Vacature

Commercieel medewerker binnendienst

 

Naaldwijk

 

32 - 40 uur per week

 

MBO

Ben jij communicatief ijzersterk en kan jij snel schakelen? Heb jij daarnaast de klant altijd op nummer één staan? Lees dan snel verder!

VLP Flexibele Afscheidingen is opgericht in 1982. Het is een echt familiebedrijf dat al bijna 40 jaar dé specialist is in verschillende soorten flexibele deuren en gordijnen. Of het nu gaat om industriegordijnen, pendeldeuren, strokengordijnen, snelroldeuren, schuifwanden, rolwanden, harmonicatunnels, industriële tenten of dockshelters; je vindt het hier allemaal. VLP Flexibele Afscheidingen is actief in verschillende sectoren. Van de petrochemische industrie tot aan de glastuinbouw. Daarnaast is ieder product dat gemonteerd wordt maatwerk. In verband met de aanhoudende groei is VLP op zoek naar en commercieel medewerk(st)er binnendienst. VLP heeft op dit moment 13 personen in dienst. Jij gaat samen werken met de werkvoorbereider, senior verkoper en de marketing medewerker.

Hard werken loont!

Bij aanvang dienstverband start je in een tijdelijk contract. Uiteraard met de intentie om dit contract na een jaar om te zetten naar een vast contract. Ze willen immers de toekomst in met de nieuwe commercieel medewerk(st)er binnendienst. Het salaris is afhankelijk van kennis en kunde, maar ligt tussen de € 2250,- en € 3250,- bruto o.b.v. een 40-urige werkweek. Het allerleukste van deze functie is dat het een functie is waarbij er veel ruimte is om te leren. Als jij over de juiste instelling beschikt dan zorgen jou collega’s er wel voor dat je ook over de juiste kennis komt te beschikken. Alles is te leren! Daarnaast is er ruimte voor cursussen en/of opleiding. VLP valt niet onder een cao, maar heeft een eigen bedrijfsreglement. Zo is er een goede pensioenregeling, waarbij de helft van de pensioenpremie betaald wordt door de werkgever en je krijgt 8,25% vakantiegeld. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen en hele fijne collega’s om mee samen te werken. Op de zaak vind je altijd vers fruit in de kantine en hebben ze heerlijke (bonen)koffie. Ook wordt er op vrijdagmiddag gezellig afgesloten en is er eens per jaar een bedrijfsuitje.

 

 

Jouw toekomstige werkdag

De telefoon gaat! Die is voor jou. Je pakt op en staat de klant vrolijk en enthousiast te woord. Niet omdat dat van je verwacht wordt, maar omdat je zo bent. Je vindt het heerlijk om met klanten in contact te staan. Of het nu om een nieuwe aanvraag gaat, een vraag over een geplaatste bestelling in de webshop of een klacht. Jij zoekt het uit, lost het op en zorgt ervoor dat de klant met een glimlach aan de andere kant van de lijn zit. Je ondersteunt in het verkoop proces. Dit betekend dat je de webshop orders in behandeling neemt en hier een interne order van maakt voor de werkplaats, maar ook de kleinere offertes neem jij graag voor je rekening. Bij het opstellen van een offerte denk je mee met de klant en bied je de meest ideale oplossing aan. Vervolgens stel je een materiaallijst samen en calculeer je dit tot een mooie en overzichtelijke offerte. Voordat je je offerte verstuurt laat je nog wel even je senior collega een blik werpen op hetgeen wat je gemaakt hebt. Het vier ogen principe is niet voor niets uitgevonden en aangezien jij nieuw bent in het vak is het fijn wanneer er nog even een kleine controle vanuit jouw collega is. Zo krijgt de klant ten alle tijden een mooi en kloppend voorstel toegestuurd.

In eerste instantie zal je ondersteunend zijn aan je senior collega, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat je groeit in jouw rol (en kennis) en dat je de job zelfstandig uitvoert. En dat is ook waar jij naar op zoek bent: eerst de nodige vakkennis opdoen om vervolgens je ‘’eigen winkeltje’’ te gaan draaien. Je bent aanwezig bij het wekelijks, intern overleg en het wordt erg gewaardeerd wanneer jij meedenkt om de huidige processen nóg beter te stroomlijnen. Je bent een proactief persoon, wat inhoud dat je ook vanuit jezelf zomaar even de telefoon pakt om een klant te bellen of hij/ zij tevreden is nadat er een product is gemonteerd. Uiteraard zorg jij ook voor de verslaglegging na dit belletje in het ERP systeem, zodat collega’s hier ook van op de hoogte zijn. Al met al zijn er tal van mogelijkheden en kan je het zo gek maken als dat je zelf wilt. Als je maar over de juiste mentaliteit beschikt. Het is mogelijk om in de toekomst door te stromen naar een senior verkoop functie (binnen of buiten) of om aan de slag te gaan als werkvoorbereider.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in een commerciële richting;
  • Je hebt affiniteit met de techniek;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;
  • Je bent 32 – 40 uur beschikbaar per week. Werkdagen/ werktijden zijn in overleg.
ViewsProductions_VLP-64.jpg

Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Valerie via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 06-53495918.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.