Vacature

Advocaat-medewerker familie- en/of erfrecht

 

Maasdijk

 

32 - 40 uur

 

WO werk- en denkniveau

Ben jij onze nieuwe familie- en/of erfrechtadvocaat? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren! 

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in familie- en erfrecht, arbeidsrecht en letselschade. Ons advocatenkantoor kenmerkt zich om zijn positieve, collegiale sfeer waarin je kunt blijven groeien en jezelf ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat vakkennis, kwaliteit en ervaring samengaan met plezier in het werk. 

Ons gloednieuwe pand bevindt zich in Maasdijk. Wij werken met een hecht en ambitieus team van 10 advocaten, waarvan 5 advocaten zich richten op het familie- en erfrecht. Binnen ons team is niet alleen oog voor de advocaat, maar ook voor de persoon achter de advocaat. Wij vinden het belangrijk dat jij werkt in een omgeving die aansluit op jouw interesses en kwaliteiten waardoor je het maximale uit jezelf kunt halen.

Hard werken loont!

Wat bieden wij:

  • Een hecht en ambitieus team, waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
  • Een gezellig en sociaal kantoor waar een informele sfeer heerst en de lijntjes kort zijn;
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en pensioenregeling;
  • De mogelijkheid tot het volgen van specialisatieopleidingen;
  • Een uitstekende ondersteuning in de vorm van secretariaat en financiële administratie
 

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde (ervaren) familie- en/of erfrechtadvocaat om ons team te versterken. Je past bij ons kantoor als je een passie hebt voor het recht en het fijn vindt om deel uit te maken van een jong, hecht en ambitieus team. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent praktisch, oplossingsgericht en nuchter ingesteld. 

Vogelaar Bosch Spijer

Geïnteresseerd? 

Wil jij nader kennismaken met ons kantoor of weet je nu al dat jij degene bent die ons team wilt komen versterken, dan zien wij graag jouw sollicitatiebrief met foto en cv tegemoet. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. 

Neem telefonisch contact op voor meer informatie via 0174 – 444 880 of verstuur je sollicitatie per e-mail gericht aan vogelaar@vbsadvocaten.nl. 

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.