Vacature

Auditor

Adres

Honselersdijk

Openingstijden

32-40 uur

Educatie

HBO+ werk- en denkniveau

Ben jij op zoek naar een dynamische baan bij een internationaal erkende certificatie-instelling? Heb jij de Hogere Agrarische School, of soortgelijk afgerond? Dan zoeken wij jou!

MPS-ECAS (European Certification voor de Agrarische Sector) is een organisatie gespecialiseerd in certificering en beoordeling van bedrijven in de sierteeltsector en agrarische sector in wel 53 verschillende landen. Hun missie is om bedrijven te ondersteunen bij het bereiken van naleving van kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Zo voldoen ze aan certificatie eisen, terwijl ze bijdragen aan duurzaamheid en veiligheid. Het dienstenaanbod omvat productcertificering zoals GLOBALG.A.P. en On the way to PlanetProof, en systeemcertificering van bijvoorbeeld ISO 9001. MPS-ECAS streeft naar de hoogste professionele normen.

Door groei van het bedrijf is er een vacature ontstaan voor Auditor. Word jij de nieuwe collega binnen dit gezellige bedrijf?

 

Hard werken loont!

Naast leuke collega’s en een goede werksfeer biedt MPS-ECAS ook goede arbeidsvoorwaarden. Als het van beide kanten klikt, krijg je bij aanvang direct een jaarcontract aangeboden. Hierna is er de intentie om het contract om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. MPS-ECAS valt onder de CAO van Royal FloraHolland en dit betekent dat wij jou een salaris kunnen bieden tussen de € 3.300,- en €5.100,- o.b.v. een 38-urige werkweek met de mogelijkheid om in de toekomst door te groeien binnen de organisatie. Daarnaast profiteer je van 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband, ontvang je 8,33% vakantiegeld, een leaseauto, telefoon en kun je deelnemen aan een pensioenregeling (PGB).

Verder krijg je de kans om je kennis up-to-date te houden door deel te nemen aan cursussen en/of een opleiding te volgen. Klinkt dat niet geweldig?

Jouw toekomstige werkdag

Als auditor bij MPS-ECAS zal je werkdag doorgaans veel variatie kennen. Vandaag is het alweer maandag, dat betekent dat je om 8.00 uur bij de klant op locatie bent.

Je begint je werkdag met een korte introductie met de auditee en door de documentatie van het bedrijf dat geauditeerd wordt zorgvuldig te bestuderen. Dit omvat het doornemen van rapporten, certificaten, processen en procedures om een goed beeld te krijgen van de situatie. Daarna volgt de rondgang op het bedrijf waarbij je punten uit het schema checkt en bespreekt met de auditee.

Dit alles vereist nauwkeurigheid en aandacht voor detail om eventuele afwijkingen te identificeren.

Tijdens de auditdag ben je bezig met het uitvoeren van controles op locatie, communiceren met medewerkers en management, en het verzamelen en vastleggen van relevante informatie.

Een belangrijk aspect van je werk is het maken van rapporten over je bevindingen. Dit moet direct op het bedrijf gebeuren om ervoor te zorgen dat alle relevante informatie correct wordt vastgelegd, zodat de klant aan het eind van de dag een rapport heeft met jouw bevindingen.

Als auditor bij MPS-ECAS heb je een solistische rol, waarbij je zelfstandig audits uitvoert en rapporteert. Dit betekent dat je zelfstandig beslissingen moet nemen, prioriteiten moet stellen en efficiënt moet kunnen werken.

Tot slot is het fijn om te weten dat de afdeling Planning bij het plannen van de audits ook rekening houdt met de route en locaties van de bedrijven die geauditeerd moeten worden. Ze plannen de audits drie maanden vooruit, waarbij ze rekening houden met de beschikbaarheid van zowel de auditoren als de bedrijven die geauditeerd moeten worden.

Aan het einde van de auditdag stap je rond 16.30 uur weer in de auto op weg naar huis. Al met al een heel verantwoordelijke functie. Klinkt goed toch?

Dit ben jij

  • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau;

  • Je hebt recente kennis van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen;

  • Je hebt kennis van teelttechnieken en productieketens in de land- en tuinbouwsector;

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

  • Je beschikt over kennis van systemen, hebt een sterk organisatorisch vermogen, bent klantgericht, kunt snel schakelen en bezit goede communicatieve vaardigheden.

ECAS_logo_standaard-links_RGB_fullcolour_1200dpi.jpg

Interesse in bovenstaande vacature?

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Lisa Jonkheer of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Jamilla - Lisa - Overleg.jpg

Persoonsgegevens