Vacature

Hoofd Technische Dienst

 

Delft, Nieuw-Vennep en Lisse

 

Fulltime

 

HBO werk- en denkniveau

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen een innovatief bedrijf en ken jij alle ins- en outs van verschillende soorten machines?

Ben jij daarnaast positief ingesteld en heb je ervaring in een leidinggevende functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zandvliet Vleeswaren is van origine een familiebedrijf. Door gebruik te maken van nieuwe industriële technieken verwerken zij vlees tot een mooi eindproduct voor de consument. Hierbij kun je denken aan verschillende soorten worst, vleeswaren en maaltijdcomponenten. Inmiddels zijn de producten niet meer weg te denken bij alle grote supermarktketens. En dit komt natuurlijk door de hoogwaardige kwaliteit die zij aan hen leveren!

Bij Zandvliet hangt een informele en open sfeer, er is veel ruimte om je te ontwikkelen en mee te groeien in het bedrijf. Vanwege aanhoudende groei en behoefte aan structuur zijn wij voor Zandvliet en hun samenwerkingsonderneming ZG Slicing op zoek naar een praktisch ingestelde hoofd technische dienst.

In Delft betreft het drie nabijgelegen locaties, daarnaast bestaat ZG-Slicing uit twee locaties (in Nieuw-Vennep en Lisse) waar verschillende soorten vleeswaren worden gesneden en verpakt. Je zult dus werkzaam zijn voor vijf locaties en leiding gaan geven aan zes vaste monteurs.

Hard werken loont!

Werken bij Zandvliet Vleeswaren is niet alleen leuk, maar het harde werken wordt ook nog eens goed beloond! Zo krijg je bij aanvang een jaarcontract aangeboden en is er, na dit jaar, uitzicht op een vast contract. Daarnaast krijg je een mooi salaris op basis van jouw kennis en ervaring, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen, een goede pensioenregeling én een eindejaarsuitkering van 3% van het jaarsalaris. Deze voorwaarden zijn allemaal conform CAO Vleeswarenindustrie.

Wil jij je graag blijven ontwikkelen? Ga hier dan zeker over in gesprek. Wellicht is er een cursus of opleiding die je op termijn zou kunnen gaan volgen of is er zicht op een doorgroeimogelijkheid.

logo-min.png

Jouw toekomstige werkdag

Het is maandag en je stapt in je auto richting Delft. Er staan verschillende werkzaamheden op de planning. Als je het pand binnenloopt, loop je als eerste even langs bij de monteurs op Faradayweg 4. Je maakt een praatje met hen en vraagt of alle werkzaamheden duidelijk zijn. Zij weten waar zij mee aan de slag kunnen, dus dat is een goed begin van de dag. Jij kunt dus eerst even achter je computer gaan zitten om te kijken welke onderhoudswerkzaamheden er binnenkort op de planning staan. Daarnaast is er, op jouw verzoek, laatst een nieuwe machine aangeschaft en het is aan jou om uit te zoeken welk onderhoud deze machine nodig heeft. Je belt even met de leverancier van de machine en vraagt de informatie op. Als je alle informatie binnen hebt, zorg je ervoor dat deze machine meegenomen wordt in het (meerjarige)onderhoudsplan. Zo is voor iedereen duidelijk wanneer er onderhoud gedaan moet worden. Jij bent dé specialist als het gaat om techniek en geeft advies aan de directie over bijvoorbeeld het aanschaffen van nieuwe machines, installaties of andere zaken in en rondom het gebouw. Je checkt je mail, kijkt nog even naar de voorraad van al het technische materiaal en bestelt waar nodig nog wat materialen bij.

De monteurs hebben een erg lastige storing in een verpakkingsmachine en bellen jou om te vragen of je even mee wilt kijken. Je loopt naar je collega’s toe en geeft ze waar nodig instructies om de storing op te lossen en helpt hen waar nodig. Als er een machine stuk is, kan het productieproces niet gestroomlijnd verder lopen, dus is het zaak deze zo snel mogelijk op te lossen. Gelukkig kun je met deze druk omgaan en krijgt je juist een kick van het oplossen van lastige storingen. Na een tijdje hebben jullie de storing opgelost en registreren de monteurs de storing in het systeem. Vanuit die registratie kun je verbeter- en investeringsplannen gaan maken zodat je, in samenspraak met de directie, de continuïteit en kwaliteit van het productieproces kunt waarborgen. Het doel van deze plannen is om vanuit het huidige reactieve beleid, naar een proactief en zelfs voorspellend onderhoudsbeleid toe te werken. Vanmiddag staat er nog een overleg gepland met de productie teamleiders van de afdeling Faradayweg 12. Hier zul je jouw nieuwe plan introduceren waardoor je het productiepersoneel mee laat helpen in het onderhouden van de machines.
Het meedenken, verbeteren en concretiseren van het beleid is een belangrijk onderdeel van deze functie. Hierover zul je veel sparren met de directie van Zandvliet en ZG-slicing.

Kortom een erg brede functie met veel verantwoordelijkheid!

Dit ben jij

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, door opleiding of ervaring;
  • Je hebt vier jaar ervaring binnen de levensmiddelenindustrie/ procestechniek;
  • Je hebt kennis van de geldende veiligheidseisen en bij voorkeur ARBO-eisen;
  • Je hebt kennis van verschillende soorten machines;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en spreekt bij voorkeur een woordje Duits (pré);
  • Je bent communicatief sterk en krijgt er energie van om anderen te motiveren;
  • Het is een grote pré als je kennis hebt van technische pakketten zoals Ultimo.
Afbeelding1.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.