Vacature

Commercial Support

 

Honselersdijk

 

Fulltime

 

MBO

Een dynamische commerciële functie bij één van de grootste productiebedrijven van bloemen en planten in Europa? 

Koop jij weleens een bloemetje bij de supermarkt voor familie, vrienden  of jezelf? Dan is de kans groot dat deze bij dit mooie bedrijf vandaan komt: The Floral Connection.

Bloom, Green Partners & Greenex zijn begin 2020 samengegaan onder de naam The Floral Connection. Drie bedrijven binnen Dutch Flower Group die hun krachten hebben gebundeld en daarmee de grootste retail speler voor bloemen en planten is geworden op de internationale markt. Wij zijn naast de specialist ook een betrouwbare en professionele partner voor de ontwikkeling, productie en export van Private Label boeketten en planten. Ons klantenportfolio gaat van discount supermarkten tot full service supermarkten in heel Europa.

Wat bieden wij?

Je werkt met het mooiste product van Nederland, bloemen. Een product waar je blij van wordt!

De markt is altijd in beweging, dus veel afwisseling en veel dynamiek. Geen dag is hetzelfde.

Wij bieden jou een warm welkom, ervaren en enthousiaste collega’s en nog veel meer…

  • Een loopbaan binnen een groeiend en ambitieus bedrijf;
  • Super moderne en inspirerende werkomgeving;
  • Leuke teamactiviteiten zoals voetbal, tennis en gezellige bedrijfsuitjes zodra het weer mag;
  • Trainingen, zodat je elke dag een beetje beter kan worden;
  • Een dynamische omgeving boordevol ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Standplaats: Honselersdijk

 

Wat ga je doen?

In de rol van Commercial Support ben jij de verbindende factor tussen de afdelingen Sales, Planning en Productie.

Je bent samen met de accountmanagers een team, jouw doel is om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Zo maak je calculaties, vergelijk je sales data en maak je analyses. Daarnaast is het maken van een offerte voor promoties en events ook één van je basis taken. Volgt daar een order uit,  dan ben jij degene die deze productspecificaties in ons ERP systeem invoert en bewaakt. Je bent continu alert, want een verkeerde invoer kan ervoor zorgen dat de productielijn stil komt te liggen. Daarnaast ondersteun je met het maken van presentaties en andere zaken die van belang zijn voor de klant.

Om deze functie zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren werk je met verschillende teams samen (verkoop, productie, logistiek). Daarnaast ga je vlot om met informaticatools (Excel, ERP) en ben jij de collega die kalm kan blijven in een dynamische en hectische omgeving.

Het team
Binnen jouw team ben jij de administratieve motor.  Verder bestaat het team uit meerdere accountmanagers en support medewerkers voor verschillende klanten. Samen zijn jullie de betrouwbare partner voor de klant en helpen jullie elkaar daar waar nodig. Jullie denken met elkaar mee, zijn harde werkers, maar maken ook zeker tijd voor fun.

Wat breng je mee?

In deze fulltime functie pak jij zaken snel op en leer je continu nieuwe dingen. Je ziet verbanden tussen oorzaak en gevolg. Verrassingen en afwijkingen in het proces van prijsopgaaf tot aan levering maken jou blij. Al probeer je deze natuurlijk ook wel zo veel mogelijk te voorkomen door accuraat en efficiënt te werken.  

Jij, de Commercial Support, bent klant- en servicegericht en bent pas echt tevreden als de klant dat ook is. Het is het resultaat dat telt! Daarom heb je ook een goed ontwikkeld commercieel gevoel, raak je niet snel van slag en durf je collega's om hulp te vragen als je er even niet uitkomt.

Verder beschik jij over:

  • Een afgeronde mbo-opleiding in richting van commercie;
  • Je bent een administratieve held(in);
  • Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Vragen over de vacature? Dan kun je terecht bij Floriana Markis, HR Adviseur via 06-82491166.

 
Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.