Vacature

Auditor Substraten

Adres

Honselersdijk

Openingstijden

32-40 uur

Educatie

HBO+ werk- en denkniveau

Ben jij op zoek naar een dynamische baan bij een internationaal erkende certificatie-instelling? Heb jij enkele jaren werkervaring in de sierteelt of agrarische sector? Lees dan snel verder!

MPS-ECAS (European Certification voor de Agrarische Sector) is een organisatie gespecialiseerd in certificering en beoordeling van bedrijven in de sierteeltsector en agrarische sector in wel 53 verschillende landen. Hun missie is om bedrijven te ondersteunen bij het bereiken van naleving van kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Zo voldoen ze aan certificatie eisen, terwijl ze bijdragen aan duurzaamheid en veiligheid. Het dienstenaanbod omvat productcertificering zoals GLOBALG.A.P. en On the way to PlanetProof, en systeemcertificering van bijvoorbeeld ISO 9001. MPS-ECAS streeft naar de hoogste professionele normen.

Door groei van het bedrijf is er een vacature ontstaan voor Auditor. Word jij de nieuwe collega binnen dit gezellige bedrijf?

 

Hard werken loont!

Naast leuke collega’s en een goede werksfeer biedt MPS-ECAS ook goede arbeidsvoorwaarden. Als het van beide kanten klikt, krijg je bij aanvang direct een jaarcontract aangeboden. Hierna is er de intentie om het contract om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. MPS-ECAS valt onder de CAO van Royal FloraHolland en dit betekent dat wij jou een salaris kunnen bieden tussen de € 3.600,- en €5.100,- o.b.v. een 38-urige werkweek met de mogelijkheid om in de toekomst door te groeien binnen de organisatie. Daarnaast profiteer je van 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband, ontvang je 8,33% vakantiegeld, een leaseauto, telefoon en kun je deelnemen aan een pensioenregeling (PGB).

Verder krijg je de kans om je kennis up-to-date te houden door deel te nemen aan cursussen en/of een opleiding te volgen. Klinkt dat niet geweldig?

Jouw toekomstige werkdag

Als Auditor Substraten bij MPS-ECAS is het belangrijk dat je een flexibele instelling hebt. Gelukkig is jouw planning ruim van tevoren bekend. Fijn toch! Je bezoekt bedrijven die substraten verwerken tot potgrond en locaties waar substraat gewonnen wordt, zoals kokos en houtvezels. Dit betekent dat je niet alleen in Nederland audits uitvoert, maar ook wereldwijd! Een goede beheersing van de Engelse taal is hiervoor erg belangrijk, evenals de bereidheid tot frequent reizen over de hele wereld.

Wanneer je op de afgesproken tijd aangekomen bent op jouw locatie, bestudeer je de documentatie van het bedrijf dat geauditeerd wordt, inclusief de rapporten, certificaten, processen en procedures, om een goed beeld te krijgen van de situatie. Vervolgens maak je een rondgang op het bedrijf, waarbij je punten uit het schema checkt en bespreekt. Dit vereist nauwkeurigheid en aandacht om eventuele afwijkingen vast te kunnen leggen.

Na jouw rondgang communiceer je jouw bevindingen met medewerkers en management, en verzamel en leg je alle informatie hierover vast. Een belangrijk onderdeel van je werk is het direct op locatie maken van audit rapporten, zodat de klant aan het eind van de dag direct een volledig rapport ontvangt. Je werkt zelfstandig en neemt zelfstandig beslissingen, stelt prioriteiten en werkt efficiënt.

Als Auditor Substraten werk je binnen de afdeling Auditoren, waar je veel zelfstandig doet, maar ook samenwerkt om van elkaar te leren. Een enthousiast team staat klaar om je welkom te heten.

Dit ben jij

  • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van het diploma Lead auditor course (LAC) (pré);
  • Je beschikt over minimaal 4 jaar werkervaring bij voorkeur in de agrarische of sierteelt sector,
  • Je hebt  interesse in substraten;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je beschikt over kennis van systemen, hebt een sterk organisatorisch vermogen, bent klantgericht, kunt snel schakelen en bezit goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent bereid trainingen te volgen zodat je een expert wordt op het gebied van substraten.
ECAS_logo_standaard-links_RGB_fullcolour_1200dpi.jpg

Interesse in bovenstaande vacature?

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Lisa Jonkheer of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Jamilla - Lisa - Overleg.jpg

Persoonsgegevens