het leuk vindt om onderdeel te zijn van de dagelijkse operatie. Daarnaast krijg je energie van het bouwen aan een groeiende organisatie en het ontwikkelen van medewerkers. Omdat het overgrote deel van onze chauffeurs op vrijdag weer thuis komt na hun rit, is het belangrijk dat je op vrijdag aanwezig kunt zijn. Overige dagen en uren zijn in overleg nader te bepalen.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een passend salaris bij jouw ervaring en kwaliteiten. 22 verlofdagen, 3,5 ATV-dagen én een persoonlijk keuzebudget, naar wens in te wisselen voor bijvoorbeeld verlof, een cursus of salaris.
 • Flexibele werktijden. In overleg is er heel veel mogelijk.
 • Een leuke rol binnen een hecht HR team.
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een vitamine boost. Iedere week worden er kistjes vers fruit bezorgd.
 • En dat allemaal binnen een familiebedrijf, waar alles netjes voor je geregeld wordt!

Wat ga je doen?

Op onze HR afdeling is geen dag hetzelfde. Dit is zowel leuk als uitdagend. Samen met jouw HR collega’s ontferm je jezelf over onderwerpen als werving & selectie, verzuimbegeleiding, HR projecten en het voeren van diverse gesprekken, waaronder voortgangsgesprekken. Ook administratieve HR taken, zoals het verwerken van salarismutaties en het controleren van contracten, is onderdeel van jouw takenpakket. Zorgen dat alles netjes klopt en in de systemen staat, daar maak jij een sport van.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers gehoord en goed geholpen worden. Je bent als adviseur de directe schakel tussen onze medewerkers en de rest van de organisatie. Onze medewerkers kunnen bij jou en je HR collega’s terecht met al hun vragen. Tevens onderhoud je externe contacten met opleidingsinstanties, brancheorganisaties en andere partijen. Daarnaast adviseer je de organisatie over het te voeren Arbobeleid en geef je diverse voorlichtingen aan medewerkers over o.a. veilig & gezond werken. In deze rol zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat het HR beleid goed uitgevoerd en continu verbeterd wordt.

Wie ben jij?

Iemand die de HR processen van A tot Z beheerst, stevig in zijn of haar schoenen staat en een gesprek niet uit de weg zal gaan. Je bent nauw betrokken bij personele vraagstukken en HR projecten. Je neemt initiatief en vindt het leuk om proactief bij te dragen / mee te denken over de inrichting en toekomst van onze organisatie. Je streeft naar een werkomgeving waarin collega’s op een zo plezierig mogelijke manier kunnen werken en het beste uit zichzelf kunnen halen. Dat is namelijk wat wij belangrijk vinden!

Omdat jouw takenpakket zo divers is, is het belangrijk dat je gestructureerd kunt werken, goed kunt schakelen tussen diverse werkzaamheden en toch het overzicht bewaart.

Dit breng je mee:

 • Een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur HRM/P&A).
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een adviserende HR-functie op tactisch/operationeel niveau.
 • Kennis van wet- en regelgeving, zoals arbeidsrecht, ontslagrecht en WIA-trajecten.
 • Op de hoogte van de laatste HR trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
 • Ervaring met personeelsinformatiesysteem AFAS Profit is een pré.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Logo Staalduinen Logistics - wit horizontaal.png

Interesse in bovenstaande vacature?

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Lisa Jonkheer of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Jamilla - Lisa - Overleg.jpg

Persoonsgegevens