Vacature

Financieel administratief medewerker

 

De Lier

 

24 - 40 uur

 

MBO werk- en denkniveau

Ben jij van nature gek op cijfers en maak jij er een sport van om de administratie altijd tot achter de komma op orde te hebben? 

Vind je het een mooie uitdaging om de Manager Finance te ondersteunen, maar ook om samen te sparren over verbeteringen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Solutions Group is een uitzendorganisatie die zich voornamelijk richt op de Food-, Logistiek- en de Agrarische sector. Met twee vestigingen gevestigd in De Lier (hoofdvestiging) en Middenmeer, is Solutions niet meer weg te denken uit het Westland, Oostland en Noord-Brabant. Op deze kantoren zijn er dagelijks z'n 80 personen werkzaam. Daarnaast zijn er dagelijks ongeveer 2500 uitzendkrachten aan het werk.

Op dit moment bestaat het financiële team in De Lier uit één persoon (Manager Finance) die op zoek is naar iemand die hem komt versterken. Houd jij met gemak meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht en weet jij van aanpakken? Solliciteer dan direct!

Hard werken loont!

Bij aanvang bieden wij jou uiteraard een heel hartelijk welkom, in combinatie met een jaarcontract. Pas jij perfect in het plaatje? Dan zijn wij bereid om na het jaarcontract direct over te gaan naar een vaste aanstelling. Het salaris is goed en ligt tussen de € 2500,- en € 3500,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Ook bieden wij je een uniek traject om intern door te kunnen groeien en daardoor kan je salaris ook flink opgekrikt worden naar meer dan € 4500,-. Heb jij deze ambitie niet? Ook dan komen we graag met je in contact, want een stabiele factor binnen de organisatie vinden wij ook erg fijn!

Alle zaken goed voor je geregeld. Wat dacht je van 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling? Ook krijg je een iPhone en snelle laptop tot je beschikking.

De kantinetafel wordt dagelijks gedekt, dus je hoeft je eigen boterhammen niet mee te nemen. Wel zo makkelijk!  Last but not least is ook voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling door middel van de meest uiteenlopende trainingen en opleidingen.

logo Solutions.png

Jouw toekomstige werkdag

Donderdagochtend, 8:20 uur. Je komt aan op de zaak in De Lier. Je pakt eerst een heerlijk kopje koffie voor jou en je collega. Je kletst wat bij en tegelijkertijd zet jij je computer aan. Je hebt er weer zin in vandaag!

Samen met de Manager Finance vorm jij een power duo en vullen jullie elkaar aan waar nodig. Je houdt je dagelijks bezig met financieel, administratief werk. Denk hierbij aan het inboeken van facturen, het bijwerken van de bank, het betaalbaar stellen van facturen, het voorbereiden van de maandrapportages en natuurlijk debiteuren- en crediteuren beheer. Verder ondersteun je de Manager Finance waar nodig.

Je vindt het top om je dagelijkse werkzaamheden uit te voeren, je bent pas tevreden als alles af is, en met jouw oog voor detail doe je het netjes en nauwkeurig. Daarnaast houd jij je samen met je collega ook graag bezig met het verbeteren en verder ontwikkelen van de financiële processen. Je hecht waarde aan een efficiënte manier van werken en je krijgt intern alle ruimte om hier verbetervoorstellen voor te implementeren.

Vandaag werk je tot 14:30 uur, zodat je hierna gelijk de kinderen uit school kan halen. Ideaal, zo’n werkgever die waarde hecht aan een goede werk-privé balans.

Oeps, je moet je haasten. Het is inmiddels 14:20 uur en de tijd is voorbijgevlogen. Je vinkt nog een aantal punten af die vandaag op je ‘to-do lijstje’ stonden en gaat met een voldaan gevoel richting het schoolplein. Je hebt nu alweer zin in de dag van morgen, want dan wordt jouw verbetervoorstel in gang gezet!

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in een administratieve richting óf minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent een Pietje Precies, maar kan ook in het groter geheel denken;
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in- of rondom Westland.
Solutions Uitzendbureau frontdesk.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Valerie Huisman via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.