Vacature

Administratief medewerker

 

Den Haag

 

32 - 40 uur

 

MBO werk- en denkniveau

Ben jij de georganiseerde professional die uitblinkt in het stroomlijnen van processen? Ben jij nauwkeurig en laat je alles vlot verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Fisherman's Choice is een betrouwbaar en transparant bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garnalen en zeevruchten importeert en exporteert wereldwijd. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Brouwer Food Group, zo combineren ze hun krachten voor een divers assortiment.

Het bedrijf, met meer dan 30 jaar ervaring streeft naar een breed aanbod van duurzame, eerlijke en natuurlijke producten. Ze spelen actief in op markttrends en garanderen topproducten met kwaliteitsmanagers in verschillende landen.

Bij Fisherman’s Choice doen ze wat ze zeggen en zeggen ze wat ze doen, met vertrouwen als kern van hun bedrijfsfilosofie. Wil jij ook deel uitmaken van een super enthousiast team? Lees dan snel verder!

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een contract voor bepaalde tijd aangeboden en bij een wederzijdse match wordt dit contract zonder twijfel omgezet naar een vast dienstverband. Naast mooie opleidingsmogelijkheden, biedt Fisherman’s Choice ook een goed salaris. Aangezien het salaris afhankelijk is van kennis en ervaring gaan zij hierover graag met jou in gesprek. Natuurlijk is dit niet alles en biedt Fisherman’s Choice jou:

  • 8% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een goede pensioensregeling, welke voor 100% door Fisherman’s Choice wordt betaald;
  • Doorgroei en ontwikkelmogelijkheden;
  • Je wordt onderdeel van een bedrijf waar hard wordt gewerkt en het erg gezellig en informeel is!
  • Last but not least zijn er regelmatig uitjes waarbij goed uitgepakt wordt. Wat wil je nog meer?
 

Jouw toekomstige werkdag

Tussen 8:00 en 9:00 start jouw werkdag, heerlijk die flexibiliteit! Je pakt eerst een kop koffie of thee terwijl je je computer opstart en je bereidt je voor op een nieuwe werkdag. Je begint je dag met het bijwerken van de facturatie van de geleverde orders van de dag ervoor. Door jouw nauwkeurigheid weet je dat jouw dag soepel verloopt.

Het volgende op jouw zorgvuldige to-do-list zijn de nieuw binnengekomen orders. Jij voert de bestellingen in Exact in en verstuurt ze naar het vrieshuis en de transporteurs. Door jouw werkzaamheden hebben de klanten op tijd hun verse producten binnen.

Rond 10:30uur begint de telefoon te rinkelen en meerdere e-mails stroomden binnen. Jij hebt te maken met vragen van klanten over producten, prijzen, levertijden en order statussen. Tijdens het inwerken was het nog even zoeken maar ondertussen kan je de meeste afhandelen. Je doet dit netjes, professioneel en ook voor eventuele klachten en retourzendingen ben jij beschikbaar. Klanttevredenheid staat immers hoog in het vaandel!

Na de lunchpauze, even ontspannen een rondje gewandeld in het mooie centrum van Den Haag, verschuift jouw focus naar het uitwerken van diverse administratieve werkzaamheden, ook komen op de dag weer nieuwe orders binnen die je gelijk weer kunt verwerken. Je biedt ondersteuning aan je collega van de financiële administratie en onderhoudt contact met je logistieke collega.

In de middag ligt ook de nadruk op het onderhouden van klantrelaties. Hiervoor heb je contact met het buitendienstverkoopteam. Je zorgt dat de informatie over klanten, offertes en orders in orde is.

Tussen 16.30 en 17:30 uur, na een dag vol afwisselende werkzaamheden en interacties, is het tijd om de computer af te sluiten.  Je hebt weer veel kunnen doen, voldaan van een productieve dag ga je weer op huis aan.

Dit ben jij

  • Je hebt MBO denk- en werkniveau en bij voorkeur één jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt feeling met een internationaal opererend bedrijf;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, spreek je nog een andere taal? Dan heb jij een streepje voor;
  • Jij hebt een leergierige instelling, beschikt over uitstekende administratieve vaardigheden, bent communicatief sterk en hebt oog voor de wensen van de klant.
logo_fishermans_choice_700.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.