Medewerker Communicatie

Horconex is een internationale leverancier van complete tuinbouwprojecten in binnen- en buitenland. Al ruim 35 jaar is Horconex marktleider in Frankrijk en Zwitserland. Het streven is om de beste oplossingen voor de klant te bieden. Het bedrijf bestaat uit specialistische afdelingen, zoals de afdeling kassenbouw, scherming, kasverwarming en teeltgoten. Horconex is een groeiend bedrijf. Er werken op dit moment zo’n 30 personen. Op dit moment zijn wij op zoek naar een medewerker Communicatie die ervoor zorgt dat zowel de interne communicatie, als de communicatie naar buiten, vlekkeloos verloopt! Je bent samen met één collega verantwoordelijk voor deze rol binnen Horconex (duobaan).

 

Kerneigenschappen

Functienaam: Medewerker Communicatie
Standplaats: Poeldijk
Aantal uren: 16 uur per week
Functieniveau: HBO werk- en denkniveau          
Vereiste diploma’s/certificaten: een HBO diploma in de richting van Communicatie
Soort contract: bij aanvang een tijdelijk contract. De intentie is om hierna een vaste aanstelling aan te bieden
Werktijden: flexibel
Werkdagen: maandag en woensdag
CAO: werken niet met een CAO, maar hebben een personeelshandboek
Pensioenregeling: Horconex hanteert de middelloonregeling. Daarnaast wordt de pensioenpremie 100% betaald door de werkgever
Vakantiegeld: 8% van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 25 dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Werkzaamheden

Geen dag is hetzelfde! En dat is juist zo leuk aan deze functie. Het ene moment schrijf jij teksten voor de website en andere kanalen, terwijl je het andere moment bezig bent met het coördineren van campagnes om de naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast heeft social media geen geheimen voor jou en beheer jij deze kanalen. Ook het maken van content vind jij leuk om te doen. Jij bent lekker creatief en vindt het leuk om te organiseren. Denk hierbij aan het opzetten van klantevents, maar ook het voorbereiden van beurzen en evenementen. Uiteraard heb jij alles inzichtelijk in het communicatieplan dat jij hebt opgesteld.

Het leuke en afwisselende van deze functie is dat je bovenstaande werkzaamheden combineert met receptiewerkzaamheden. Zo krijg je af en toe een telefoontje en sta jij gasten vriendelijk te woord. Uiteraard schenk je een koppie koffie in en ben jij hét visitekaartje van Horconex.

De ideale kandidaat

  • Kan zich goed inleven in de (technische) doelgroep van Horconex;
  • Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast is het een zeer grote pré als jij ook de Franse, Engelse en Duitse taal beheerst in zowel woord en geschrift;
  • Je hebt ervaring met grafische programma’s voor het bewerken van foto’s en ander digitaal beeldmateriaal (denk hierbij aan bv. Adobe Photoshop);
  • Je bent beschikbaar op maandag en woensdag.

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden

Uiteraard is het salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Horconex staat open voor zowel starters op de arbeidsmarkt (met een afgeronde HBO studie) als voor ervaren medewerkers.

Naast een goed salaris ontvang je aan het einde van het jaar (bij een positief bedrijfs- en persoonlijk resultaat) een eindjaarbonus.

Met iedere medewerker wordt een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld, omdat ontwikkelen en (blijven) leren erg hoog in het vaandel staan bij Horconex! Het ontbreekt je aan niets, want in het bedrijfspand hebben ze een sportschool waar je gratis gebruik van mag maken, is er 3x per week vers fruit, een jaarlijkse BBQ én jaarlijks een leuk uitje met z’n allen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Solliciteer dan snel via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of neem telefonisch contact op Valerie (06-53495918).

 

 

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.