Vacature

Binnendienst particuliere verzekeringen

 

Den Haag

 

24 - 30 uur per week

 

MBO-4 werk- en denkniveau

Ben jij enthousiast en klantgericht én voorzie jij de klant graag van een volledig advies op maat op het gebied van verzekeringen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assurantiebedrijf van Peppen bestaat al meer dan 75 jaar en is een écht familiebedrijf. Een gezellig en informeel kantoor, waar hard gewerkt wordt, maar waar zeker ruimte is voor humor en een praatje met je collega’s. Assurantiebedrijf van Peppen bedient particulieren en MKB klanten op het gebied van schade- en levensverzekeringen en bancaire oplossingen. Dit doen zij op geheel eigen wijze. Persoonlijke aandacht, blik op de toekomst en kennis en kunde staan hierbij hoog in het vaandel. Wil jij werken in een bedrijf waar je de klant volledig kunt ontzorgen en een complete service kunt bieden? Lees dan snel verder, want dan ben je bij Assurantiebedrijf van Peppen aan het goede adres.

Hard werken loont!

Als jij aan de slag gaat bij Assurantiebedrijf van Peppen krijg je een contract aangeboden voor 7 maanden. Deze functie betreft een tijdelijke aanstelling ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof is. Maar… Wil jij graag een langer dienstverband aangaan en ben jij breder inzetbaar dan alleen de particuliere verzekeringen? Kun jij bijvoorbeeld ook MKB klanten en/of ZZP’ers voorzien van het juiste advies? Dan bestaat de kans dat je dienstverband bij een wederzijdse match wordt verlengd voor onbepaalde tijd.

Bij deze functie hoort een prima salaris rond de € 3000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld en krijg je op basis van rendement een winstuitkering. Ook kun je tussen het harde werken door regelmatig op vakantie. Je krijgt namelijk 25 vakantiedagen op jaarbasis. Bij Assurantiebedrijf van Peppen ben je ook verzekerd van een goede pensioenregeling. Dat is wel zo fijn!

Ben jij ZZP’er en heb je nog 24-30 uur in de week over om het komende halfjaar het huidige team te versterken? Ook dan komen we graag met je in contact. Het tarief bespreken we graag met je tijdens een eerste kennismaking.

met logo.png

Jouw toekomstige werkdag

Als binnendienst particuliere verzekeringen bij Assurantiebedrijf van Peppen heb jij een leuke, afwisselende en uitdagende baan. Allereerst ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je staat hen zo goed mogelijk te woord en adviseert hen waar nodig op het gebied van lopende en nieuw af te sluiten verzekeringen. Dit doe je per telefoon of mail. Ook komt het nog wel eens voor dat er een klant aanbelt en voorzien wil worden van een goed advies. Je speelt hierbij vooral in op de behoeften en wensen van de klant en probeert voor ieder probleem een goede oplossing te vinden. Maar dat is zeker niet alles. Je bent namelijk ook de rechterhand van de buitendienst, vraagt offertes op bij verschillende verzekeraars, verricht verschillende administratieve taken en voert mutaties door op bestaande polissen van klanten. Wil jij je werkzaamheden graag uitbreiden of nóg afwisselender maken? Dan is daar zeker ruimte voor. Als je de ervaring hebt, kun je namelijk ook een combinatiefunctie gaan vervullen en zul je zowel particulieren als MKB klanten/ZZP’ers gaan bedienen.

Dit ben jij

  • Je bent in het bezit van WFT Basis en Schade Particulier en beschikt over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur heb je ervaring binnen een soortgelijke functie bij een vergelijkbaar assurantiekantoor;
  • Je bent beschikbaar tussen 08:30 uur – 17:30 uur (dagen in overleg);
  • Je bent proactief, loopt graag een stapje harder voor de klant en hebt oog voor detail.
Vierkant_VanPeppen_Ivo_7316.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.