Vacature

Accountmanager

 

Den Haag

 

40 uur

 

HBO werk- en denkniveau

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het behalen van targets? Wil jij dag in dag uit het hoogst haalbare uit je job halen en kans maken op te-gekke incentives? 

En dat in combinatie met super gezellige en gemotiveerde collega’s om je heen? Wacht dan niet langer en reageer op deze functie! 

Canon. Iedereen kent het merk. Maar het merk Canon is zoveel meer dan alleen een printer. Canon Business Center Nederland zorgt voor het optimaliseren van de interne en externe documenten- en informatiestroom bij haar klanten. En dat is bij iedere klant anders. In eerste instantie worden de administratieve processen in kaart gebracht. Vanuit hier wordt er een propositie voor optimalisatie gepresenteerd en natuurlijk wordt de oplossing uiteindelijk bij de klant gemanaged. Dit biedt de combinatie van regionale betrokkenheid met de kracht van een wereldwijd merk. Met een hoofdkantoor in Breda en 8 vestigingen door het land is Canon Business Center Nederland een serieuze speler in de markt. Op dit moment zijn er zo’n 160 personen in dienst. Door de toenemende groei is er ruimte gekomen voor een aantal nieuwe medewerkers voor vestiging Den Haag. Er is ruimte voor zowel medior- als senior accountmanagers. Herken jij je in onderstaand profiel of ben jij er van overtuigd dat jij hier de perfecte persoon voor bent? Dan komen we graag met jou in contact.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract aangeboden, maar bij een wederzijdse match wordt dit graag omgezet naar een vast contract. Naast een prima salaris, gebaseerd op kennis en ervaring, krijg jij ook een mooie bonusregeling aangeboden (zonder plafond). Daarnaast doe je automatisch mee met de landelijke incentives, maar ook met de team incentives. Een zeer leuke bijkomstigheid die voor gave verrassingen kunnen zorgen wanneer je goed presteert. Er staat een leaseauto voor je klaar en je krijgt een smartphone en laptop van de zaak.

En aan ontwikkelingsmogelijkheden geen gebrek! Met een inhouse academy en sales trainingen is er voor jou voldoende ruimte om je kennis te verbreden en je te specialiseren. Een goede adviseur moet immers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en Canon Business Center Nederland vindt het belangrijk dat jij groeit in je rol.

Je krijgt een goede pensioenregeling aangeboden, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld bij een fulltime dienstverband.

Je krijgt een zeer zelfstandige functie aangeboden waarbij ook voldoende ruimte is om met collega’s te sparren. En waar hard gewerkt wordt, moet ook ruimte zijn voor ontspanning. Zo worden successen gevierd en is er een jaarlijks teamuitje waar flink uitgepakt wordt. Al overtuigd?

 

Jouw toekomstige werkdag

Jij bent een persoon met passie en ambitie voor het salesvak. Je krijgt een kick van targets en bent een geboren, natuurlijke netwerker. Daarnaast ben jij graag adviserend bezig en denk je altijd aan de lange termijn oplossingen. En dat maakt jou de persoon die wij zoeken.

Het is maandagochtend. Yes, je hebt er zin in. Je komt aan op kantoor en pakt een heerlijke bak koffie. Je kletst wat bij over het weekend met één van je collega’s en jullie lopen gezamenlijk naar jullie werkplek. Je start je laptop op en inmiddels komen er nog een aantal collega’s binnen. Je kijkt altijd uit naar de maandag. De maandag is een belangrijke dag waarbij je samen met het team deelneemt aan de weekstart. Hier worden de lijnen uitgezet en is er voldoende ruimte om te sparren met collega’s over bijvoorbeeld de sales strategieën. Daarnaast wordt er regelmatig een interne gastspreker uitgenodigd waardoor jij extra getriggerd wordt om er weer een mooie week van te maken. Er wordt terug gekeken, maar vooral vooruit gekeken. Wie gaat wat doen? Waar loop je tegenaan en hoe gaat het met je targets? Fijn om dit wekelijks met elkaar te bespreken. Na de weekstart zit jij vol energie. Je bent gebrand om je omzet deze week lekker op te schroeven. Je hebt al een paar leuke lijntjes lopen en je besluit om eerst eens een rondje leads na te gaan bellen.

Naast het nabellen van offertes bel jij ook nog een aantal klanten op waar je recent een partnership mee bent aangegaan. Je gaat altijd voor de lange termijn samenwerkingen, dus je wilt wel dat alles naar behoren verloopt en de klant 100% tevreden is. Je stuit op een ‘pijnpuntje’ bij een klant. Goed dat je dus even gebeld hebt, want dit is heel makkelijk op te lossen. Je overlegd intern met een collega en komt tot de juiste oplossing, waardoor het probleem opgelost is voor de klant. Fijn om nauw contact met elkaar te hebben, zodat zulke dingen direct uit de wereld geholpen kunnen worden.

Vanmiddag ga jij naar een klant toe om een langdurig servicecontract te bespreken. Binnen jouw regio (bijvoorbeeld Westland, Den Haag Zuid en de Randstad) ben jij het belangrijkste aanspreekpunt. Je coördineert, delegeert en draagt zorg voor de complete dossiervorming van de uiteindelijke order. Hiervoor werk je samen met verschillende collega’s/ disciplines binnen Canon Business Center Nederland. En dit vind jij leuk. Je staat graag in contact met klanten, maar zorgt er ook voor dat intern alles op rolletjes loopt. Je weet exact wie je intern moet hebben om een partnerschip met een klant tot een groot succes te maken.

Je houdt je bezig met het realiseren van new business (70%), maar bent ook graag bezig met een stukje relatiebeheer (30%). Die afwisseling is fijn want new business geeft je een kick en het relatiebeheer voldoening. Ideale combi!

Last but not least zorg je ervoor dat je kennis over de diensten en producten op peil blijft. Je volgt de marktontwikkelingen en neemt graag deel aan interne trainingen van Canon Business Center Nederland en de Canon Business Center Nederland Academy.

Zo dan, je kijkt op je horloge en je ziet dat het alweer tijd is om naar huis te gaan. De dag is voorbij gevlogen en je besluit om je laptop dicht te klappen. Het was weer een mooie dag die bruiste van de energie. Je hebt nu al zin in de dag van morgen.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding. Bij voorkeur in de richting van Commerciële Economie of Bedrijfskunde. Heb je dit niet, maar wel aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren;
  • Je hebt affiniteit met de IT branche en/of commercie in een zeer competitieve markt;
  • Je hebt ervaring binnen een bedrijf dat een dienstverlening verkoopt i.p.v. een product;
  • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een rijbewijs B;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio waar jou klanten gesitueerd zijn (Westland, Den Haag Zuid/ Randstad).
Logo_CBCNederland_GrijsOranjeRGB_Links.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.