Vacature

Chef werkplaats

 

De Lier

 

38 uur

 

MBO+ werk- en denkniveau

Heb jij ervaring in de transportwereld en/of affiniteit met de carrosseriebouw? Ben jij daarnaast van nature een leidinggevende en ben jij communicatief vaardig? 

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Van Beurden De Lier B.V. bestaat al 92 jaar en is gespecialiseerd in de productie van geïsoleerde carrosserieën welke licht en sterk worden geconstrueerd. De polyester sandwichpanelen waaruit de carrosserieën worden samengesteld worden in eigen fabriek (Steenbergen) gemaakt waardoor veel variaties mogelijk zijn. Deze worden casco geleverd aan de vestiging in de Lier en hier worden deze verder afgebouwd. De trucks en trailers kunnen worden voorzien van laadliften, koelmachines, verwarmingsinstallaties en spuit- en reclamewerk. Eventueel levert van Beurden ook trailer- en aanhangwagenchassis. Op dit moment zijn er zo’n 32 medewerkers in dienst bij van Beurden, verdeeld over twee vestigingen. Bij de vestiging in Steenbergen zijn 14 personen werkzaam en bij de vestiging in de Lier 18 personen. Voor de vestiging in de Lier zijn wij op zoek naar een chef werkplaats. Het huidige team bestaat uit 10 vakkundige monteurs. De huidige chef werkplaats mag over een aantal jaren met welverdiend pensioen. Om daarop vooruit te lopen zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige chef die het stokje over wil gaan nemen.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract. Zo kunnen jullie aan elkaar wennen en hierna besluiten of jullie echt de toekomst in willen met elkaar. Bij een wederzijdse match houdt dit in dat je hierna een vast contract krijgt. Bij deze verantwoordelijke functie hoort een prima salaris dat afhankelijk is van kennis en ervaring. We staan open voor iemand die nog het e.e.a. moet leren, of een ervaren kracht. Het allerbelangrijkste is dat je affiniteit hebt met de transportwereld en beschikt over flink wat technisch inzicht.

Naast een prima salaris is er ook een bonusregeling, krijg je 8% vakantiegeld en 200 vakantie uren o.b.v. een fulltime dienstverband. Van Beurden valt onder de cao klein metaal (carrosseriebouw) wat inhoudt dat het pensioen goed geregeld is (PMT pensioen). Daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. Jaarlijks is er een gezellige BBQ waarbij jij én je (eventuele) gezin welkom zijn. Wat voor van Beurden belangrijk is, is dat je met plezier naar je werk komt en dit staat dan ook altijd voorop.

 

Jouw toekomstige werkdag

Het is 7:15 uur en je komt aan op de zaak. Je trekt je werkkleding aan en je collega’s druppelen ook binnen. Eerst een bakkie. Vandaag heb je een strakke planning voor de boeg. Er staat een hoop op jouw to-do lijstje, dus om 7:30 uur ga je lekker aan de slag. Je stuurt de hele dag door de monteurs in de werkplaats aan. Ze weten je te vinden wanneer er vragen zijn, of wanneer ze even willen sparren. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie binnen het bedrijf en dat werkt fijn. Hier pas jij de planningen op aan, zodat je iedereen in zijn kracht kan zetten. Je hebt veel contact met de vestiging Steenbergen. Jullie planningen moeten naadloos op elkaar aansluiten om het hoogst haalbare resultaat neer te zetten voor de klant.

Naast het aansturen van de monteurs, neem jij ook reparatiewerk aan dat direct vanuit de klant aangevraagd wordt. Je vindt het leuk om met de klant in contact te staan en samen tot de beste oplossing te komen. Ook ben je verantwoordelijk voor het bijhouden en het bestellen van de dag voorraden en heb je wekelijks overleg met de directie.

In deze functie ben je meewerkend, dus stap jij met gemak op een heftruck of pak jij bepaalde zaken zelf op om het goede voorbeeld te kunnen geven richting jouw collega’s. Dit is voor jou vanzelfsprekend en zorgt voor een leuke afwisseling gedurende de dag. Daarnaast wil jij de feeling niet verliezen met het uitvoerende werk.

Je bent niet bang om de telefoon te pakken. Of het nu gaat om contact met een leverancier, klant of één van je collega’s uit Steenbergen. Ook sta je in contact met een aantal externe partijen, zoals verschillende reclamebureaus (voor de bestickering van de trucks), bedrijven die bv. de koelinstallaties monteren of met de dealer voor het terug leveren van de truck. Niets is jou te gek en in alles zie jij een mooie uitdaging. Denk hierbij aan het uitbouwen van het huidige team, waarbij je zelf je kans pakt om mee te groeien met de organisatie.

Dit ben jij

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie of je bent bereid om te leren;
  • Je hebt ervaring in de transportwereld en/of met carrosseriebouw;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
  • Je beschikt over je rijbewijs B en je heftruckcertificaat. Wanneer je je heftruckcertificaat niet hebt ben je bereid deze te halen;
  • Je bent een rots in de branding voor het team. Met jouw expertise en kennis breng je rust en geef je richting.
van Beurden logo.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.