Vacature

HR Adviseur

 

Alphen aan den Rijn

 

32 - 40 uur

 

HBO werk- en denkniveau

Ben jij de HR Adviseur die toe is aan zijn/haar volgende stap? Wil jij in je werk graag plezier hebben én resultaat behalen? Lees dan snel verder!

Goedhart is een écht familiebedrijf dat ruim een eeuw bestaat. Begonnen met Bouwcenter Goedhart en nu een organisatie met één Bouwcenter en zeventien bouwmarkten. Ze vinden het belangrijk dat hun werknemers werk doen waar ze plezier in hebben en goed in zijn, zodat ze goed in hun vel zitten en dit ook uitstralen. Dat is wat de collega’s met elkaar verbindt!

Ze werken vanuit drie overtuigingen: mijn resultaat telt, ik kies voor plezier en Ik doe mee.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg jij een tijdelijk contract aangeboden. Goedhart volgt de Hibin cao. Over het salaris gaan we graag met jou in gesprek.

 • Wat dacht je van een salarisindicatie tussen de € 3000,- en € 4000,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek? Is jouw salaris afwijkend, maar weet jij zeker dat jij de man/vrouw bent die wij zoeken? Ook dan komen we graag met je in contact.
 • 8% Vakantiegeld.
 • 25 vakantie- en 12 ATV-dagen.
 • Pensioen via eigen regeling.
 • Personeelskortingsregeling.
 • Veel ruimte je eigen ideeën naar voren te brengen.
 • Mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

Goede arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk, maar minstens zo belangrijk is dat je terechtkomt in een hecht team. Ze houden van hard werken maar ook van een gezellige borrel in het Goedhart Café!

 

Jouw toekomstige werkdag

Als ervaren HR Adviseur weet jij als geen ander dat geen dag hetzelfde is bij deze functie. Jij bent een aanspreekpunt voor al onze medewerkers, maar in de praktijk heb je met name contact met de (assistent) bouwmarktmanagers en operationeel directeur.

Je geeft advies over onder andere verzuim, opleidingen en werving & selectie. De vestigingen zijn zelf actief met de werving & selectie maar in de huidige markt spring jij bij met advies en waar nodig ook operationeel. Je ondersteunt bij gesprekken over verzuim en je deur staat altijd open voor advies of een praatje. Je besteedt wekelijks tijd aan een aantal beleidsstukken die je wilt uitwerken, zoals bijvoorbeeld een protocol voor ongewenst gedrag. Ook bezoek je ieder kwartaal de verschillende vestigingen zodat iedereen je weet te vinden.

Dit ben jij

 • Je vindt het leuk om zowel operationeel, tactisch als strategisch bezig te zijn.
 • Je kunt communiceren op ieder niveau.
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 5 jaar relevante (HR) ervaring.
 • Je houdt echt van aanpakken en doorpakken.
 • Je bent toegankelijk voor iedereen binnen de organisatie.
goedhart-logo-smaller.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.