Vacature

Assistent Controller

 

Maasdijk

 

28 - 40 uur

 

MBO+ of HBO werk- en denkniveau

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière en vind je het leuk om in een klein team te werken dat organisatie breed een groot verschil kan maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Sjaak van Schie B.V. is een familiebedrijf dat is opgericht in 1980. Ze zijn er gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige hortensia’s. Met vier vestigingen in Nederland en één vestiging in Portugal is Sjaak van Schie B.V. marktleider in Europa. De kwekerij levert deze potplant in verschillende opkweekstadia uit: van stek tot eindproduct. Op dit moment zijn er zo’n 65 personen vast in dienst bij Sjaak van Schie B.V. Daarnaast worden er dagelijks tussen de 50 en 100 uitzendkrachten ingezet, afhankelijk van het seizoen.

Op dit moment bestaat het huidige financiële team uit drie personen. In verband met het aankomend pensioen van de huidige business controller is er ruimte gekomen voor een nieuwe, frisse wind binnen de organisatie. Ben jij op zoek naar een leuke, dynamische financiële functie bij een groeiend bedrijf waar er op termijn veel doorgroeimogelijkheden zijn? Zoek dan niet verder, jij hebt je uitdaging gevonden! 

Hard werken loont!

We verwachten van jou een gezonde dosis inzet en enthousiasme, maar uiteraard krijg je hier ook het nodige voor terug. Bij aanvang krijg je een jaarcontract. Is er van beide kanten een perfecte match? Dan krijg je hierna meteen een vast dienstverband aangeboden. Sjaak van Schie valt onder de cao Glastuinbouw. Naast een prima salaris (schaal H) tussen de € 2620,- en € 3876,- o.b.v. een 40-urige werkweek, heb je ook recht op 8,33% vakantiegeld, 25,5 vakantiedagen en een goede pensioenregeling (BPL). Er is altijd ruimte voor ontwikkeling en het volgen van vak gerelateerde cursussen. Naast een fijne, informele werksfeer is er ook een actieve personeelsvereniging. Er worden leuke uitjes georganiseerd en rondom de feestdagen wordt niemand vergeten. Want waar hard gewerkt wordt moet ook voldoende ruimte zijn voor ontspanning, gezelligheid en verwennerij!

 

Jouw toekomstige werkdag

Het is dinsdagochtend. Jouw werktijden zijn flexibel, dus je start tussen 6:00 uur en 10:00 uur. Nadat je jouw lunch in de koelkast hebt gezet, neem je een kopje koffie, loop je naar je werkplek en zet je je computer aan. Dinsdag is altijd een drukke dag, dus je hebt vandaag een aardige to-do-list. Je start deze ochtend met het verwerken van de mutaties in het cashflow overzicht. Vervolgens controleer je of er mutaties zijn in de balansposten, je bereidt de verkooprapportages voor en je ziet toe op een juiste verwerking van de loonadministratie. Boekhoudkundig ben jij niet heel actief. Jouw directe collega is hier verantwoordelijk voor, maar samen met haar ben je wel verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de diverse betalingen en ontvangsten. Ook tijdens afwezigheid van deze collega ben jij niet te beroerd om deze zaken tijdelijk van haar over te nemen. Jullie zijn immers een klein team en je doet het samen! De financiële afdeling bij Sjaak van Schie B.V. is verantwoordelijk voor vier bv’s. Dit maakt het werk leuk en afwisselend. De ochtend vliegt voorbij en na de lunch ga jij je bezig houden met hele andere zaken. Naast jouw ‘standaard’ werkzaamheden zie jij namelijk ook een grote uitdaging in het ondersteunen van de financieel controller. Hierbij kan je denken aan het verzorgen van diverse aangiftes (btw-, icl- en cbs- aangiftes), het voorbereiden van de maandelijkse managementrapportages, het constateren en analyseren van afwijkingen in de verlies- en winstrekening en het voorbereiden van overige zaken die betrekking hebben op de maandafsluiting. Je stelt een cashflow planning op en overige balansspecificaties zet jij netjes op een rijtje. Daarnaast heb jij een belangrijke rol in de voorbereiding van het opstellen van de jaarrekening. Je vindt het leuk om met diverse taken bezig te zijn en hierdoor vliegt de dag voorbij. Binnen de afdeling wordt het zeer gewaardeerd wanneer je meedenkt met de processen. Hoe kan het ‘beter’ en hoe kan het werk zo efficiënt mogelijk ingericht worden? Zo wordt er op dit moment nog gewerkt met Navision, maar op korte termijn stapt de organisatie over naar Business Central. Een mooie ontwikkeling, omdat jullie na het implementeren van dit systeem nog beter uit de voeten kunnen! Zoals gezegd vliegt de dag voorbij. Je kijkt op de klok en het wordt tijd om weer richting huis te gaan. Wat een heerlijke, afwisselende dag heb je weer gehad.

Dit ben jij

Dit ben jij:

  • Je hebt een afgeronde mbo-diploma in een financiële richting, aangevuld met minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Werkervaring op de financiële administratie of op een accountantskantoor is een pré;
  • Ook startende hbo’ers met een afgeronde opleiding in een financiële richting zijn van harte welkom;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast spreek en schrijf je een aardig woordje Engels en/of Portugees;
  • Je bent goed met computers. Je hebt ruime ervaring met het MS office pakket (Outlook/ Excel) en vindt het leuk om bij te dragen aan de implementatie van Business Central;
  • Je bent leergierig, werkt secuur en je vindt het leuk om in een veranderende organisatie te werken. Daarnaast denk jij altijd in mogelijkheden en deins jij er niet voor terug om (proactief) nieuwe ideeën te opperen.
220220-SJAMAA-Logo RGB.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.