Vacature

Electrical Engineer

 

Rotterdam

 

Fulltime 

 

MBO+ werk- en denkniveau

Heb jij ervaring in de elektrotechnische branche en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Of heb jij net je HBO-diploma in elektrotechnische richting behaald en wil je graag aan de slag bij een innovatief bedrijf? 

Lees dan snel verder, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Holland Ship Electric is een elektrotechnisch installatiebureau gespecialiseerd in de scheepvaart en de offshore. Inmiddels bestaan zij al meer dan 50 jaar en zijn er ongeveer 50 personen in vaste dienst. Holland Ship Electric levert totale service aan klanten. Van het ontwerpen en onderhouden van elektrotechnische installaties tot het plaatsen van navigatiesystemen en beveiligingsinstallaties, maar ook het in bedrijf stellen van elektromotoren en generatoren. Alles komt wel voorbij! Omdat Holland Ship Electric blijft groeien, zijn zij op zoek naar een proactieve en communicatief sterke electrical engineer.

Hard werken loont!

Naast dat je als electrical engineer een erg afwisselende en verantwoordelijke baan hebt, heeft Holland Ship Electric jou een hoop te bieden. Zo bieden zij jou een mooi salaris op basis van jouw kennis en ervaring en gaan zij graag met jou in gesprek over eventuele opleidingen en/of cursussen die je (op termijn) zou willen volgen. Holland Ship Electric vindt het namelijk erg belangrijk dat jij goed op je plek zit en je gehoord voelt. Bij Holland Ship Electric ben je dus absoluut geen nummertje! De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Technisch Installatiebedrijf. Dit houdt in dat je recht hebt op 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 8% vakantiegeld. Daarnaast betaalt de werkgever de helft van jouw pensioenpremie.

Start jij in de functie van electrical engineer? Dan krijg je bij aanvang een jaarcontract. Na dit jaarcontract biedt Holland Ship Electric jou graag een vast dienstverband aan. Tijdens Sinterklaas ligt er een leuk presentje voor je klaar en met Kerst krijg jij een mooi kerstpakket met alles erop en eraan. Bij Holland Ship Electric kom jij dus niets te kort!

 

 

Wat ga je doen?

Als electrical engineer bij Holland Ship Electric ben jij een belangrijke spil binnen de organisatie. Je bent samen met een team van ongeveer 5 andere electrical engineers verantwoordelijk voor de pre- en detailengineering van schakelpanelen, voedingssystemen en spanningsverdelingen voor in de scheepvaart. Je zult verschillende innovatieve projecten gaan ondersteunen en waar nodig stuur je bij. Jij zorgt ervoor dat alle lijntjes op de juiste manier worden uitgezet en overlegt waar nodig met collega’s. Naast het contact met je directe collega’s, zul je ook veel contact hebben met projectleiders die het project uiteindelijk uit gaan voeren. Ben jij graag op het project aanwezig om bij te sturen of tips mee te geven? Dan wordt dit zeer gewaardeerd, zo zie je het werk van jou en je collega’s tot leven komen.

Naast de pre- en detailengineering houden ze zich bij Holland Ship Electric veel bezig met het opzetten powermanagement systemen. Hierbij kun je denken aan o.a. de volgende componenten: AC-schakelborden, DC-schakelborden en schakelborden die schepen hybride of volledig elektrisch aandrijven. Het bedenken, uitwerken en ontwerpen van de volledige energieopwekking en verdeling van een schip komt voor jouw rekening. Je zult samen met je collega’s, zelfstandig verschillende soorten projecten oppakken waardoor geen dag hetzelfde is! Ben jij op zoek naar een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid? Dan ben je bij Holland Ship Electric aan het juiste adres!

Dit ben jij

  • Je beschikt over HBO diploma in de richting van elektrotechniek óf hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt affiniteit met de maritieme sector;
  • Je hebt ervaring met het programma E-plan;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt een rijbewijs B;
  • Je bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 16:30 uur;
  • Je bedenkt graag technische oplossingen en bent communicatief sterk.
Service.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Valerie Huisman via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.