Vacature

Financieel Analist

Adres

Steenbergen

Openingstijden

32-40 uur

Educatie

MBO+/HBO werk- en denkniveau

Ben jij gek op cijfers en werk jij het liefst als financiële kracht binnen een fijn team waarbij jij de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen?  Lees dan snel verder!

Paprika kwekerij 4evergreen is een moderne paprikakwekerij met vestigingen in Steenbergen, Sint Annaland, Terneuzen, ’s-Gravenzande en Hoek van Holland. Zij telen rode, groene, gele en oranje paprika's op een duurzame en efficiënte wijze, met behulp van moderne technologie en automatisering.

Sinds de start als familiebedrijf in 1969 zijn ze gegroeid naar 110 hectare aan paprikateelt. Innovatie en groei zitten in het DNA, overgedragen van generatie op generatie. Vakmanschap en passie maakt 4evergreen tot paprikaspecialisten. Ondanks veranderingen in locaties en schaalgrootte blijft innovatie hun drijfveer. Bij Paprika kwekerij 4evergreen kijken ze vooruit en investeren ze in de nieuwste teelttechnieken voor een kwalitatief goed en duurzaam product.

Vanwege de groei op de afdeling is er nu een plek beschikbaar voor een Financieel Analist. Je komt te werken in een fijn team van 4 collega's en rapporteert aan de financieel controller.

 

Hard werken loont!

Als het van beiden kanten klikt krijg je bij aanvang een tijdelijk contract aangeboden, maar het is uiteraard de intentie om met elkaar de toekomst in te gaan! 4evergreen valt onder de glastuinbouw cao, wat inhoudt dat je recht hebt op:

  • Een salarisindicatie tussen de €2600,- en €3700,-
  • 8,33% vakantiegeld
  • 25,5 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband
  • Een goede pensioensregeling (BPL)
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en/of een opleiding.

Hard werken spreekt binnen dit bedrijf voor zich, maar daar staat dan ook een stuk waardering tegenover. Door middel van geregeld leuke bedrijfsuitjes en borrels zorgen ze ervoor dat jij niets tekort komt.

Jouw toekomstige werkdag

Het is maandagochtend tussen 08:00 en 09:00 en weer het begin van een nieuwe werkweek. Je kijkt ernaar uit! Je start je computer op, maakt een kopje koffie/ thee voor jezelf en je collega’s en neemt plaats achter je bureau. Zoals elke ochtend begin je met het lezen en beantwoorden van je e-mails. Nadat je helemaal bij bent, ga je verder met je andere taken.

Op sommige dagen ben je vooral bezig met het verzamelen, structureren en controleren van financiële gegevens, terwijl je je op andere dagen focust op de ontwikkeling en het onderhoud van de financiële dashboards. Je vindt het ook interessant om dieper in te gaan op financiële vraagstukken binnen 4evergreen en hiervoor de benodigde gegevens te verzamelen. Binnen een klein team van 4 collega’s zorg je ervoor dat de financiële boekhouding op orde blijft en denk je na over optimalisatiemogelijkheden.

Samen met de financieel controller ga je aan de slag met het visueel in kaart brengen van de omzet van deze week. Je haalt de data op van de geklokte arbeidstijden en bepaalt wat de energiekosten van vandaag zijn. Tussendoor komt er een vraag vanuit je collega om een analyse te maken van de kantoorkosten van dit jaar. Met jouw expertise en kennis heb je de ruimte om al dit soort vraagstukken zelfstandig op te lossen.

De dag is voorbijgevlogen en het is tijd om naar huis te gaan. Je zet nog even een herinnering in je agenda voor morgen en sluit je computer af. Het was weer een heerlijke dag!

Dit ben jij

  • Je hebt een relevant afgeronde opleiding;
  • Basiskennis of mogelijke interesse om expertise op te bouwen op het gebied van data visualisatie (Microsoft Power BI)
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
  • Je hebt ervaring met Microsoft Excel;
4Evergreen vacature.jpg

Interesse in bovenstaande vacature?

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

 

 

wat-wij-kunnen-bieden.jpg

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.