Vacature

Calculator

 

Maasdijk

 

32 - 40 uur per week

 

MBO werk- en denkniveau

Ben jij communicatief sterk, een pietje precies en een tikkeltje commercieel? Heb jij daarnaast affiniteit met de bouwsector? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Hofman Kozijnen is onderdeel van Hofman Bouwgroep. Dit familiebedrijf is al meer dan 160 jaar een begrip in het Westland en daarbuiten. Dankzij een uitgekiend productieconcept is Hofman Kozijnen een gerenommeerde speler in de kozijnenbranche. De productielocatie is gevestigd in Polen. Met meer dan 70 uiterst vakbekwame medewerkers zijn zij in staat om elk houten kozijnen-, ramen- en deurenvraagstuk optimaal te kunnen beantwoorden. De marketing, sales, de calculatie, de werkvoorbereiding, after sales en een klein deel van de distributie vindt plaats vanuit de locatie in Maasdijk. Op deze locatie hebben zij tevens een servicefaciliteit. Er zijn voor Hofman Kozijnen in Maasdijk totaal 11 mensen werkzaam, waarvan twee calculators. In verband met uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een derde calculator binnen Hofman Kozijnen. Herken jij jezelf helemaal in onderstaande tekst? Dan komen we graag met je in contact.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je direct een vast contract. Zo, dat is lekker binnenkomen! Daarnaast krijg je een prima salaris (max. € 3500,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband) en een goede pensioenregeling. Hofman kozijnen valt onder de HIBIN cao. Dit houdt in dat je onder andere 8% vakantiegeld krijgt, 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen. Tel die laatste 2 even bij elkaar op en je ziet dat je gewoon 37 vrije dagen hebt op jaarbasis. Waar krijg je dat nou nog tegenwoordig?

Er hangt een informele, fijne sfeer onderling. Er zijn jaarlijks bedrijfsuitjes, je krijgt een mooi kerstpakket en door het jaar heen wordt er nog wel eens wat weggegeven aan het personeel.

Ben jij daarnaast op zoek naar een baan waarbij je jezelf kan blijven ontwikkelen? Dan zit je bij Hofman Kozijnen helemaal op je plek. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om (met de tijd) door te groeien naar de functie van werkvoorbereider. Ook is er ruimte om vak gerelateerde cursussen en/ of opleidingen te volgen. En last but not least: er wordt gewerkt op de meest moderne pc’s en met de beste software. In de toekomst zal er gewerkt gaan worden met BIM. Uitdagingen zat toch?

Logo Hofman Kozijnen.png

Jouw toekomstige werkdag

Jij houdt van vroeg beginnen, dus om 6:50 uur ben je op de zaak. Zo, eerst een heerlijke kop koffie. Je hebt vandaag een drukke dag voor de boeg, want het is razend druk in jullie sector. En dat vind jij juist fijn, want je tijd uitzitten op je werk dat past niet bij jou. Inmiddels heb je je computer aangezet en begin je de dag met het behandelen van de offerteaanvragen. Je gaat aan de slag met een offerteaanvraag en stelt een offerte op aan de hand van de bijgeleverde stukken. Dit is een aanvraag waarbij een bestek, tekeningen en overige details zeer specifiek zijn aangeleverd. Fijn! Want zo kan jij snel schakelen en de juiste informatie toesturen richting de klant. Tijdens het calculeren van de aanvraag is er iets niet helemaal duidelijk. Je twijfelt geen seconde en belt de klant gelijk even op. Deze klant vraagt om specifieke kozijnen. Geen probleem, want alles wat jullie doen is maatwerk. Je kijkt je offerte nogmaals na en constateert dat deze helemaal naar behoren is gemaakt.Na het calculeren van de aanbieding verzend je deze richting de klant. Leuk, je bent benieuwd!

Je houdt van snel schakelen en bent niet bang om de telefoon te pakken. Je vind het leuk om technische vraagstukken op te lossen voor je klanten. De combinatie tussen secuur werken, meedenken met de klant en het onderhouden van contact met zowel je klanten als jullie leveranciers is jou op het lijf geschreven. De tijd vliegt voorbij en gedurende de dag werk je aan nog een aantal calculaties. Van kleinere aanvragen vanuit de woningbouw tot aan grote projecten vanuit de utiliteitsbouw: het kan jou niet afwisselend genoeg zijn. Het is even voor 16:00 uur en er komt een nieuwe e-mail binnen. Yes, een handtekening onder jouw offerte! Eigenlijk zit je werkdag er al op, maar voordat je gaat stuur je alle gegevens en informatie alvast door naar je collega’s van de werkvoorbereiding. Wat een voldaan gevoel geeft dit. Morgen bespreek je de aanvraag verder met je collega’s, maar voor nu ga jij met een tevreden gevoel naar huis.

Dit ben jij

  • Je bent in het bezit van een MBO- of HBO diploma richting hout en meubilering of bouwkunde;
  • Bij voorkeur heb je ervaring binnen de branche in een soortgelijke functie. Kom jij net van school en wil jij hetgeen wat je in de theorie geleerd hebt toe gaan passen in de praktijk? Ook dan komen we graag met je in contact;
  • Je hebt kennis met betrekking tot de KVT;
  • Ervaring met Autocad/ SketchUp is een pré, maar je moet wel tekeningen kunnen lezen;
  • Je kan goed overweg met MS Office (Outlook, Excel en Word).
 

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.