Vacature

Engineer

Adres

Monster

Openingstijden

32-40 uur

Educatie

HBO werk- en denkniveau

Heb jij ervaring in de elektrotechnische branche en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je graag aan de slag bij een innovatief bedrijf? Lees dan snel verder, want dan zijn wij op zoek naar jou als Engineer!

Het familiebedrijf Van der Valk Systemen is al sinds 1963 niet alleen een begrip in het Westland, maar ook ver daarbuiten! Zij maken innovatieve systemen voor in de glastuinbouw en houden zich daarnaast bezig met het produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. Bij Van der Valk Systemen maken ze gebruik van de nieuwste technologieën en een modern machinepark. Er worden producten van hoge kwaliteit geproduceerd en hier zijn zij trots op! De diensten die zij leveren zijn onderverdeeld in twee organisaties: Van der Valk Horti Systems en Van der Valk Solar Systems. Door aanhoudende groei is Van der Valk Systemen op dit moment op zoek naar een enthousiaste Engineer. In de functie van Engineer ben je onderdeel van het technische team en werk je nauw samen met vijf collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat alles zo gestroomlijnd mogelijk verloopt.

 

Hard werken loont!

Het werken als Engineer bij Van der Valk Systemen is niet alleen boeiend, maar biedt ook een enorme mate van voldoening. In de rol van Engineer kun je je collega's ondersteunen door bij te dragen aan innovatieve oplossingen en technologische processen. Binnen Van der Valk Systemen worden respect en werkplezier hoog gewaardeerd, waardoor je een positieve werkomgeving kunt verwachten. Om het teamgevoel te behouden, is er iedere twee maanden een gezellige borrel, ieder jaar een goedverzorgde BBQ en een jaarlijks bedrijfsfeest!

Als jij komt te werken in de functie van Engineer krijg je bij aanvang een jaarcontract. Bij een wederzijdse match krijg je hierna meteen een vaste aanstelling. Daarnaast krijg je een salaris aangeboden dat past bij jouw kennis en ervaring, een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Wil je met de tijd een cursus/opleiding volgen, die aansluit op jouw functie, of zou je graag wat extra taken op je nemen? Dan gaan zij hier graag met jou over in gesprek.

Jouw toekomstige werkdag

Als Engineer binnen ons bedrijf ben je medeverantwoordelijk voor het beheer van ons geavanceerde machinepark en de bijbehorende gereedschappen. Je speelt een cruciale rol bij de introductie van nieuwe producten en het vergroten van de productiecapaciteit, waarbij vaak nieuwe productiemethoden, gereedschappen, en soms zelfs compleet nieuwe machines nodig zijn. In deze rol lever je een bijdrage aan het ontwerp en de implementatie van diverse productietechnieken, waaronder complexe meervoudige hydraulische ponsgereedschappen, automatische zaagmachines, product aan- en afvoersystemen, machines voor rubberprofielmontage en machines voor doekconfectie.
Daarnaast ben je betrokken bij het nadenken over en implementeren van hulpmiddelen in de logistiek, systemen voor het efficiënt afvoeren van productieafval en de ontwikkeling van hulpstukken die niet alleen het werk van productiemedewerkers verlichten, maar ook veiliger en efficiënter maken.

Tijdens de inwerkperiode krijg je uitgebreid de kans om het bedrijf, de producten, de diverse productieprocessen en je nieuwe collega’s goed te leren kennen. Na deze inwerkperiode neem je steeds meer zelfstandige verantwoordelijkheid op je en krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als Engineer. Een belangrijk aspect van de functie is het intensieve contact met verschillende afdelingen binnen het bedrijf en leveranciers. Samenwerkingsgericht werken staat hoog in het vaandel.

Kortom, als Engineer ben je essentieel voor de innovatie en efficiëntie in ons productieproces, waarbij je voortdurend betrokken bent bij de uitbreiding en optimalisatie van ons machinepark en productiemethoden.

Dit ben jij

  • Je beschikt over HBO diploma in de richting van elektrotechniek óf hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt ervaring met 3D CAD (bij voorkeur Autodesk Inventor);
  • Je hebt een rijbewijs B;
  • Je bedenkt graag technische oplossingen en bent communicatief sterk.
Valk Systemen.jpg

Interesse in bovenstaande vacature?

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Jamilla van der Ende of Lisa Jonkheer via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

 

 

wat-wij-kunnen-bieden.jpg

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.