Vacature

Accountmanager

 

Pijnacker

 

40 uur

 

HBO werk- en denkniveau

Begint jouw hart sneller te kloppen bij het woord communicatie? Ben jij graag het aanspreekpunt voor klanten en vertaal jij hun wensen naar de mogelijkheden van LG Flowers? 

En dat in combinatie met supergezellige en gemotiveerde collega’s om je heen? Wacht dan niet langer en reageer op deze functie! 

LG Flowers behoort tot één van de grootste gerbera producenten ter wereld. En daar zijn zij trots op. Het is een echt familiebedrijf waarbij de derde generatie vandaag de dag, samen met alle medewerkers, uitgegroeid is tot een vertrouwde speler op de bloemenmarkt. Met 12ha (verdeeld over 4 locaties) gaan er zo’n 95 miljoen gerbera’s de deur uit per jaar. Zij pakken de dingen net anders aan waarbij hun uitgangspunt altijd het positieve is. Dit kan ook niet anders met de vrolijke gerbera als hoofdproduct. De producten en werkwijze geven energie en deze verspreiden ze door de gehele keten heen. Het sales team bestaat op dit moment uit één backoffice medewerker, één medewerker verkoop binnendienst en twee accountmanagers. Door de aanhoudende groei van de organisatie is er ruimte ontstaan voor nog een accountmanager. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gerust even verder!

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract aangeboden. Uiteraard hoort er een prima salaris bij de functie waarbij je zelf aangeeft wat je waar bent, dit willen we graag persoonlijk met je bespreken. LG Flowers valt onder de cao Glastuinbouw en ook het pensioen wordt vanuit deze cao geregeld (BPL). Daarnaast krijg je 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Voor deze functie zal je veel in contact met klanten zijn, dus het spreekt voor zich dat je een telefoon en laptop van de zaak krijgt.  
Last but not least zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van ontwikkeling. Bij LG Flowers vinden ze het zeer belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Zowel op professioneel, als op persoonlijk vlak. Er is daarom ook alle ruimte tot het volgen van cursussen en/of opleidingen. Ook zijn er met de tijd doorgroeimogelijkheden in je huidige functie, richting een andere rol binnen de organisatie en/of in de breedte van je functie. Sky is the limit! 

 

Jouw toekomstige werkdag

Bij het woord communicatie begint jouw hart sneller te kloppen! Zowel intern als extern. Je vindt het heerlijk om in contact te staan met mensen en de hele dag lekker dynamisch bezig te zijn. 
Je bent op tijd aanwezig en trakteert jezelf en je collega’s op een lekkere bak koffie. Je zult je dag nooit beginnen met; wat gaan we vandaag eens doen, iedere dag staat er genoeg op de planning. Je hebt een kort overleg met je collega’s van het sales team en bent zo op de hoogte van ieders acties deze week. Je begeleid de orders van begin tot eind. Uiteraard ben je in het eerste deel, het verkopen van een order, nauw betrokken, omdat je zelf de juiste producten weet aan te bieden voor de behoefte van jouw klanten. Wanneer de order binnen is, blijf op de hoogte tot en met de order de vrachtwagen ingereden wordt, zodat jij op de hoogte bent van het gehele proces en jouw klanten eventueel kunt inlichten. Jij bent namelijk het aanspreekpunt voor jouw klanten en vertaalt de wensen naar de mogelijkheden binnen LG Flowers. Je schakelt veel met jouw collega’s van o.a. design, backoffice en productie. Binnen deze organisatie doe je het echt samen en ben je met zijn allen verantwoordelijk voor hetzelfde doel: tevreden klanten! Dit betekent dat je werkt met een jaarlijks team en geen persoonlijke targets hebt. 
Naast de orders houd jij je onder andere bezig met koude en warme acquisitie. Dit betekent dat je regelmatig de auto in stapt om langs potentiële klanten (exporteurs van supermarkten) te gaan met onze mooie producten. Daarnaast onderhoud je natuurlijk ook de relatie met jouw bestaande klanten. Je staat zowel per e-mail, telefonisch, als fysiek in contact met exporteurs en bezoekt af en toe een beurs. Niet alleen om kennis op te doen en om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen, maar ook omdat dit dé plek is om (nieuwe) klanten te ontmoeten. Dit kan in Nederland, maar ook verder in Europa. Er zijn volop mogelijkheden om het huidige klantenbestand uit te breiden, zowel op nationaal als op internationaal vlak. Hierin krijg je alle vrijheid vanuit LG Flowers. 
Last but not least, vind jij het leuk om mee te denken in de processen. Je werkt met een levend product, waardoor er verwacht wordt dat je snel schakelt. Hoeveel orders worden er nou precies verwerkt? Zijn dit het aantal orders wat van tevoren is begroot en wat is de verwachte omzet? Hoe regelen we dit met zijn alle zo efficiënt mogelijk en wat kunnen we voor de komende periode verbeteren? Als een echte verbinder weet je exact wie je moet hebben binnen de organisatie en op welke manier je veranderprocessen het beste kan communiceren. 

Dit ben jij

  • Je hebt een afgerond hbo-diploma, of aantoonbare werkervaring op hbo-niveau;
  • Je hebt affiniteit met de tuinbouwbranche, doordat je er bv. zelf in gewerkt hebt;
  • Je spreekt goed Nederlands, Engels en Duits;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Goede en eerlijke communicatie stroomt bij jou door je aderen. Verder beschik je over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel en kom jij tot je recht in zowel teamverband, als zelfstandig. 
lg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.