Accountmanager

Een dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een pand, want het beschermt tegen weer en wind. Een stuk vakmanschap is dus enorm belangrijk bij het aanleggen en onderhouden van een dak. Hiervoor ben je bij Texa Nicon Groep aan het juiste adres! Zij zijn expert op het gebied van innoverende, duurzame dakbedekkingssystemen en geven hun klanten graag advies. Texa Nicon Groep is een groeiende organisatie. Inmiddels zijn er zo’n 50 personen werkzaam. Het salesteam bestaat op dit moment uit 4 personen. Ben jij de vijfde topper die wij zoeken? Lees dan snel verder!

 

Kerneigenschappen

Functienaam: Accountmanager
Standplaats: Monster
Aantal uren: fulltime, 40 uur
Functieniveau: HBO werk- en denkniveau
Vereiste diploma’s/certificaten: VCA, of bereid deze te halen
Soort contract: een jaarcontract. Bij gebleken geschiktheid hierna een vast contract
Werktijden: 08.30 uur tot 17.00 uur. Andere werktijden zijn bespreekbaar
Werkdagen: maandag t/m vrijdag
CAO: BIKU dak
Pensioenregeling: 100% vergoed door de werkgever
Vakantiegeld: 8% van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 40 dagen o.b.v. een fulltime dienstverband. 

Werkzaamheden

Als Accountmanager bij Texa Nicon ben je gegarandeerd van een super dynamische en afwisselende baan. En dat past goed bij de persoon die jij bent! Het allerbelangrijkste binnen de functie is natuurlijk het onderhouden van het contact met je (bestaande) klanten. Je bent een relatiebeheerder in hart en nieren en toegankelijk voor verschillende type klanten. Texa Nicon werkt voornamelijk voor VVE’s, woningcorporaties en heeft meerdere samenwerkingen lopen met bouwbedrijven. Fijn, die diversiteit aan klanten.

Standaard werkdagen bestaan niet in deze functie. Zo ga je bijvoorbeeld de ene dag naar een klant om te vertellen over de dienstverlening en om te adviseren. Jij weet namelijk alles over de verschillende type daken op dit moment en draait je hand er niet voor om om een technisch verhaal in een begrijpbare taal te communiceren richting de klant. Ook kan het zijn dat je richting een klant gaat om een insnijding te doen (hoe is het dak opgebouwd), terwijl je een andere keer weer bezig bent met een dak opname. Nadat een dak is gerenoveerd door Texa Nicon heb je altijd nog even contact met de klant. Is alles naar tevredenheid verlopen? Ook het stukje nazorg is aan jou wel besteed.

 Je vindt het fijn om een zelfstandige, verantwoordelijke baan te hebben en je eigen werkdag in te delen. Aan de andere kant ben je super blij met je collega’s. Met hen kan je sparren en/ of informatie uitwisselen.

Naast het relatiebeheer hoort bij deze functie ook een stukje koude acquisitie. Nou ja, koud..eerder lauw. Je duikt het klantenbestand van Texa Nicon in en kruipt in de telefoon om weer eens contact op te nemen met een klant waar voorheen ook wat lijntjes liepen. Geen deuren trappen dus, maar wel voldoende uitdaging om een prospect om te kunnen zetten naar een klant.

Voor deze functie sta je ongeveer voor 80% in contact met klanten (relatiebeheer, adviseren, acquisitie) en zo’n 20% van je tijd sta je op het dak om daken op te nemen. Je hebt dus geen hoogtevrees! 

De ideale kandidaat

  • Heeft minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële functie;
  • Heeft technische kennis opgedaan in een eerdere functie bij een dakdekkersbedrijf, in de bouw/ installatietechniek, bij een loodgietersbedrijf of een soortgelijk bedrijf;
  • Heeft zijn/ haar B rijbewijs;
  • Is communicatief sterk, klantgericht en resultaatgericht;
  • Beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Kan overweg met de pc (MS Office pakket en Gilde).

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden

Hard werken loont! Je salaris ligt tussen de € 3500,- en € 3800,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband. Daarnaast is er de mogelijkheid om ieder kwartaal een bonus te verdienen, ga je rijden in een mooie auto van de zaak en krijg je een laptop en telefoon van de zaak.

Texa Nicon vindt het erg belangrijk dat iedere medewerker zich blijft ontwikkelen. Zo mag jij bij aanvang dienstverband starten met de cursus platte daken om je kennis te vergroten en is er altijd ruimte voor andere cursussen/ opleidingen.

Vrijdagmiddagborrels zijn geen uitzondering en meerdere malen per jaar wordt de BBQ aangestoken! En omdat Texa Nicon iedere nieuwe medewerker een warm welkom wil geven ligt er op je eerste dag een leuk welkomstpakket voor je klaar!

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Valerie (06-53495918 of 0174-514875).

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.