Vacature

Backoffice Medewerker

 

Honselersdijk

 

32 - 40 uur

 

MBO+ werk- en denkniveau

Laat jij niets aan het toeval over en zorg jij dat alles op rolletjes verloopt? Heb jij daarnaast oog voor elk klein detail? Lees dan snel verder! 

ECAS (European Certification and Assessment Services) is een organisatie gespecialiseerd in certificering en beoordeling voor bedrijven in wel 53 verschillende landen. Hun missie is om bedrijven te ondersteunen bij het bereiken van naleving van kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Zo voldoen ze aan klant- en regelgevende verwachtingen, terwijl ze bijdragen aan duurzaamheid en veiligheid. Het dienstenaanbod omvat productcertificering, systeemcertificering. Ze bedienen diverse sectoren in de sierteelt, AGF, potgrond en voedselveiligheid. ECAS streeft naar de hoogste professionele normen.

Door groei binnen het team is er een vacature ontstaan voor een backoffice medewerker. Momenteel bestaat het huidige team uit zes collega's. Word jij de zevende collega binnen dit gezellige team?

Hard werken loont!

Naast leuke collega’s en een goede werksfeer staan er ook goede arbeidsvoorwaarden tegenover. Als het van beiden kanten klikt, krijg je bij aanvang direct een jaarcontract aangeboden. Hierna is er de intentie om dit contract om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. ECAS valt onder de CAO van Royal Flora Holland en dit betekent dat wij jou een salaris kunnen bieden tussen de €2.900,- en €3.650,- o.b.v. een 38-urige werkweek. Daarnaast profiteer je van 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen bij een fulltime dienstverband, ontvang je 8,33% vakantiegeld en kun je deelnemen aan een pensioenregeling (PGB).

Verder krijg je de kans om je kennis up-to-date te houden door deel te nemen aan cursussen en/of een opleiding te volgen. Jaarlijks worden er bedrijfsuitjes georganiseerd en kun je meedoen aan de tafeltenniscompetitie in de pauze. Klinkt dat niet geweldig?

 

Jouw toekomstige werkdag

Vandaag is het alweer maandag, dat betekent dat je tussen 07:00uur en 09:00uur het kantoor binnenstapt, waar je even gezellig bijpraat met je collega’s. Een relaxte start van de dag, altijd fijn!

Maar het belooft een drukke dag te worden! Je trapt af met een afdelingsmeeting op kantoor of via Teams, waarin de taken verdeeld worden. Prioriteiten worden besproken en iedereen wordt bijgepraat over wat er op de planning staat. Als Backoffice Medewerker is jouw takenpakket behoorlijk divers. Belangrijkste taak is de operationele uitvoering en het zorgvuldig bijwerken van alle data om ervoor te zorgen dat alles up-to-date is. Samenwerken met verschillende afdelingen is het ook key om alles soepel te laten verlopen.

Een cruciaal onderdeel van jouw werk is het waarborgen van de juiste klantinformatie in het CRM-systeem AFAS. Het opvolgen van klantaanvragen en ervoor zorgen dat ze op tijd worden verwerkt, hoort daar ook bij.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het monitoren van processen en ingrijpen wanneer nodig. Je houdt de audit statussen nauwlettend in de gaten en onderneemt de nodige acties om ervoor te zorgen dat alles volgens de vereisten verloopt.

Kortom, het is een dynamische dag waarin je verschillende taken afwisselt. Het teamwork en de diversiteit aan taken maken elke dag interessant en uitdagend.

Dit ben jij

  • Je hebt MBO+ werk en denkniveau;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met de tuinbouw;
  • Ben je bekend met AFAS dan is dat een pre;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, wanneer je ook een woordje Engels spreekt heb jij een streepje voor;
  • Je beschikt over kennis van systemen, hebt een sterk organisatorisch vermogen, bent klantgericht, kunt snel schakelen en bezit goede communicatieve vaardigheden.
ECAS_logo_standaard-links_RGB_fullcolour_1200dpi.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.