Vacature

Chef werkplaats

 

Naaldwijk

 

Fulltime

 

MBO +

Ben jij georganiseerd, gestructureerd en heb jij een hands-on mentaliteit? Ben jij daarnaast op zoek naar een functie in een leidinggevende rol? Dan is deze uitdaging bij VLP Flexibele Afscheidingen echt iets voor jou!

VLP Flexibele Afscheidingen is opgericht in 1982. Het is een echt familiebedrijf dat al bijna 40 jaar dé specialist is in verschillende soorten flexibele deuren en gordijnen. Of het nu gaat om industriegordijnen, pendeldeuren, strokengordijnen, snelroldeuren, schuifwanden, rolwanden, harmonicatunnels, industriële tenten of dockshelters; je vindt het hier allemaal. VLP Flexibele Afscheidingen is actief in verschillende sectoren. Van de petrochemische industrie tot aan de glastuinbouw. Daarnaast is ieder product dat gemonteerd wordt maatwerk. VLP heeft op dit moment 13 personen in dienst. In de werkplaats zijn 3 personen werkzaam. Ter versterking van dit team zijn wij op zoek naar een chef werkplaats.

Hard werken loont!

Bij aanvang dienstverband start je in een tijdelijk contract. Uiteraard met de intentie om dit contract na een jaar om te zetten naar een vast contract. Het salaris is afhankelijk van kennis en kunde, maar ligt tussen de € 2500,- en € 3500,- bruto o.b.v. een 40-urige werkweek. Wil jij graag een bepaalde cursus of opleiding volgen? Dan is hier zeker ruimte voor. VLP valt niet onder een cao, maar heeft een eigen bedrijfsreglement. Zo is er een goede pensioenregeling, waarbij de helft van de pensioenpremie betaalt wordt door de werkgever en je krijgt 8,25% vakantiegeld. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen en hele fijne collega’s om mee samen te werken. Op de zaak vind je altijd vers fruit in de kantine en hebben ze heerlijke (bonen)koffie. Ook wordt er op vrijdagmiddag gezellig afgesloten en is er eens per jaar een bedrijfsuitje. Wat wil je nog meer?

179219-VLPNAA-Logo VLP-Staand_RGB_MIDDEL.png

Jouw toekomstige werkdag

Het is 7:15 uur en je komt aan op de zaak. Je komt een paar collega’s tegen en maakt een praatje. Vervolgens schenk je jezelf een heerlijke kop koffie in en loop je richting de werkplaats. Je twee collega’s zijn ook al aanwezig, dus de dag kan van start. Je gaat even met z’n drieën zitten en neemt het planbord door. Het produceren van gordijnen gebeurt bij jullie in de werkplaats en er staan er een aantal op die vandaag gemaakt moeten gaan worden. Het werk wordt verdeeld. Je twee collega’s starten met de gordijnen en jij gaat aan de slag met de werkbonnen van de vorige dag. Je checkt of er op de werkbonnen nog bijzonderheden zijn vermeld door je collega’s van de buitendienst (monteurs). Op één bon zie je staan dat er ander bevestigingsmateriaal is gebruikt en je past dit aan in het systeem. Daarnaast is er nog een bon waarop meerwerk staat genoteerd, dus ook dit verwerk jij. Gelukkig is alles verder netjes in orde gemaakt en geleverd/ gemonteerd bij de klanten wat betekent dat er niets nagereden hoeft te worden. Dit werkt altijd het fijnst.

Na het checken van de werkbonnen ga je over op het nakijken van de urenbriefjes. De monteurs schrijven hier hun gewerkte uren op. Jij checkt deze uren en voert het vervolgens in het systeem. Jij bent de spil van het bedrijf en dit betekent dat je veel in contact staat met de andere afdelingen. Zo heb je geregeld overleg met verkoop en de werkvoorbereider en bekijken jullie samen de montageplanning. Je checkt of alle producten die in de opdracht vermeld staan op voorraad zijn, of dat het maatwerk is en dit bestelt dient te worden. De voorraad houd jij zelf op peil. Zo zorg je altijd voor voldoende zeildoek, stalen buizen, rails en bevestigingsmateriaal. De inkoop hiervoor doe jij. Tussentijds zie je dat er een vrachtwagen wat bestellingen komt leveren. Je ontvangt de chauffeur, controleert de inkomende goederen en ruimt de goederen op in het magazijn. Hierna ga je lekker met je handen aan de slag. Je sluit aan bij je collega’s en helpt mee met het produceren van de gordijnen. De afwisseling vind je fijn, want je bent helemaal geen mens om heel de dag achter de computer te zitten. Later op de dag heb je een aantal producten klaar liggen voor levering. Jij hebt het transport hiervoor al eerder geregeld en laadt vervolgens de vrachtwagen. Ook heb je die dag nog contact met een leverancier over een bepaald product.

In de functie van chef werkplaats ben je meewerkend én ga je leidinggeven aan je twee collega’s in de werkplaats, maar ook aan de drie á vier monteurs die buiten werkzaam zijn. VLP Flexibele Afscheidingen staat altijd open voor verbeteringen. Het is dus fijn wanneer je meedenkt met het bedrijf om met z’n allen zo efficiënt mogelijk te werken.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding en het liefst al ervaring opgedaan bij een zeilmakerij;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ook met Engelstalige opdrachten kan jij goed uit de voeten;
  • Je bent in het bezit van je rijbewijs B;
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat en een VCA certificaat (of bent bereid deze te halen);
  • Je bent nauwkeurig, enthousiast, communicatief sterk en wilt jezelf graag ontwikkelen.
EheTy_5WkAA_NYB.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.