Vacature

Content Creator

 

De Lier

 

28 - 32 uur

 

HBO werk- en denkniveau

Barst jij van de creatieve ideeën en krijg je energie van het maken van foto’s en video’s en het bewerken ervan? Lees dan snel verder, want dan hebben wij de ultieme uitdaging voor jou!

Solutions Group is een uitzendorganisatie die zich voornamelijk richt op de Food-, Logistiek- en de Agrarische sector. Met twee vestigingen gesitueerd in De Lier (hoofdvestiging) en Waalwijk, is Solutions niet meer weg te denken in Westland, Oostland en Noord-Brabant. Op deze kantoren zijn er zo'n 80 personen werkzaam. Daarnaast zijn er dagelijks ongeveer 2500 uitzendkrachten actief.
De afdeling Marketing bestaat op dit moment uit twee personen, een marketingmedewerker en een marketingmanager. Zij zitten verdeeld op de locaties in De Lier en Waalwijk. Vanwege aanhoudende groei zijn wij op dit moment op zoek naar versterking van een energieke en creatieve content creator. Wij kijken uit naar jouw creatieve ideeën!

Hard werken loont!

Bij aanvang bieden wij jou een heel hartelijk welkom in combinatie met een tijdelijk contract. Pas jij perfect in het plaatje? Dan zijn wij bereid om na dit contract, direct over te gaan naar een vaste aanstelling. Het salaris is goed en ligt tussen de €2000,- en € 2500,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Werken bij Solutions Group heeft verschillende voordelen. Wat dacht je van 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling? Ook krijg je een auto van de zaak, een gloednieuwe iPhone en snelle laptop tot je beschikking.

De kantinetafel wordt dagelijks gedekt, dus je kunt je boterhammen thuislaten. Last but not least is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Is er op termijn een opleiding of cursus die je graag wilt volgen? Dan gaan we hier graag over in gesprek.

logo Solutions.png

Jouw toekomstige werkdag

Het is dinsdag 08:30 uur en je komt aan op het kantoor in de Lier. Je komt een aantal collega’s tegen op de weg naar boven en maakt een gezellig praatje. Je loopt de trap op en ziet dat je collega al hard aan het werk is. Je gaat aan je bureau zitten, checkt je mail en hebt even overleg met je collega’s. Eén van hen werkt vooral in Waalwijk, dus bellen jullie haar even in om het één en ander te bespreken en de werkzaamheden af te stemmen. Na het overleg ga je snel aan de slag!

Je hebt gisteren verschillende foto’s gemaakt bij een klant op locatie. Het doel van de opdracht was het zo goed mogelijk in beeld brengen van de medewerkers, om een goede indruk te geven bij de vacatures die zij open hebben staan. Je zet de foto’s op je computer en begint met het maken van een goede selectie. Daarna begin je met het bewerken van de foto’s. Hierbij houd je natuurlijk altijd de huisstijl van Solutions in gedachte. Nadat je een aantal foto’s bewerkt hebt, deel je deze alvast met je collega’s, zodat zij er een pakkende tekst bij kunnen schrijven. Af en toe neem jij het schrijven van de teksten voor je rekening. De teksten dienen geschreven te worden in het Pools, Engels en/of Nederlands.

Omdat op de planning staat dat je morgen een video gaat maken bij een klant, rijd je tussendoor even naar een winkel om hier de juiste materialen voor aan te schaffen. Gelukkig heb je je creatieve ideeën voor de materialen al op papier gezet en kan je snel door de winkel heen. Als je alle materialen binnen hebt ben je klaar voor de dag van morgen. Dat moet wel een supertoffe video worden! Geen dag is hetzelfde in jouw functie als content creator en dat is nou precies wat deze functie zo leuk en uitdagend maakt.

Dit ben jij

  • Je hebt (stage)ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent bereid om zowel in de Lier als in Waalwijk op het kantoor te werken;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Beheers je ook de Poolse taal? Dan is dat heel mooi meegenomen;
  • Je hebt (enige) ervaring met Premiere Pro;
  • Je bent creatief, kunt zelfstandig werken en durft jezelf te laten zien.
Selection 1_RP.jpg
Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.