Vacature

Administratief medewerker Recruitment

 

Naaldwijk

 

18 - 32 uur

 

MBO werk- en denkniveau

Wil jij graag flexibele werktijden (bijv. onder schooltijden) en sta jij graag in contact met mensen? Ben jij daarnaast een perfectionist en op zoek naar een creatieve kantoorfunctie? Dan zoeken wij jou!

Reinders & van Soest is een full service (personeels-)adviesbureau waar op dit moment ruim 20 passievolle medewerkers werkzaam zijn. Binnen onze organisatie heeft een ieder zijn eigen specialisatie en dit is onderverdeeld in 5 verschillende labels: Recruitment, HRM, Mobiliteit, Mediation en Werk & Kanker. Ons doel is om onze opdrachtgevers op proactieve wijze te ontzorgen, verwachtingen te overtreffen en samen met de opdrachtgevers groei te realiseren. Het hoofddoel is om de continuïteit te waarborgen binnen iedere organisatie.

De afdeling Recruitment bestaat op dit moment uit vier personen: twee assistent recruiters, een recruitment consultant en een manager sales & recruitment. Per juli 2022 wordt ons team uitgebreid met nog een recruitment consultant.
Sinds begin 2021 zijn wij gestart met een hele nieuwe vorm van Recruitment. Door het aanhoudende succes zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij een creatieve schrijver/ schrijfster en houd jij van computerwerk? Ben jij daarnaast een aanhouder en is geen uitdaging jou te gek? Dan komen wij graag met jou in contact!

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract, maar wij willen met iemand de toekomst in! Dit betekent dat je hierna, bij een wederzijdse match, direct een vast contract krijgt. Het salaris is prima en bij een positief bedrijfsresultaat vinden we dat iedereen hier wat van terug mag zien. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bewegen met een groeiende organisatie. Er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van cursussen/ opleidingen. Reinders & van Soest valt niet onder een cao, maar er is wel een personeelshandboek aanwezig. Je krijgt een pensioenregeling waarvan de helft van de premie betaald wordt door de werkgever, ieder jaar 8% vakantiegeld en 25 vrije dagen bij een fulltime dienstverband.

Reinders & van Soest is een zeer professioneel personeelsadviesbureau, maar er hangt altijd een informele, gezellige sfeer onder elkaar. Wij beschikken over een vitaliteitsprogramma, organiseren leuke borrels en gezellige bedrijfsuitjes. Daarnaast is thuiswerken (in overleg met je collega’s) geen probleem.

logo Reinders en van Soest scherp.png

Jouw toekomstige werkdag

Als administratief medewerker recruitment ben je onmisbaar voor de afdeling. Je biedt iedere dag ondersteuning aan de recruitment consultants en helpt mee om de processen in goede banen te leiden. Enkele werkzaamheden die bij deze veelzijdige functie horen zijn:

 • Het behandelen van de algemene e-mailbox;
 • Het plaatsen van openstaande functies op onze eigen website en externe werving- en selectie kanalen;
 • Het zoeken van geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures via verschillende externe werving- en selectiekanalen en binnen ons eigen netwerk;
 • Het proactief benaderen van kandidaten en het afnemen van een telefonische intake;
 • Afspraken inplannen voor de recruitment consultants en dit bevestigen richting de kandidaat;
 • Referenties checken (telefonisch contact opnemen met vorige werkgevers van de kandidaat);
 • Het bijhouden van onze social mediakanalen en het maken van korte tekstjes;
 • Het maken van content voor de openstaande functies;
 • Het onderhouden van het contact met externe partijen waar we mee samenwerken.

Deze functie is voornamelijk gericht op het zoeken, screenen en benaderen van geschikte kandidaten. Hier zal je zo’n 80% van je tijd mee bezig zijn. De overige 20% houd je je bezig met marketing gerelateerde werkzaamheden, zoals hierboven omschreven.

Dit ben jij

 • Een diploma vinden wij niet zo belangrijk. Wat we wel belangrijk vinden is dat je creatief bent en het leuk vindt om nieuwe ideeën te introduceren;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Is een mensen-mens. Dit is terug te zien in berichtjes die je stuurt naar kandidaten en terug te horen in telefoongesprekken die je voert;
 • Voelt zich prettig in een ondersteunende rol.

 

FotografieIngeborgvanBruggen-7562.jpg
Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.