Vacature

Financieel administratief medewerk(st)er

 

De Lier

 

24 - 40 uur

 

MBO werk- en denkniveau

Sta jij aan het begin van jouw (financiële) carrière en ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij jij je in de toekomst volop kan ontwikkelen?

Of heb jij al enige werkervaring opgedaan op financieel administratief vlak en ben jij op zoek naar een stabiele basis waar voldoende ruimte is voor een goede werk/privé balans? Lees dan even door!

Solutions Group is een uitzendorganisatie die zich voornamelijk richt op de Food-, Logistiek- en de Agrarische sector. Met twee vestigingen, in De Lier (hoofdvestiging) en Middenmeer, is Solutions niet meer weg te denken uit Westland, Oostland en Noord-Brabant. Ook T&S flexwerk te Waalwijk valt onder de Solutions Group. Alles bij elkaar opgeteld zijn er op dit moment zo’n 115 personen werkzaam. Daarnaast zijn er dagelijks ongeveer 2500 uitzendkrachten aan het werk. Op dit moment bestaat de financiële tak van de Solutions Group uit een CFO, financieel manager, een senior administratief medewerkster en twee interim krachten. In verband met de aanhoudende groei en de uitdagende toekomstplannen die er liggen is de Solutions Group op zoek naar een financieel administratief medewerk(st)er. Spreekt jou dit aan? Lees dan verder, want dan is dit je kans!

Hard werken loont!

Bij aanvang bieden wij jou een heel hartelijk welkom in combinatie met een tijdelijk contract. Pas jij perfect in het plaatje? Dan zijn wij bereid om na dit contract, direct over te gaan naar een vaste aanstelling. Het salaris is goed en ligt tussen de € 2400,- en € 2800,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Ben jij ambitieus en wil jij met de tijd meer taken en verantwoordelijkheden? Dan hoort daar uiteraard ook een ander salaris bij.

Werken bij Solutions Group heeft verschillende voordelen. Wat dacht je van 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een pensioenregeling? Ook krijg je een gloednieuwe iPhone en een snelle laptop tot je beschikking.

De kantinetafel wordt dagelijks gedekt, dus je kunt je boterhammen thuislaten. Last but not least is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Is er op termijn een opleiding of cursus die je graag wilt volgen? Dan gaan we hier graag over in gesprek.

 

Jouw toekomstige werkdag

Het is maandagochtend. Er staat een nieuwe werkweek voor de deur en je hebt er zin in. Sinds enige tijd werk je bij Solutions en je hebt je draai al aardig gevonden. Buiten leuke collega’s waarmee je direct samen werkt, heb je ook al flink wat collega’s van andere afdelingen gesproken. Het bevalt goed om deel uit te mogen maken van de ‘Solutions familie’.
Je start je computer op, haalt een kopje koffie/ thee voor jezelf en je collega’s en neemt plaats achter je bureau. Je begint, zoals iedere ochtend, met je mail. Nadat je helemaal up-to-date bent ga je door met je overige werkzaamheden. De ene dag ben je voornamelijk bezig met het inboeken van facturen, terwijl je je op andere dagen vooral bezig houdt met (licht) voorbereidend werk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het checken van de volledigheid van de facturen, zodat de maandrapportages kloppen wanneer deze gedraaid worden. Ook zorg je ervoor dat de cijfers die in Exact staan op de juiste manier ingeladen worden in de BTW aangiftes. Wekelijks zijn er terugkomende werkzaamheden, zoals bankboeken, het inlezen van de journaalposten, de betaallijst voorbereiden en een stukje debiteuren- en crediteurenbeheer. Het uitvoeren van interne doorbelastingen neem jij maandelijks voor je rekening.

Je vind het fijn om ondersteunend bezig te zijn en bent niet te beroerd om extra taken op te pakken. Leuk juist, want dit geeft nog meer afwisseling dan dat je normaal gesproken al hebt. Zo heeft de financieel manager je pas gevraagd om je eens wat meer te gaan verdiepen in het opstellen en controleren van balansposten.
In de toekomst zal er gewerkt gaan worden met Power BI. Ook hier wordt jij helemaal enthousiast van. Samen met je collega’s zal je hier nog wat scholing voor nodig hebben, maar je vindt het mooi om bij te kunnen dragen aan een data-gedreven werk- en denkwijze binnen Solutions.
Enfin, de dag vliegt voorbij. Het is inmiddels tijd om naar huis te gaan. Je zet nog even een reminder in je Outlook agenda voor morgen en sluit je computer met een tevreden gevoel af. Wat was het weer een heerlijke dag!

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in een financieel administratieve richting en/of minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in- of rondom Westland.
logo Solutions.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.